computeras13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Ξέχασα να βάλω εμφάνιση πληροφοριών για μουσική Ορίστε και με τις πληροφορίες μουσικής (πρέπει να βάλω καμία καλύτερη γραμματοσειρά μόνο ) Το κεντρικό concept μπορείτε να το βρείτε εδώ. Από εκεί και πέρα είναι και ελάχιστες δικές μου παραμετροποιήσεις.
mask2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Arch+Openbox σε virtual machine: GTK2 theme: Orta Openbox theme: Carbon Icon theme: Faenza lxpanel,sakura(terminal),thunar Και όλα αυτά σε 2,5GB!!!! Έχω εντυπωσιαστεί.... :whistle:
tritonas00 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) lxpanel και conky κανουν παπαδες desktop και server στο ιδιο conky θα προσθεσω και αλλα στον server καποια στιγμη. ------------------------------ Οκ ζωαρα ο conky Επεξ/σία 20 Μαΐου 2012 από tritonas00
VidShark7 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ευχαριστώ πολύ! Ξέχασα να βάλω εμφάνιση πληροφοριών για μουσική Ορίστε και με τις πληροφορίες μουσικής (πρέπει να βάλω καμία καλύτερη γραμματοσειρά μόνο ) Το κεντρικό concept μπορείτε να το βρείτε εδώ. Από εκεί και πέρα είναι και ελάχιστες δικές μου παραμετροποιήσεις. Φανταστικό..!! Διανομή (και έκδοση);;; Dock;;; Εικονίδια?? (Awoken??)
computeras13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Φανταστικό..!! Διανομή (και έκδοση);;; Dock;;; Εικονίδια?? (Awoken??) Η διανομή είναι debian. Έκδοση ήταν stable. Τώρα πήγα σε unstable και κάνω αλλαγές γενικότερα. Το dock είναι awn και όσον αφορά εικονίδια δες στο link που δίνω. Αναφέρει εκεί τα πάντα
mask2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 @tritonas Πως έχεις notifications(αυτό που γράφει πόσο καιρό έχεις εγκαταστήσειτην διανομή) στον openbox; Εγώ ας πούμε γράφω στο τερμαικό notify-send "hello" και δεν μου βγάζει τίποτα. Έχω εγκαταστήσει τη libnotify και κάποια άλλα αλλά δεν βρήκα άκρη.
gnsX Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) edit:Unity2D+FS Icons+GNOME Pie Επεξ/σία 20 Μαΐου 2012 από gnsX
corrupted Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 default kde @ arch, windows 2000 advanced server @ virtualbox...
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 @tritonas Πως έχεις notifications(αυτό που γράφει πόσο καιρό έχεις εγκαταστήσειτην διανομή) στον openbox; Εγώ ας πούμε γράφω στο τερμαικό notify-send "hello" και δεν μου βγάζει τίποτα. Έχω εγκαταστήσει τη libnotify και κάποια άλλα αλλά δεν βρήκα άκρη. Τι να σου πω, παντα μου επαιζε out of the box εχω libnotify και xfce4-notifyd ...Unity... τς τς τς τς τς (ομορφο desktop παντως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις