NeonSync Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ας ποστάρουμε ένα screenshot απο το/τα Desktop μας! αρχίζω! Icons:Dark-Glass Emerald-Theme:FinalHope Wallpaper:Oxygen
AfterForever Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Για την τελευταία εικόνα, ποιος είναι ο συνδυασμός κουμπιών; Beryl/compiz εφέ είναι υποθέτω ε.
DIMITRISG Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μου αρεσε αυτο του dealer (και τα άλλα ειναι πολυ όμορφα) εχει την λάμπα που νομίζω είναι σε δασικό δρόμο και βλέπουμε την βροχη στο φως της λάμπας αλλά και στο effect !
hasodikis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 ορίστε και το δικό μου... ολίγον γιαπωνέζικο Hasodikis
oranje Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω κ εγω το εικονιδιο τ καιρου?ευχαριστω
hasodikis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 orange το εικονίδειο για τον καιρό, τουλάχιστον στη δικιά μου περίπτωση είναι theme του superkaramba, εφαρμογής για kde. Αν έχεις kde πήγαινε στο http://www.kde-look.org και θα το βρεις ως liquid weather. το κατεβαζεις και το ανοιγεις με superkaramba. Ayta Hasodikis
poihths Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 spell1977 και dimitrisg ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ dimitrisg εχουμε τα ίδια γουστα περιπου.. καπως ετσι το εφτιαχνα κγω οταν πειραζα τα kubuntu...
Προτεινόμενες αναρτήσεις