jim_p Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Hey Dum Dum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Βαρεμαρα σημερα , την πληρωσε το netbook :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 jim_p μ'άρεσε το wbar σου. Πολύ καλό. tritona εκείνο με τα σύννεφα και τον ήλιο μ'άρεσε πιο πολύ απ'όλα. μπορεί με διαφανές panel να δείξει ακόμη καλύτερο; σε 10' ό,τι επιθυμείς! αντί screenshot πάρτε έναν ωραίο οδηγό για Lubuntu 11.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εκεινο ηταν το desktop. σε 10' ό,τι επιθυμείς! Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Ζητειται θεμα gtk3, οχι ασπρο σαν το adwaita, απλο και λιτο που να μην εχει gradients, στρογυλεμμενες scrollbars και αλλες τετοιες καγκουριες Μην μου προτεινετε το Orion, το εχω ηδη. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Crunchbang. Απιστευτα γρηγορο και σταθερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ορίστε κ το δικό μου Arch με KDE: (Είπα σήμερα που το έφτιαξα μετά τα κόλπα που έκανε να postαρω μία εικονα ) http://imageshack.us/photo/my-images/708/snapshot6j.png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ζητειται θεμα gtk3, οχι ασπρο σαν το adwaita, απλο και λιτο που να μην εχει gradients, στρογυλεμμενες scrollbars και αλλες τετοιες καγκουριες επεσα πανω στο http://shimmerproject.org/project/greybird/ εχει gtk 2 και 3 και δενει αψογα με το dumetella για openbox. http://box-look.org/content/show.php/dumetella?content=147495 δειγμα απο το netbook μου: Τα menus ειναι σκουρα ομως Εγω παντως το ουμπουντισιο θεμα μου δεν το αλλαζω Αν εχει φτιαξει κατι της προκοπης η canonical , αυτο ειναι gtk themes.Aντε και το font. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Και τα 2 θεματα που προτεινειες εχουν τις στρογγυλεμενες ακρες στην scroll bar. Το dumetella φαινεται καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
computeras13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Debian στο laptopάκι μου (5ετίας). Το conky μου θέλει λίγη δουλειά (αρκετή να πω την αλήθεια) αλλά δεν έχω χρόνο τώρα να κάτσω να παίξω μαζί του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 new conky και openbox menu στο netbook Κωδικας για το ποσο καιρο εχετε εγκατεστημενο το arch: >echo $(($(($(date +%s) - $(date -d "$(head -1 /var/log/pacman.log | cut -d ' ' -f 1,2 | tr -d '[]')" +%s))) / 86400)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Nice!!! P.S Ευχαριστούμε κ για τον κώδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Γειά σας. Ζω με το unity. σήμερα έμαθα τους compizοσυνδυασμούς ctrl+alt+Numpad(1,3,7,9,5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Θα μπορούσαμε να έχουμε το φόντο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Θα μπορούσαμε να έχουμε το φόντο; imperial boy λέγεται ο καλλιτέχνης. [cityscape pack] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις