miza Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Sabayon 6, KDE Όμορφο και είμαι και μεγάλος fan των Daft Punk, όπος φαίνεται και από το avatar μου, αλλά θα πάθουν τίποτα τα μάτια σου με τέτια χρώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleas007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Όμορφο και είμαι και μεγάλος fan των Daft Punk, όπος φαίνεται και από το avatar μου, αλλά θα πάθουν τίποτα τα μάτια σου με τέτια χρώματα μπααααα , το Ktorrent καλύπτει το wallpaper την περισσότερη ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Arch Στο laptop: Link Link Τα wallpapers αλλάζουν συνέχεια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βάλω conky όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη. Στο Asus eee pc 701: Link Πόλλα ευχαριστώ και πάλι στα παιδιά που με βοηθήσανε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Fedora 16 Verne Nord theme Avant Window Navigator Ξέρει κανείς πώς μπορώ να κάνω έντονα τα γράμματα στην πάνω μπάρα;;;; (Δραστηριότητες κ.τ.λ....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Debian Τesting Με Gnome Shell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Έκανα την υπέρβαση και άλλαξα wallpaper+πρόσθεσα το terminal στον launcher,ουφ αρκετά με το customization,του χρόνου πάλι το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george263 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ποιο τρελό μωρό είναι αυτό....? δεν φαντάζομαι καμιά αδερφή κανενός και έχουμε ντράβαλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 ποιο τρελό μωρό είναι αυτό....? δεν φαντάζομαι καμιά αδερφή κανενός και έχουμε ντράβαλα.... η δικιά μου είναι !!!!! πλακα κανω ρε ..... δεν ειναι δικια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δικιά μου είναι αλλά θα τη μοιραστώ μαζί σας (σε υπερσούπερ ανάλυση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Έκανα την υπέρβαση και άλλαξα wallpaper+πρόσθεσα το terminal στον launcher,ουφ αρκετά με το customization,του χρόνου πάλι Δικός μου κι εσύ edit: Να'μαι κι εγώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 SLiM fluxbox+conky δεν έχει τελειώσει ακόμα δεν μπορεί να παίξει το tint2 και τις εφαρμογές στο tray, αλλά που θα μου πάει :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sergyma Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Mandriva Desktop 2011-KDE 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Λίγο customization και απο εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spoonman69 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Votritis ποια διανομη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomnier12345 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί κανείς να μου πει τα στοιχεία από αυτή την εικόνα;;; (Μπάρα, ρολόι....) (Το θέμα του παραθύρου το ξέρω. Είναι το Gnomintosh Lion από το Gnome-look.) http://gnome-look.org/CONTENT/content-pre1/139951-1.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις