Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο (εσωτερικό) DVD-Recorder (Dual Layer)

Vincanity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Χρησιμοποιώ το NEC ND-3500AG σαν CD-DVD recorder, αλλά επειδή έχω προβλήματα

με την εγγραφή Dual Layer DVD's, (cannot write disc at once) σκέφτομαι να αγοράσω ένα επιπλέον πιο καινούργιο

recorder. Ειδα στο e-shop και στο Plaisio ότι οι τιμες τους είναι ~30ευρώ...

Ποιό να προτιμήσω για να έχω περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι απροβλημάτιστη η εγγραφή DVD dual layer?

Η σύνδεση SATA σε τί υπερτερεί σε σχέση με την ΑΤΑPI?

σημ. Τα δισκακια που δοκίμασα στο τωρινο είναι TDK DVD+R

ευχαριστώ :-)

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλες οι κριτικές,συγκριτικά κλπ συνηγορούν ότι αυτή τη στιγμή το Samsung SH-S203B είναι best of the best...SATA σύνδεση,χωρίς LightScribe αν ενδιαφέρεσαι.Το γρηγορότερο αυτή την στιγμή(20x ταχύτητα εγγραφής αν δεν κάνω λάθος).

Εγώ πάντως ψήνομαι να το χτυπήσω κάποια στιγμή.Κοντά στα 38-39ευρώ έχει,δε γνωρίζω αν έπεσε η τιμή του κι άλλο.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις

1. μολις εκανα update στο firmware και θα το δοκιμάσω

2. κι εγω προς samsung μεριά σκέφτομαι αφού η NEC πλεον δεν είναι τόσο αξιόπιστη απ΄όσο διαβάζω

Δημοσ.

καλησπερα.μεχρι τωρα εχω αλλαξει παρα πολλα.το χειροτερο που ειχα ηταν plextor.px-760sa.δοκιμασα liteon(κορυφαια)-lg(πολυ καλα) και τωρα 1 απλως χωρις ανταγωνισμο το samsung sh-s203b.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΙΧΑ Νο1 LITE ON SOHW1613S ΑΝΤΕΞΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΜΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΗΡΑ ΤΟ NEC OPTIARC AD-7173A TO OΠΟΙΟ ΑΝΤΕΞΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ

PIONEER DVR-212 SATA ΣΤΑ32 ΕΥΡΩ ΑΠΟ E-SHOP. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά θέλω και εγω δυο εσωτερικα dvd recorder για εγγραφή dvd , cd και dual layer αλλα και για καλό στο παίξημο!!!!

Δίνω μεχρι 50-60 ευρω και για τα δυο!!!

Να είναι σε μαύρο χρώμα επειδή είναι για μαύρο κουτί!!

Ομως να ειναι καλά!!!

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Μακρυά απο sony cd-dvd player writer κτλ. Έχουν από τα πιο ιδιότροπα lasser που μετά απο λίγο καιρό διαβάζουν μόνο απο άψογο cd-dvd.Πάρε κλασσικά lg που είναι και δοκιμασμένα από πολλούς είναι και φτηνά αντέχουν και στο χρόνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...