Προς το περιεχόμενο

Dragon Ball Online???? LOL

Fantomas_1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
δεν ήξερε ότι λόγο του SSJ4 το fusion είχε μικρότερη διάρκεια...αλλιώς θα την τέλειωνε...

άσε που έχει κάτι σεναριακά κενά...

από το DBZ ξέρουμε ότι για να ξανακάνουν fusion έπρεπε να περάσουν 30 λεπτά...

στο DBGT προσπαθούσαν στο καπάκι αφού είχε τελείωσει το πρώτο...απλά fail...

Θυμάμαι τι είχε γίνει, αλλά αν έχωνε το πολλαπλό kamehame αντί για σερπαντίνες, τότε θα είχε τελειώσει. :P

(αλλά τότε θα έμεναν τα γιαπωνεζάκια με ανοιχτό το στόμα :P)

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

βασικά του έχωσε τον συνδιασμό Big Bang+Kamehameha (σε ένα attack) και πριν προλάβει να του το χώσει 2η φορά έσπασε το fusion :-(

• Moderators
Δημοσ.

Συνεχίζεις να μου μιλάς λες και δεν έχω δει τα επεισόδια. :P

Και θυμάμαι ποιο είναι το Jubei kamehameha (το κόκκινο δλδ), που είχε κάνει trademark o SSJ4 Goku...

Λέω για την φάση που πολλαπλασιάζεται και λέει ότι "ήρθε το τέλος" και φορτώνει kamehameha και όπως ο άλλος έχει κλ*σει, τότε του πετάει σερπαντίνες αντί για kamehameha. (http://www.youtube.com/watch?v=oYg6dig25Yk) Αν δεν έκανε τέτοια αστειάκια, τότε θα τέλειωνε πιο γρήγορα λέω.

Δημοσ.

Απο την photo το παιχνίδι φαίνεται όμορφο και ρε παιδιά δεν χρειάζεται να είναι καλύτερο απο το wow απλά άμα είναι που θα είναι διαφορικό(βλέπε Eve-online) θα έχει κόσμο!Το ποιό σημαντικό νομίζω είναι να το κάνουν balanced γιατί πολύ απλά με υλικό από το dragonball μπορεί να ξεφύγει!!!

Δημοσ.
ποιο το jubei kamehameha? (aka 10x)

nah λογικά αυτό που είπα είναι πιο δυνατό

στο budokai 3 το λεει αυτο bingbang kamehame attack x100 και τα kamehame που κανει ο goku σε ssj4 ειναι kamehame x10 χρωματος κοκκινου και ειναι ο ευκολοτερος τροπος να φας καποιον αφου με 3 τετια ψοφος.

Και απο οτι θυμαμε ή δυνατοτερη attack ακομα ειναι ή super spirit bomb. Αλλα δεν μπορεις να το κανεις οταν εισαι ssj αλλα οσο εισαι κοκκινισμενος δεν θυμαμε πως λεγετε.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει genkidama (spirit bomb) σε ssj επειδή σε αυτό το form δεν είναι και καλα pure hearted :P

ναι για το kaio ken θα λέει ghost

• Moderators
Δημοσ.
δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει genkidama (spirit bomb) σε ssj επειδή σε αυτό το form δεν είναι και καλα pure hearted :P

Κατά τα άλλα στην πρώτη μάχη με τον Coola (Cooler), έκανε ένα και το απορρόφησε. Αλλά ξέρουμε πόσο canon είναι οι ταινίες. :P

Δημοσ.

αυτο που λετε με το cooler επειδη εχω δει και εγω την ταινια θα πιστευα οτι ειναι οτι να νε, αλλα ειδα οτι και στο game μπορεις να το κανεις αυτο με τον ιδιο τροπο που castαρεις την spirit bomb αν εισαι ssj τοτε κανει spirit bomb την αποροφαει και κανεις το dragon punch.

edit: δεν ηταν με τον cooler αλλα με τον super android 13

• Moderators
Δημοσ.

Δίκιο έχεις, στον Cooler του έριξε πίσω το Death Ball του.

Το είχα ξεχάσει αυτό. :P

Καλά κι αυτό με τον Super 13 ήταν σαν επεισόδιο των Power Rangers. :P

όλοι μαζί τον που**, όλοι μαζί SSJ, όλοι μαζί νικάμε τον αντίστοιχο αντίπαλο για την πλάκα μετά... Για να μην πω, Vegeta από το πουθενά, Piccolo από το πουθενά και άλλα τέτοια. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...