Προς το περιεχόμενο

Our Linux Desktop Screenshots

NeonSync

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν, θέλω να πιστέυω ότι αστειεύεστε, ένα αστειάκι έκανα πως με την κοπελιά στη μέση δεν προσέχεις τις μπάρες και έχουμε 5 offtopic posts.

Ας συνεχίσουμε με το θέμα του topic

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε μαγκες θα με τρελανετε;;;; στο ποστ #148 ο subdee ανεβασε ενα screenshot.εκει φαινεται να τρεχει ubuntu και να εχει στο πανω και στο κατω μερος τα κλασσικα gnome pannels που εχει απο default το ubuntu.

μου αρεσε το gnome theme (αν ειναι theme)και ρωτησα ποιο ειναι,η διαφορετικα πως το εχει κανει να φαινονται οι μπαρες ετσι.

Λοιπόν, θέλω να πιστέυω ότι αστειεύεστε, ένα αστειάκι έκανα πως με την κοπελιά στη μέση δεν προσέχεις τις μπάρες και έχουμε 5 offtopic posts.

Ας συνεχίσουμε με το θέμα του topic

ελα ρε αδερφε και με τρελανες τελειως....

εχω καψει εγκεφαλικα κυτταρα απ'το διαβασμα,λυπησου με...:mrgreen::mrgreen:

Καλησπερα. Εχω εγκαταστησει στα Ubuntu 7.10 τα extra plugins του Compiz (3d , atlantis etc...), αλλα δεν υπαρχουν οι επιλογες ενεργοποιησης τους στο Ccsm. Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως θα φανουνε? Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπερα. Εχω εγκαταστησει στα Ubuntu 7.10 τα extra plugins του Compiz (3d , atlantis etc...), αλλα δεν υπαρχουν οι επιλογες ενεργοποιησης τους στο Ccsm. Μηπως μπορει να μου πει καποιος πως θα φανουνε? Ευχαριστω προκαταβολικα.

πως εκανες την εγκατασταση ;

εκανες επανεκινηση του compiz ?

αν ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες θα δουλεψει 100%

κοιτα να εχεις μήνυμα λαθους στο compile

και να ξερεις οτι δεν ειναι δοκιμασμενα 100 % use it at your own risk

http://forum.compiz-fusion.org/showthread.php?t=5303

well,της κοπελιας μου το πισι

Ενταξει σε καθησυχαζω μπορεις να κοιμασαι ησυχος :-D το desktop μας ειναι ο καθρεφτης της καρδιας μας ! (τι λέω ; :eek: )

Καινούργιο screenshot. Μικροαλλαγές από την προγούμενη φορά.

bij2y8u5hk82jpsknhz6_thumb.jpg

Μπορείς να μου πεις πως πέτυχες το παραπάνω desk; (distro/wm/apps). Πραγματικά από τα καλύτερα σε συνδυασμό απλότητας και καλαισθησίας.

παιδια εχω μια απορια για το kubuntu...απ οτι εχω δει εχει bug με τον κυβο και το πλυθος των επιφανιων εργασιες...κατεβασα και εγκατεστησα τον kicker...μεχρι εκει ολα οκ...μετα ομως τι κανω??απο που θα τον ρυθμισω???γιατι καποια εμφανη διαφορα δεν ειδα...

Μπορείς να μου πεις πως πέτυχες το παραπάνω desk; (distro/wm/apps). Πραγματικά από τα καλύτερα σε συνδυασμό απλότητας και καλαισθησίας.

Έχουμε και λέμε. Το distro μου είναι Arch. Ο WM είναι Openbox, για tray έχω το trayer και το tint για μπάρα. Στο επάνω μέρος της οθόνης είναι το wbar. Στο desktop έχω το conky και έχω βάλει στο menu (δεξί click) του Openbox δικά μου scripts για RSS Feeds και Daemons. Για την κονσόλα έχω urxvt που τρέχει το screen όταν ξεκινάει και custom .bashrc. Έχω ρυθμίσει το transparency, το alpha καθώς και τα fonts. Όλα τα configs είναι στη διάθεση όποιου τα ζητήσει. Το wall δεν θυμάμαι από που το βρήκα :P. Το icon pack για το wbar είναι από το gnome-look.org

Για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...