Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και το χαζεύω μήνες τώρα νομίζω ότι είναι η πρώτη μου συμβολή στο συγκεκριμένο θέμα...

Καθαρό XFCE (φρεσκαδούρα) για την ώρα, με xfwm-tiling patch φυσικά.

post-39362-0-50571600-1357207576_thumb.jpg

post-39362-0-20361100-1357207590_thumb.jpg

Τώρα μοιάζει ιδιαίτερα με windows, το ξέρω. Αλλά είναι ξεκούραστο σε γενικές γραμμές, και όπως είπα είναι φρέσκο φρέσκο.

Θέλω να βρω και κάποιο ωραίο launcher/dock, τόσα χρόνια είχα ένα XFCE panel στο πάνω μέρος, ίσως το επαναφέρω.

Το 2ο display είναι κλειστό, όταν ανάβει έχει μόνο ένα terminal, οπότε nothing to see there.

@martinoff τι λέει το i3?

Δυστυχώς κανένα από αυτά δεν είναι άμεσα συμβατό με XFCE. Το xmonad παίζει, αλλά δεν ψήνομαι να ασχοληθώ με xmonad...

• Like 1
Δημοσ.

το tiling του kde είναι γτπ οπότε δεν μου κάνει, δεν σου κρύβω ότι έχω κάνει αρκετές φορές pkill X για να μπω με i3 αλλά θέλει πολύ conf ακόμα και θέλω να βρω ένα τρόπο να έχω στο πλάι το conky χωρίς να χάνω το παράθυρο η το conky και ένα panel/bar/dock κάτι τπ

κατά τα άλλα σφαίρα αλλά άμα σε έχει ρουφήξει η καρέκλα και θες mouse NO GO !

το xmonad το είχα δοκιμάσει πιο παλιά, αλλά το i3 είναι πάρα μα πάρα πολύ πιο εύκολο στο config

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παντως υπαρχουν τοσο ωραια plasma addons widgets που μου φαινεται λιγο ξενο το conky σε kde η τουλαχιστον αυτο το στυλ conky σε kde

Δημοσ.

έχω DWM στο netbook οπού το να θες mouse είναι παραλογισμός, θα πρέπει να δω και i3

να δεις τι μου θυμιζει....α ναι , τον προηγουμενο αιωνα που λεγαμε "do it on your keyboard" :)

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να δεις τι μου θυμιζει....α ναι , τον προηγουμενο αιωνα που λεγαμε "do it on your keyboard" :)

Δυστυχώς το λέμε ακόμα... :-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...