Strategos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 βασικα κανει και το dragon fist με τον omega shrenon ισως αυτο να ειναι το σωστο.
without_name Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια μην ακουω οτι ναναι... 1ον δεν υπαρχει χαρακτηρας vegeto:confused:αμα κανω λαθος πες μου ποιος ειναι 2ον οταν λετε οτι υπαρχουν καλυτερα anime ποια εννοειτε? και επισης μας εχετε αναλυσει ολες τις ταινιες και τα επεισοδεια συζητωντας για το τι επρεπε να κανει εκει ο γκοκου και γιατι εγινε ετσι κλπ an er8ei evropi 8a er8ei kai ellada kai an einai dinaton den 8a er8ei evropi? afou to dragon ball exei faei respect apo oles tis xores na min to kanoune omos fail opos egine kai me to lotro γιατι ρε συ τι δεν σαρεσε στο λοτρο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Vegetto=Vegeta+Kakarotto (fusion με τα earings των Kaioshin)
Strategos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 δυστηχως στο game ομως δεν θα εχει fusion γιατι αν εχει ποιος θα παιζει ποιον? θα καθομαι εγω με τον φιλο μου που θελει να παει βολτα θα λεω ασε θα κανουμε fusion να σε expαρω και αυριο θα με expαρεις εσυ.
Merdock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 δυστηχως στο game ομως δεν θα εχει fusion γιατι αν εχει ποιος θα παιζει ποιον? θα καθομαι εγω με τον φιλο μου που θελει να παει βολτα θα λεω ασε θα κανουμε fusion να σε expαρω και αυριο θα με expαρεις εσυ. Δεν είναι κακή ιδέα
Sadman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 οχι θα ειναι οπως στο ESF που πατας για fusion και απλα εμφανιζεται ενας χαρακτηρας απο το πουθενα.Σκεψου το σαν summon για fusion.
P@niX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Λοιπον αφου μαζευτηκαμε εδω τοσοι DB fans λεω να κανουμε post τα char name μας οταν θα βγει το game και να φτοιακσουμε την guild "Greek Sayans" Παντως πιστευω οτι θα το αρχισουνε πολλοι το game λογο του οτι η σειρα εχει στιγματισει πολυ κοσμο. Πολλοι θα το παρουνε εστω και απλα για να το δοκιμασουνε. Εγω παιζω wOw απο την μερα που βγηκε...δυσκολα θα αλλαζα σε αλλο MMO αφου δεν θελω να παει χαμενο το char που εχω φτοιακσει με τοσο κοπο. Αλλα θα αλλαζα χαλαρα σε DBZ online οταν θα βγει. Βασικα μην σου ω οτι θα το παρω ετσι και αλλιωσ μονο και μονο απλα για να παροθνε τα λεφτα μου :-D. Ο μονος λογοσ που κατα την γνωμη μου αρκετοι μπορει να μην αρχισουνε ειναι λογο των γραφικων που φαινονται λιγο παιδικα. Αυτα τα γρφικα σιγουρα θα κανουνε επιτυχεια στην Ιαπωνια αφου ολα τα χαριτομενα τους τουσ αρεσουν, αλλα στην Ευρωπη δεν ξερω. Μακαρι να παει καλα. Παντωσ αν εχει , το char που θα φτοιαξω θα εχει σιγοθρα μαλι Vegeta Παντοσ σκεφτιτε λιγο. Θα γινεται Raid πχ αλλα αντι για Ιlidan θα εχει raid να φασ τον Brolly πχ. Δεν ακουγεται γαματο???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τα γραφικά δύσκολο να γίνονταν κάτι άλλο. Όλα τα τελευταία beat 'em up DBZ παιχνίδια, είναι cel shaded. Ακόμα και το Burst Limit που θα βγει για PS3 και X360. Γενικώς ότι είναι βασισμένο σε anime/manga (Bleach, Naruto games) γίνεται cel shaded. Raid ενάντια στον Brolly ενώ κοπανάει την ομάδα γύρω γύρω σε όλη την Γη και σας παίζει πινγκ πονγκ στα βουνά, θα πρέπει να έχει γέλιο. Αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι δεν θα έχει τέτοια φάση... 2 videos που βρήκα στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=_CphyUSoRKk
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 και να φτοιακσουμε την guild "Greek Sayans" lame name...όσο δεν πάει άλλο...
P@niX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Χεχε...οντως ακουγεται λιγο lame..."Τσολιαδες"...ακουγεται καλυτερο?
becausE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Σιγά μην το ονομάσουμε και Το Τσαρούχι του Vegeta ή Η Φουστανέλα του Goku
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 το δευτερο μου αρεσε Κι εμένα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 oso yparxei to WoW an kapoio mmorpg den einai APISTEUTA KALO den prokeitai na petyxei...simple... oxi den einai apisteuta kalo alla einai apisteuta e8istiko...ara gia na petyxei kapoio allo mmorpg apenanti sto WoW prepei katarxas na einai apisteuta kalo...to ti alla xreiazontai einai gousta tou ka8enos... [00:19] <Koritsi_Gia_PC> ThReSh [00:19] <Koritsi_Gia_PC> h erwtisi [00:19] <Koritsi_Gia_PC> Poio einai to Kalitero MMORPG olwn twn Epoxwn..? [00:19] <ThReSh> e [00:19] <Koritsi_Gia_PC> xwris fovo kai pa8os.. [00:20] <ThReSh> no idea [00:20] <ThReSh> dyskolh erwthsh [00:20] <ThReSh> isws to Ultima Online? [00:20] <Koritsi_Gia_PC> mp@ [00:21] <ThReSh> o Eve-Online einai poly kalo...to Star Wars Galaxies poly kalo epishs [00:21] <Koritsi_Gia_PC> dld [00:21] <Koritsi_Gia_PC> kata ti gnwmi sou [00:21] <Koritsi_Gia_PC> to Eve exei tous perissoterous sindromites? [00:23] <ThReSh> to WoW kai to Second Life exoun tous perissoterous apo oti exw diavasei Εδω ρε φίλε μάνι-μάνι έχεις πετάξει 4 MMORPG, εξού του Outsider αλλα Real αντιπάλου του WocW, Lineage][.. Τι τσαμπουνάς στα παιδιά οτι δεν υπάρχει τίποτ'άλλο πέρα του WocW..? Σάν να μην ξέρεις τι σου γίνεται Τγές..Αντιδραστικός, αντιδραστικός, αλλα κράτα καμιά σημείωση απο τις αρλούμπες που πετάς, γιατί τις ξεχνάς μετά απ'ότι φαίνεται.. My Regards, Koritsi_Gia_PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.