NeonSync Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ας ποστάρουμε ένα screenshot απο το/τα Desktop μας! αρχίζω! Icons:Dark-Glass Emerald-Theme:FinalHope Wallpaper:Oxygen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ubuntu 7.10 (μέσω Wubi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Για την τελευταία εικόνα, ποιος είναι ο συνδυασμός κουμπιών; Beryl/compiz εφέ είναι υποθέτω ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dealer Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Να και μερικές δικές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Και η δικιά μου κατάθεση ψυχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μου αρεσε αυτο του dealer (και τα άλλα ειναι πολυ όμορφα) εχει την λάμπα που νομίζω είναι σε δασικό δρόμο και βλέπουμε την βροχη στο φως της λάμπας αλλά και στο effect ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pisio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 ορίστε και το δικό μου Linuxάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 koultouras χαιρετίσματα στον Dali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeonSync Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 πολύ όμορφα τα Desktop σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spell1977 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Desktop Laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ορίστε και το δικό μου... ολίγον γιαπωνέζικο Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oranje Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω κ εγω το εικονιδιο τ καιρου?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 orange το εικονίδειο για τον καιρό, τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση είναι theme του superkaramba, εφαρμογής για kde. Αν έχεις kde πήγαινε στο http://www.kde-look.org και θα το βρεις ως liquid weather. το κατεβαζεις και το ανοιγεις με superkaramba. Ayta Hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 spell1977 και dimitrisg ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ dimitrisg εχουμε τα ίδια γουστα περιπου.. καπως ετσι το εφτιαχνα κγω οταν πειραζα τα kubuntu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις