tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ας βαλω μια το desktop μιας και εχω καιρο να βαλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kesmarag Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ας βαλω μια το desktop μιας και εχω καιρο να βαλω why nautilus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 εγω θα ρωταγα... why terminal radio ? (σωτηριο ετος 2013) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Με το ταπεινό i7 που να πας τώρα; Κόβεις από όπου μπορείς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 why fm-radio at all? αφού σχεδόν όλοι οι σταθμοί εκπέμπουν και μέσω webradio σε καλύτερη ποιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kesmarag Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 με καλό σήμα δεν νομίζω να ισχύει αυτό . Γενικά το ψηφιακό είτε το θέλουμε είτε όχι μεταφέρει λιγότερη πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 why nautilus? thunar ειναι radiotry εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ναι thunar ειναι εγω θα ρωταγα... why terminal radio ? (σωτηριο ετος 2013) κανα alternative για v4l2 tuner εκτος του kradio ? gnomeradio και gqradio δεν μου χτιζονται. μονο αυτο μου δουλεψε (απο το xawtv) Με το ταπεινό i7 που να πας τώρα; Κόβεις από όπου μπορείς Θελω τους πορους μου για την δουλεια μου και οχι για τα windows/osx wannabe DE. Επισης θελω κοινο UI σε ολα τα μηχανηματα μου, που να δουλευει γρηγορα απο τον μονοπυρηνο στο netbook μου μεχρι τον i7 στο desktop μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 ρε συ τρίτωνα το ardour την παλεύει καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Θελω τους πορους μου για την δουλεια μου και οχι για τα windows/osx wannabe DE. πες μου τωρα οτι ενα εικονιδιο για τον ηχο καταναλωνει περισσοτερους πορους απο ενα ΤΕΧΤ για τον ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εβαλα το παλιο μου wallpaper τελικα ρε συ τρίτωνα το ardour την παλεύει καθόλου? κατι κανει, τωρα που του βαλανε και midi ακομα καλυτερα. πες μου τωρα οτι ενα εικονιδιο για τον ηχο καταναλωνει περισσοτερους πορους απο ενα ΤΕΧΤ για τον ηχο το εχω text γιατι μου αρεσει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Το εφτιαξα το gnomeradio, αν το θελει κανεις --> https://aur.archlinux.org/packages/gnomeradio/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Επειδή έχω βαρεθεί τα Faenza, έχει κανένας να μου προτείνει κανένα καλό icon set; Δεν θέλω να μοιάζει με win ή να είναι σκούρο. Περίπου στα χρώματα του Faenza. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Επειδή έχω βαρεθεί τα Faenza, έχει κανένας να μου προτείνει κανένα καλό icon set; Δεν θέλω να μοιάζει με win ή να είναι σκούρο. Περίπου στα χρώματα του Faenza. Εγω έβαλα oxyfaenza αλλά είναι kde-based. Γνωρίζει κανείς τρόπο να πάρει τα icons που έχεις επιλέξει ο krusader; Εχω δοκιμάσει μέσω configure krusader->panel->view->load the user defined folder icons αλλά δεν αλλάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Επειδή έχω βαρεθεί τα Faenza, έχει κανένας να μου προτείνει κανένα καλό icon set; Δεν θέλω να μοιάζει με win ή να είναι σκούρο. Περίπου στα χρώματα του Faenza. elementary αλλα μετα παλι faenza θα βαλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις