giannis12a Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ποιος οδηγος? ο Mr. Bigglesworth:fear: ? Καλά, νόμιζα πως απαντούσες στο προηγούμενο ποστ , που ρώταγε ο φίλος μας για οδηγό του fluxbox.
tritonas00 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Καλά, νόμιζα πως απαντούσες στο προηγούμενο ποστ , που ρώταγε ο φίλος μας για οδηγό του fluxbox. Ααα ook.
miza Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Gentoo Gnome. (Πώς λέμε, Giannis?) Με το συμπάθιο μου φαίνεται λίγο κιτς και το κάνει να μοιάζει παλιατζούρα
giannis12a Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Gentoo Gnome. (Πώς λέμε, Giannis?) Φανταστικό αυτό το Μοβ του επιτάφειου.
tritonas00 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Update.Ταπεινος - αθωος compiz-core με emerald σκετα χωρις DE pure beauty. Γιατι και το eye candy πρεπει να ειναι minimal:p Where is your god now gmomo-kde -αδες?? To ~.xinitrc μου ζει επικες στιγμες >tail -f /var/log/auth.log | grep --line-buffered -e "sshd:session" -e "password" > ssh & tail -n0 -f /home/babis/ssh | while read line; do notify-send -i /usr/share/pixmaps/man-key.png "Authority" "$line"; done & tail -n0 -f /var/log/gnump3d/access.log | while read line; do notify-send -i /usr/share/pixmaps/man-key.png "Gnump3d" "$line"; done & setxkbmap -option terminate:ctrl_alt_bksp & /usr/lib/notify-osd/./notify-osd & #/home/babis/scripts/./splash & #exec ck-launch-session fluxbox & compiz --replace & fbpid=$! sleep 2 { fbsetbg /home/babis/Files/pictures/Windows_7_Wallpaper_Cat.jpg & fbpanel & lxpanel & wicd-gtk & emerald --replace & } & wait $fbpid :lol:
ALdaperan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 η κατω μπάρα ποια είναι? τι εικονιδια ειναι αυτα?
rpil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Με το συμπάθιο μου φαίνεται λίγο κιτς και το κάνει να μοιάζει παλιατζούρα Εσύ δεν θα 'πρεπε να το λες αυτό με τέτοιο ....άβαταρ!:lol:
markelos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Update.Ταπεινος - αθωος compiz-core με emerald σκετα χωρις DE pure beauty. Γιατι και το eye candy πρεπει να ειναι minimal:p Where is your god now gmomo-kde -αδες?? To ~.xinitrc μου ζει επικες στιγμες >tail -f /var/log/auth.log | grep --line-buffered -e "sshd:session" -e "password" > ssh & tail -n0 -f /home/babis/ssh | while read line; do notify-send -i /usr/share/pixmaps/man-key.png "Authority" "$line"; done & tail -n0 -f /var/log/gnump3d/access.log | while read line; do notify-send -i /usr/share/pixmaps/man-key.png "Gnump3d" "$line"; done & setxkbmap -option terminate:ctrl_alt_bksp & /usr/lib/notify-osd/./notify-osd & #/home/babis/scripts/./splash & #exec ck-launch-session fluxbox & compiz --replace & fbpid=$! sleep 2 { fbsetbg /home/babis/Files/pictures/Windows_7_Wallpaper_Cat.jpg & fbpanel & lxpanel & wicd-gtk & emerald --replace & } & wait $fbpid :lol: Γαμάτο! Έδωσες ιδέα για το netbook! Το xinitrc όντως το έχεις φουλάρει Το fbpid=$! τι ακριβώς κάνει;
miza Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Εσύ δεν θα 'πρεπε να το λες αυτό με τέτοιο ....άβαταρ!:lol: :cry::cry: θα το αλλάξω
tritonas00 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 η κατω μπάρα ποια είναι? τι εικονιδια ειναι αυτα? fbpanel και τα εικονιδια Albook extended dark 782 icns @markelos μιλαμε για τρελο γκαζι! το fbpid=$! που κλεινει στο wait $fbpid το ειχα απτον fluxbox ωστε να ειναι σιγουρο οτι μονο οταν τερματιστει ο fluxbox θα σταματησει να εκτελειται το script.
rpil Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 :cry::cry: θα το αλλάξω Ωραίος! Και για να δεις πόσο καλός είμαι, θα σού κάνω ένα δωράκι. Το νέο μου ανανεωμένο desktop, έτσι για να μη λέτε ότι βάζω όλο μωβ... του επιταφίου!
rpil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Φοβερό wallpaper!! Thanks! Το έφτιαξα μόνος μου. Κανονικά υπάρχει χωρίς το logo του Gentoo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις