Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το conky που έχεις τα σπάει!Για δώσε καμια πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Rings And Sectors for Conky 1 θέλει και αλλαγές για να παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Πολύ καλο πραγματικά, το κλέβω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 το άσχημο είναι ότι για conky τραβάει πολύ cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 μικρο update :P Προτεινετε κανα ωραιο χρωματακι του conky για να δενει πιο πολυ με το ολο theme! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 gnome χωρίς gnome panels μόνο AWN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πολυ καλο..αν πως παλι πισω gnome panels? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 βασικά υπάρχει ενα πάνελ πανω και το εχω βάλει να κάνει αυτόματη απόκρυψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 @Votritis: Φοβερό signature!!! Τα θερμά μου συγχαριτήρια για το μουσικό σου γούστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 @Votritis: Φοβερό signature!!! Τα θερμά μου συγχαριτήρια για το μουσικό σου γούστο Pop είναι; νεο με μικρο αλλαγές.το conky είναι ανακάλυψη του jim_p απλά του άλλαξα τα φώτα για να παίξει σε εμένα. Arch δεν έχεις; Για στείλε το πακέτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Pop είναι; Ναι γιατί είμαι και μεγάλος fan της pop Ωραιότατο black metal!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2011 Άκυρο, το έφτιαξα, εύκολο ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Pop είναι; Arch δεν έχεις; Για στείλε το πακέτο... Ναι arch έχω.ποιο πακέτο θες?conky lua είναι το conky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2011 Ναι arch έχω.ποιο πακέτο θες?conky lua είναι το conky. Ναι, το βρήκα. Έκανα λάθος στο ψάξιμο. έβαζα loua, αντί για lua. Πολύ cpu τρώει όμως το θέμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις