farfalinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 να μαι και go με xubuntu και με ένα λιτό και ελαφρύ desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Permision to criticize and mock wallpaper, sir! Πες το παιδί μου. Δε δαγκώνουμε, μόνο ban κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πες το παιδί μου. Δε δαγκώνουμε, μόνο ban κάνουμε Η ομορφιά ενός τόσο λιτού και αποτελεσματικού στησίματος, αλλοιώνεται από ένα tribalίστικο, ή ό,τι είναι αυτό το πράμα που του δίνει μια ψευδοεντυπωσιακή αίσθηση. Δεν θέλω να σκεφτείς τα κλασσικά "αα ο αρχιτεκτονας και καλά ξέρει για αισθητική κτλ" αλλά ξέρεις... μηχανολόγοι... (χαιρετώ τα υπόλοιπά μέλη του forum, για λίγο ελπίζω καιρό, τα λέμε όταν θα χει πολύ κρύο για banια) Audere est Facere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Η ομορφιά ενός τόσο λιτού και αποτελεσματικού στησίματος, αλλοιώνεται από ένα tribalίστικο, ή ό,τι είναι αυτό το πράμα που του δίνει μια ψευδοεντυπωσιακή αίσθηση. Δεν θέλω να σκεφτείς τα κλασσικά "αα ο αρχιτεκτονας και καλά ξέρει για αισθητική κτλ" αλλά ξέρεις... μηχανολόγοι... (χαιρετώ τα υπόλοιπά μέλη του forum, για λίγο ελπίζω καιρό, τα λέμε όταν θα χει πολύ κρύο για banια) Audere est Facere Συμφωνώ , για αυτό @apoikos δώσε το wallpaper σε εμένα να το βάλω στο υπερφορτωμένο καγκούρικο kde μου. Αν και θα το προτιμούσα σε πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ειναι εργο του vladstudio περισσοτερα σε ΡΜ Καταπληκτικό! το ζηλεψε και η φιλη μου και το εβαλε στο laptop της Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Άλλα άμα είναι ο άνθρωπος μαλάκας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Άλλα άμα είναι ο άνθρωπος μαλάκας... σε ακτινα 400 χλμ ενα δεντρο ειχε και επεσε πανω του !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μερικές pic μετά την αναβάθμιση του compiz-fusion αυτό ρε φίλε πώς το έκανες ? οεο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Η ομορφιά ενός τόσο λιτού και αποτελεσματικού στησίματος, αλλοιώνεται από ένα tribalίστικο, ή ό,τι είναι αυτό το πράμα που του δίνει μια ψευδοεντυπωσιακή αίσθηση. Δεν θέλω να σκεφτείς τα κλασσικά "αα ο αρχιτεκτονας και καλά ξέρει για αισθητική κτλ" αλλά ξέρεις... μηχανολόγοι... (χαιρετώ τα υπόλοιπά μέλη του forum, για λίγο ελπίζω καιρό, τα λέμε όταν θα χει πολύ κρύο για banια) Audere est Facere Επομένως κάτι τέτοιο κυβιστικό σου φαίνεται καλύτερο, ε; (και μένα) Ο awesome πέθανε, ζήτω ο xmonad (κάποια στιγμή θα ανοίξω ένα thread για τους tiling window managers). Συμφωνώ , για αυτό @apoikos δώσε το wallpaper σε εμένα να το βάλω στο υπερφορτωμένο καγκούρικο kde μου. Αν και θα το προτιμούσα σε πράσινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 αυτό ρε φίλε πώς το έκανες ? οεο ? Δες οδηγίες εδώ για την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του compiz-fusion στο ubuntu hardy http://ubuntu.opengr.net/viewtopic.php?f=9&t=659 Aν και έχω περάσει την νέα έκδοση δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος με την απόδοση της. Μου κάνει κάτι μικρά lagarismata όταν προσπαθώ να αλλάξω εικονική επιφάνεια εργασίας με ενεργοποιημένη την σφαίρα απο τις ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Thanks! τςτςττςτς.... τηλεπικοινωνιες θεματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Επομένως κάτι τέτοιο κυβιστικό σου φαίνεται καλύτερο, ε; (και μένα) Ο awesome πέθανε, ζήτω ο xmonad (κάποια στιγμή θα ανοίξω ένα thread για τους tiling window managers). πιο ωραίο σίγουρα, δεν ξέρω μόνο πρακτικά, σε πολύωρη εργασία μήπως κουράζει λίγο awaiting το tiling WM thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AfterForever Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε check2fire μπορείς να μου δώσεις ένα link για το backround σου, ο tux σαν άγαλμα της ελευθερίας κ έτσι; Προσπάθησα να το βρω αλλά δεν. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 apoikos, δουλεύεις πολύ deviant art, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις