poscaman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Poscaman αυτο στα δεξιά είναι θέμα του superkaramba, λέγεται unix και μπορείς να το βρείς στο www.kde-look.org. To superkaramba είναι η εφαρμογή του KDE για την προβολή διαφόρων desklets στο desktop, Hasodikis ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Toν καινούργιο pager που κατέβασες και εγκατέστησες θα τον βρείς αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στην μπάρα και μετά εγκατάσταση εφαρμογίδιου στα ελληνικά.Εκεί στο menu που θα βγάλει θα βρείς και το πρόγραμμα.Το κακό με το compiz-pager είναι ότι εμφανίζει μεγάλες τις επιφάνειες και πιάνουν αρκετό χώρο στην μπάρα. αν πας με δεξι κλικ πάνω στο pager → options → lines → μπορεις να διαλξεις τις οριζοντιες γραμμες (υψος) των επιφανειών ωστε να μην πιανουν πολύ χώρο στην taskbar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 σε καταλαβα να σου πω την αληθεια Toν καινούργιο pager που κατέβασες και εγκατέστησες θα τον βρείς αν κάνεις δεξί κλικ πάνω στην μπάρα και μετά εγκατάσταση εφαρμογίδιου στα ελληνικά.Εκεί στο menu που θα βγάλει θα βρείς και το πρόγραμμα.Το κακό με το compiz-pager είναι ότι εμφανίζει μεγάλες τις επιφάνειες και πιάνουν αρκετό χώρο στην μπάρα.Τώρα για να ρυθμίσεις σωστά τις επιφάνειες εργασίας σου κλείσε πρώτα το compiz.Πάτα alt+f2 και στο πεδίο που θα ανοίξει δώσεkwin --replace Αφού κλείσει το compiz πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος και απο εκεί στο επιφάνεια εργασίας και στις "Πολαπλές επιφάνειες εργασίας" και βάλε τις επιφάνειες στο 1.Μετά άνοιξε τον διαχειριστή του compiz-fusion και στις γενικές ρυθμίσεις στην καρτέλα desktop size βάλε το πρώτο σε 4 και τα άλλα δύο σε 1.Τώρα τρέξε ξανά το compiz πατώντας alt+f2 και δίνοντας compiz. Εγώ τον έχω αφαιρέσει τελείως τον pager και δουλεύω αρκετά με το expo και scale αλλά μια και το ανάφεραμε θα κοιτάξω να κάνω και ένα bug report. παιδια ευχαριστω πολυ..αυτο ακριβως ηταν...με το που αλαξα την ρυθμιση εφτιαξε...παντως πολυ βαση αυτο το KDE ρε παιδια...καμια σχεση με το gnome...το καταλαβαινω συνεχεια...σας ευχαριστω πολυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Kαι μια pic από το δικό μου dekstop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 να και το τελευταίο δικό μου.... Αυτό το χρησιμοποιώ στο γραφείο. Ναι το ξέρω.... αμάρτησα...:devil:.... μοιάζει λίγο με Gnome, σας το ορκίζομαι όμως ότι δεν ειναι:lol: αυτά ... Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 δεν εχω αλλαξει κατι σημαντικό αλλα για να δειξω μια 'συνταγη' για συμβιωση kicker και awn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Και μια από kubuntu hardy heron με δύο virtual machine η μια να τρέχει το ubuntu και η άλλη kubuntu με kde 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 kubuntu 7.10 με windows σε virtual machine... "My_Desktop" στην υπογραφή μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2008 παρακαλώ διαγραφή ή έστω αγνοήστε το post, έγινε λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cervantes Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 να και το δικο μου... http://www.csc.kth.se/~fotio/page_stuff/Screenshot.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Παιδιά τα εορτολόγια και τα widgets για τον καιρό που τα βρήκατε σε linux? Ψάχνω για kde4 ή xfce. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 http://www.kde-look.org http://www.gnome-look.org εχει πολλά αλλα ειδικά για kde4 δεν ξερω ποσα ειναι συμβατα , δεν ειναι πολλά κοιτα εκει που λέει plasmoids Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2008 To eortologion είναι θέμα του karamba και το κατεβάζεις από εδώ http://www.kde-look.org/content/show.php/eortologion?content=62043 Θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και το karamba μαζί. Για τον καιρό είναι από το πρόγραμμα screenlet. Σε ubuntu θα το βρεις μέσω synaptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 και κάτι άλλο που παρατηρώ στα δικά σας είναι ωραία fonts. Τα default που έχω εγώ είναι απαίσια ακόμα και μέσα από firefox οι σελίδες εμφανίζονται χάλια. Αυτό πως αλλάζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις