Προς το περιεχόμενο

Dragon Ball Online???? LOL

Fantomas_1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
etsi opos to diatiposes einai les kai to ftiaxnoune mono kai mono gia na arxiseis esy ta mmo :whistle:

Απλά ήθελα να πω οτι όσοι είναι φανατικοί του dragon ball το πιθανότερο είναι να το δοκιμάσουν.Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω προς το παρόν έχει ανακοινωθεί μόνο για Ιαπωνία και τις προς τα εκεί χώρες αλλά πιστεύω σίγουρα ειδικά αν έχει επιτυχία θα έρθει και στα μέρη μας.Από mmorpg έχω παίξει τα Lineage 2,Guild Wars σε trial έκδοση τα οποία βαρέθηκα μετά από μία ώρα,WoW το οποίο έπαιζα ένα 6μηνο πολύ πορωμένα και τέλος LOTR το οποίο αν και καλό σε σύγκριση με το WoW έχανε πολύ και στις 2 βδομάδες το παράτησα.Από τότε είπα να μην ξανασχοληθώ με mmorpg(ειδικά αν έχουν συνδρομή) μιας και δε θέλω να ξανακαώ(εκτός αυτού βλέπω και anime τα οποία μου τρώνε πάρα πολύ χρόνο) αλλά μάλλον αν βγει το Dragonball δε θα αντισταθώ και θα παίξω έστω και λίγο για δοκιμή.Πάντως θα πρέπει να είναι πολύ καλό αν θέλει να τα βάλει στα ίσια με τα άλλα μεγαθήρια που έχουν βγει και θα βγουν στους επόμενους μήνες.

Δημοσ.

Εγω παντως το περιμενω και σιγουρα θα το παιξω!!!!

Ελεγα πολυ καιρο πριν το μαθω οτι θα βγει κατι τετοιο οτι ενα rpg game με το story του dragon ball θα κωλολεει!!!!

Τωρα βγαινει κατι τετοιο και μαλιστα online!!!!

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.... :-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω παντως το περιμενω και σιγουρα θα το παιξω!!!!

Ελεγα πολυ καιρο πριν το μαθω οτι θα βγει κατι τετοιο οτι ενα rpg game με το story του dragon ball θα κωλολεει!!!!

Τωρα βγαινει κατι τετοιο και μαλιστα online!!!!

ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ.... :-D

pame pali...

kata 99.99999% DEN prokeitai na paizeis tous gnwstous xarakthres tou dbz...ara auto exei ws synepeia oti den prokeitai na paizeis sto story ths seiras...

twra gia na plhrwnoume syndromh mhniatika to game prepei na vgei pragmatika kalo...pragma gia to opoio exw tis epifyla3eis mou :-(

• Moderators
Δημοσ.

Yup, φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές θα είναι NPCs.

Εγώ πάντως δεν θα θέλω να παλεύω για 2 ώρες να χάνω και να έρχεται μετά ο Son Goku και να μου κλέβει την δόξα με ένα kamehameha. :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λιγο αργα κανω reply σε αυτο το θεμα, αλλα μολις το ειδα και με ενδιαφερει αρκετα το θεμα με το Dragon Ball Online.

Απο οτι εχω διαβασει σε καποια Sites και ανεφερε καποιος, το Dragon Ball Online μπαινει στο σταδιο του Beta το 2008 στην Ιαπωνια... Με αποτελεσμα, συμφωνα με προβλεψη δικια μου, να ερθει στην Ευρωπη κατα το 2011... :-(

Μακαρι να πεφτω πολυ εξω!

Πανω στο θεμα του ανταγωνισμου, πιστευω πως λογο της ιστοριας του και των <οπαδων> που εχει σε ολο το κοσμο θα προσελκυσει παρα πολλους στην αρχη.Στη συνεχεια θα κριθει η μοιρα του παιχνιδιου απο το ποσο καλη δουλεια θα εχει γινει...

Δημοσ.

Αν είναι χωρίς συνδρομή και είναι ένα καλό game θα αξίζει τρελά(προσωπική άποψη) κι ας μην παίρνουμε τους χαρακτήρες από το dragonball.Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό,φανταστείτε 1.000.000 songoku και 500.000 vegeta να πλακώνονται. :lol: Ε δεν γίνεται....

• Super Moderators
Δημοσ.

xwris syndromh? DEN...

kai poses fores 8a to poume? den prokeitai na ftiaxnei enas paixths named xarakthra gia na paizei...oi named 8a einai ws NPCs...

Δημοσ.

λογηκα δν θα μπορουμε να μπυμε και εμεις μεσω proxy?Η θα κανουνε την ιδια βλακεια οπως με το Ragnarok 2 που πρεπει να εχεις εκεινει την βλακεια(που δηλωνει οτι εισαι κατοικος της χωρας)για να μπορεις να παρεις beta ID?

Παντως το game οντως φαινεται γαματο.Απο το 2006 αν δν κανω λαθος ειχε ανακοινωθει.

Αντε και μετα ακολουθουνε Naruto Online και Bleach Online.

Σιγα μην βγαλουνε και τα Digimon Online :-D

Δημοσ.

γτ ρε φαση θαεχει(αρκει το καθε zanpakuto)να εχει τα ιδια stats με τα αλλα και να εχουμε να διαλεξουμε απλα τις ιδιοτητες του.Το bankai ας το εχουνε οπως εχουνε τα quest στο L2 για advnace μετα απο καποια lvl.

Καλα ακομα το DB δν εχει βγει εμεις πηγαμε στο Bleach :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...