Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@tritonas Πες μου μόνο ότι έχει και pokemon στις gameboy roms. Εγώ πάντως είχα παίξει μερικές στο στρατό που δεν είχα τι άλλο να κάνω με το psp μιας που δεν είχα και πολλά παιχνίδια.

on topic Αυτό που μου αρέσει πάντα στα ss σου είναι ότι είναι πολύ καθαρά. Πως να το πω; Οι γραμματοσειρές και όλα δείχνουν πολύ καθαρά.

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι τρεχω και xorg1.12 και nvidia-96xx. Ο nouveau ειναι για τα πανηγυρια.

Και ηθελα εναν σταθερο kernel γιατι δεν ψηνομουν να ξαναχτιζω nvidia module σε καθε kernel update.

lts γιατι με τους τελευταιους kernels ειχα προβλημα στο laptop (ο fan ξεκινουσε και δεν σταματαγε ποτε και τα αυτια μου βουηζανε...)

οποτε εχτισα πακετα custom kernel/headers, xorg1.12, nvidia module για τον kernel μου και δεν ξανασχοληθηκα.

τα υπολοιπα ενημερωνονται κανονικα.

Δημοσ.

Γιατι τρεχω και xorg1.12 και nvidia-96xx. Ο nouveau ειναι για τα πανηγυρια.

Και ηθελα εναν σταθερο kernel γιατι δεν ψηνομουν να ξαναχτιζω nvidia module σε καθε kernel update.

lts γιατι με τους τελευταιους kernels ειχα προβλημα στο laptop (ο fan ξεκινουσε και δεν σταματαγε ποτε και τα αυτια μου βουηζανε...)

οποτε εχτισα πακετα custom kernel/headers, xorg1.12, nvidia module για τον kernel μου και δεν ξανασχοληθηκα.

τα υπολοιπα ενημερωνονται κανονικα.

Να ρωτήσω με τον lts έχεις κάποιο θέμα στην ταχύτητα του boot. Το ρωτάω γιατί με lts που είχα δοκιμάσει 

είχα εσθητά πιο αργό boot  :o . Σημειώνω ότι έχω SSD στο pc!

Δημοσ.

Δεν μπορω να λαβω το συγκεκριμενο laptop ως σοβαρο παραδειγμα boot

Σκ@τα δισκο εχει (atapi ~4000 στροφες), σκ@τα boot παντα εκανε.  :lol:  Την βολευω με suspend ομως.

http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-2410-303/

δεν ντραπηκες που εβαλες το λινκ ? :)

• Like 1
Δημοσ.

Να παει χαμενο το καημενουλη ? Δεν λεει .. :P

Να δεις οταν ειχα ετουτο...http://209.167.114.38/ISG/pastproducts/html/satellite/satellite_2140CDS_spec.html

ωραια πραματα...

ωραια χρονια  :fear:

χαχα, το ίδιο έχω το αγόρασα το 2000 πολύ καλό μηχάνημα αν και η οθόνη δεν παλεύεται. Και πάντα laptops με trackpoint ;) !!! 

Δημοσ.

Το μέχρι τώρα setup που έχω στο openbox!

This video contains content from PEDL, Warner Chappell and EMI, one or more of whom have blocked it in your country on copyright grounds. 
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ζητειται θεμα για gtk3 απλο και λιγο οσο δεν παει αλλο, σαν το mist του gtk2 ενα πραγμα. Και ακομα καλυτερα, να μπαινει σετ με καποιο πακετο ή theme engine για να μην το σερνω στο /usr/share/themes και να το ψαχνω μετα οταν θα θελω να το βγαλω.

Προς το παρον εχω τα albatross, bluebird, greybird, clearlooks-phenix, adwaita και τα "αναπηρικα" του gnome, low και high contrast.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...