Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

NeonSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό πιστευω. Ότι η δυσκολία ειναι στα validation και γενικά που και τι. Να δεις τι υπάρχει τι δεν υπάρχει στο σύστημα, ποιά διανομή είναι , να κρατήσεις back up αρχείων , να ρωτήσεις αν θέλεις να εγκατασταθουν τα απαραίτητα προγράμματα , να πειράξεις configuration αρχεία , να βάλεις τα πάντα στο σωστό μέρος κτλ. Θέλει χρόνο όπως το βλέπω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρατήρησα ότι όλα τα theme από το cairo dock έχουν εικονίδια μονο για γνωστες εφαρμογές όπως firefox,settings κλπ.

Μετά υπόλοιπα τι γίνετε ok πας και κατεβάζεις από το internet και τα αποθηκεύεις αλλά δεν είναι λίγο κουραστικό αυτό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε όλους του χρήστες GNU/Linux! Ορίστε και το δικό μου:

post-92733-0-01452200-1316467062_thumb.jpegpost-92733-0-17840300-1316467077_thumb.jpeg

Kubuntu 11.10 , με επιρροές από ένα screenshot στην ιστοσελίδα του Bangarang.

Επεξ/σία από windward

Πόσο δύσκολο φαντάζει να φτιαχτει desktop look changer για gnome ? Δηλαδή μια εφαρμογή που να περιέχει λίστα και εικόνες απο έτοιμα desktops. Ο κάθε χρήστης που θέλει μπορεί να κάνει submit το δικό του desktop. Θα περιλαμβάνει ας πούμε Wallpaper , conky , gnome themes , icons , cairo-dock theme , awm theme . Ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει ένα desktop και με ένα κλικ θα του το φτιάχνει ακριβώς έτσι όπως στην φώτο. Έτσι για λίγο συζήτηση.

Κάτι τέτοιο λές?

Κάτι τέτοιο λές?

Σωστό σε βρίσκω. Απλά και με κάποια extra. Δηλαδή conky, docks . Επίσης να έχει repository με έτοιμα και να μπορέις on the fly να τα εγκαθιστάς. Καλό φαίνεται όμως.

Σωστό σε βρίσκω. Απλά και με κάποια extra. Δηλαδή conky, docks . Επίσης να έχει repository με έτοιμα και να μπορέις on the fly να τα εγκαθιστάς. Καλό φαίνεται όμως.

άμα διαβάσεις τα σχόλια, ο κώδικας δίνεται οπότε άμα το αλλάξεις ώστε να προσθέτει και άλλα πες..

Όταν βρω λίγο χρόνο μπορεί να το κάνω και εγώ, μπορούμε να το κάνουμε και συνεταιρικά αν θες open source project και έτσι

Πολύ ωραίο αυτό redodin...πως ακριβώς το έκανες;

Α ειναι ευκολο αφου το εκανα εγω μπορεις και εσυ :lol:

Aφου εχεις εγκαταστησει το Cairo Dock θα κανεις δεξι κλικ πανω στο Dock πρωτη επιλογη ειναι το Cairo Dock πας και διπλα σου βγαζει μια επιλογη διαχειρηση θεματων επιλεγεις το MeeGo theme και παραμετροποιεις οπως θες.

Αν θες και το wallpaper πες μου να σου το ανεβασω στο imageshack, περιμενω να μου πεις εντυπωσεις και φυσικα να ανεβασεις screenshot :D

Αυτη την εβδομαδα ειπα να αλλαξω και να βαλω κατι με μια αισθηση MeeGo :-D

meegoscreenshot.png

τα εικονιδια?οι πλαγιες πανω χωρις opacity(πως εκανες την μπαρα να φαινεται ετσι)?

τα εικονιδια?οι πλαγιες πανω χωρις opacity(πως εκανες την μπαρα να φαινεται ετσι)?

Απο μονο του, δεν ξερω αν παιζει ρολο που εβαλα τικ σε δυο επιλογες που σου βγαζει κατω κατω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...