lexmark Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Tο τωρινό μου απο Fedora Το ίδιο conky έχω κι εγώ, με μερικές μικρές αλλαγές στα χρώματα και τα fonts, στο mint μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πλάκα είχε το Windows 7 theme, αλλά κράτησα το Dockbarx μόνο και είπα να το κάνω πιο σκοτεινό πως το εχεις κανει ετσι ωραιο το dockbarx? τι θεμα χρησιμοποιεις για το dockbarx και τι εικονιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το θέμα που χρησιμοποιώ είναι το DBX, τα χρώματα έχω αλλάξει μόνο, έχω μεγαλώσει το ύψος του gnome-panel και έχω βάλει background image. Τα εικονίδια είναι αυτά και έχω αλλάξει την πατούσα του Gnome που είχε στο menu με το σήμα του Punisher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το wallpaper? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Για δες εδω της ανέβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Για δες εδω της ανέβασα. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτο το wallpaper? Πολύ ωραίο !!! Ξέρει κανείς απο τι αποτελείται ? Conky , background για τις μπάρες ,θέμα και εικονίδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τρεις adeskbars και ενα καγκουριαρικο conky με lua ειναι. Αν δεν ειναι τρεις adeskbars, τοτε σιγουρα καποια ειναι awn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ . Όντως το conky πολύ καγκούρικο το όλο θέμα έχει δέσει πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τρεις adeskbars και ενα καγκουριαρικο conky με lua ειναι. Αν δεν ειναι τρεις adeskbars, τοτε σιγουρα καποια ειναι awn. Awn 0.4.1 Lucid πρέπει να είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Επιτελους τελειωσα το livecd μου και τον installer του(1 κλικ install και 3 κλικ για να μου χτισει το iso παρακαλω) :rolleyes: Καποια στιγμη θα γραψω εναν οδηγο για το χτισιμο iso απο το εγκατεστημενο συστημα και πως το install απο το livecd - καθαριζοντας παραλληλα το εγκατεστημενο συτημα απο τις π@π@ριες του larch. Σε Arch παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Όλα αυτά τα θαυμάσια desktop πως ακριβώς τα κάνετε? Με κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Πες μας καλυτερα τι ειναι αυτο που σε εντυπωσιασε σε καποιο απο τα παραπανω desktops να σου πουμε τι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregmits Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Καποια στιγμη θα γραψω εναν οδηγο για το χτισιμο iso απο το εγκατεστημενο συστημα και πως το install απο το livecd - καθαριζοντας παραλληλα το εγκατεστημενο συτημα απο τις π@π@ριες του larch. Σε Arch παντα. Θα ήταν πολύ χρήσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
egw_eimai_re Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ορίστε και το δικό μου Η φάση ειναι οτι το wallpapper γράφει ms χαχ9αχαχα. Αλλά μου αρέσει το wall οπότε συγχωρέστε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις