tab0u Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Γεια!!Μου παρουσιάστηκε ο εξής παράξενο πρόβλημα: Έχω ένα mp3 player teac 1gb περίπου ένα χρόνο. Τόσο καιρό το χρησιμοποιούσα κανονικά με winXP και ubuntu:-). Χθες το σύνδεσα με debian sid( sidux για την ακρίβεια) και πέρασα κάποια mp3. Έκανα κανονικά ασφαλής αφαίρεση κλπ.Από τότε το mp3player εμφανίζει κανονικά την welcome screen αλλά μετά σβήνει και δεν αναγνωρίζεται πλέον από το debian. Μέσα στα winXp το αναγνωρίζουν κανονικά αλλά όταν προσοπαθώ να εισέλθω στα directories του μου λέει "Ι/Ο error".Δοκίμασα να το μορφοποιήσω αλλά όποτε επιλέγω μορφοποίηση δεν κάνει απολύτως τίποτα.Το άφησα κοντά σε μαγνητικό πεδίο (ηχείο) μήπως και σβήσει τα πάντα αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να μην εμφανίζει πλέον το welcome screen(δεν ανάβει καθόλου δηλαδή) και στα xp να μου εμφανίζει με διπλό κλικ απάνω του "εισάγετε μία μονάδα δίσκου στο Α:". Έχετε κάποια ιδέα?Να κλάψω από τώρα το mp3?
TechnoState Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ...auta den exoun kanena xrono eggyisi?
tab0u Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Ωχ δεν είχα σκεφτεί την εγγύηση!: ) To πρόβλημα είναι ότι το είχα αγοράσει από κατάστημα Sony στην επαρχία (Καρδίτσα) αλλά μένω Αθήνα.Ξέρει κανείς που μπορώ να το πάω?
TechnoState Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 vrika auto, isws voithisei an pareis ena til ... TEAC, αντιπροσωπεία INTERSET ΑΕΕΒΕ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 60 & ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΘΗΝΑ TK10447 210-3490200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.