Προς το περιεχόμενο

Aγορά iMAC

Gaijin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... θέλω και γώ να γίνω ένας χρήστης MAC..

Με έναν iMAC 20''...

...ΑΛΛΑ εδώ και 3 βδομάδες απο'κει που θέλω να τον παραγγείλω ακούω κάθε μέρα ότι έχουν προβλημα κλπ με την τράπεζα ( για κάρτα ) και ότι περιμένουν κ αυτοί...

και κάθε μέρα ακούω αύριο και αύριο...

ο μόνος λόγος που περίμενα ΤΟΣΟ καιρό γιατί καίγομαι κ χρειάζομαι υπολογιστή ήταν γιατί δεν είναι από πίσω η Rainbow.. αλλά τώρα.. δεν μπορώ να περιμένω άλλο και πρέπει να το πάρω το μηχάνημα γιατί σκοτώνω άνθρωπο..

Σας παρακαλώ όσοι ξέρουν ας μου προτείνουν ότι καλύτερο.. από που να το πάρω..

είμαι ανάμεσα σε AppleStore & Media Markt...

Δημοσ.

ναι το ξέρω :(

αλλά από που θα μπορώ να το βρω ετοιμοπαράδοτο??? ή τουλάχιστον να κάνει όσο το λιγότερο γίνεται????

Δημοσ.

fnac κ multirama ειανι αρκετα πιθανο να βρεις.. Για Αθηνα πάντα!

mediamarkt αν εχουν καλως, αν δεν εχουν... μην το σκεφτεις απο κει καν.. μου χαν προτεινει να μου πουλησουν κ βιτρινας.. ελεος δηλαδη

Δημοσ.

Εγώ έκανα παραγγελία ενα 24" iMac στις 5/11/07 απο την Rainbow, αρχικά μου είχανε πεί μια εβδομάδα παράδοση και ΑΚΟΜΑ το περιμένω! Επίσης έχω ψάξει παντού και κανένας δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο!

Λες και ζούμε στο Καζακστάν...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ούτε! Όλοι παίρνουν απο την Rainbow και αύτη έχει να παραλάβει iMac 3 εβδομαδες!

Απ' ότι γνωρίζω, η Systemgraph τα φέρνει κατ'ευθείαν από το εξωτερικό και όχι από την Rainbow (εκτός αν έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό).

Δημοσ.
Απ' ότι γνωρίζω, η Systemgraph τα φέρνει κατ'ευθείαν από το εξωτερικό και όχι από την Rainbow (εκτός αν έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό).

Αυτό ξέρω κι εγώ και η οποία εξακολουθεί, τουλάχιστον μέχρι προχτές που επικοινώνησα μαζί τους, να μην έχει πάρε-δώσε με το "Ουράνιο Τόξο" :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...