Προς το περιεχόμενο

Dragon Ball Online???? LOL

Fantomas_1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

8a prosferei kati diaforetiko to opoio kata pasa pi8anothta 8a patwsei :P

nai eimai upervolikos to 3erw...alla exontas perasei 2+ xronia apo to WoW (den paizw pleon) mporw na krinw an kapoio allo mmo exei elpida apenanti tou...

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
oxi den einai apisteuta kalo alla einai apisteuta e8istiko...ara gia na petyxei kapoio allo mmorpg apenanti sto WoW prepei katarxas na einai apisteuta kalo...to ti alla xreiazontai einai gousta tou ka8enos...

για μενα λογο o μονος λογος που επιασε ειναι οτι εχει μεγαλο βαθος. και βασικα ο μονος σοβαρος αντιπαλος ειναι το l2 που ειναι σε μια μηχανη 5 ετων και ειναι και full στα bug, και το εφαγαν οι φαρμερ και τα bot.

εγω απο τα picks του farm στο dragonball δεν μου πολυ αρεσε. (βασικα MU μου θυμησε)

Δημοσ.

Τα DB φημίζονται για τις μάχες τους. Αν δεν έχει καταστρέψιμο περιβάλλον να κάνεις ένα Big Bang Attack να τα διαλύσεις όλα δεν λέει :P (ή να υπάρχει κάνα quest για να σκίσεις τον Brolly και να γίνεται της φόφης, πατώματα να σπάνε, τοιχοί να διαλύονται κλπ κλπ).

Δημοσ.
8a prosferei kati diaforetiko to opoio kata pasa pi8anothta 8a patwsei :P

nai eimai upervolikos to 3erw...alla exontas perasei 2+ xronia apo to WoW (den paizw pleon) mporw na krinw an kapoio allo mmo exei elpida apenanti tou...

Σαν πιστός φαν οφείλω να συνεχίσω να ονειρεύομαι...

Δημοσ.
Τα DB φημίζονται για τις μάχες τους. Αν δεν έχει καταστρέψιμο περιβάλλον να κάνεις ένα Big Bang Attack να τα διαλύσεις όλα δεν λέει :P (ή να υπάρχει κάνα quest για να σκίσεις τον Brolly και να γίνεται της φόφης, πατώματα να σπάνε, τοιχοί να διαλύονται κλπ κλπ).

ναι αλλα τοτε σε 10 μερες θα εχει καταστραφει ολος ο κοσμος του db και θα εχει γινει σκονη.

διαβασα οτι θα εχει γαμους και τα παιδια απο τους γαμους θα ειναι οι new player που θα ξεκινανε το game και αντε τωρα εσυ να εχεις το game και να περιμενεις ποτε θα την γκαστροσει ο gohan ...

• Super Moderators
Δημοσ.

10 meres? to bing bang attack katastrefei apo mono tou planhth...gia thn akriveia den xreiazetai kan toso isxyrh epi8esh...me mia poly pio aplh kinhsh sto epipedo pou htan oi xarakthres sto telos tou DBZ katastrefan gia plaka planhth...xwris kan na einai se SSJ mode...

epipleon den prokeitai na exoume named xarakthres alla agnwstous pou 8a e3elisontai alla den prokeitai na ftanoun pote ta epipeda twn named...

quest na ka8ariseis named chars/villains adynato mias kai poiothta>posothta (dld teamwork den pianei sto universe tou dbz an o antipalos einai uber)

Δημοσ.

ενοω σε 10 μερες αφου ανοιξει ο σερβερ προφανος δεν θα ξερεις το big bang απο το 1 lvl. Btw εχω ολα τα budokai στο ps2.(εχω δει τι θα πει καταστροφη)

• Super Moderators
Δημοσ.

den prokeitai na ma8aineis kinhseis twn gnwstwn xarakthrwn...edw autoi meta3y tous den mporousan na tis "antigrapsoun" 8a to kanei kapoios "asxetos"? :P (symfwna me ta manga/anime panta)

Δημοσ.
διαβασα οτι θα εχει γαμους και τα παιδια απο τους γαμους θα ειναι οι new player που θα ξεκινανε το game και αντε τωρα εσυ να εχεις το game και να περιμενεις ποτε θα την γκαστροσει ο gohan ...

Αυτό έτσι και ισχύει θα είναι πολύ μούφα...δηλαδή αν ξεκινήσω ας πούμε και θα περιμένω μέχρι να βρω διαθέσιμο player και θα είμαι και καλά παιδί ενός παίκτη 20lvl πχ.Βασικά το θέμα είναι,αν τελικά γίνει αυτό και συνδέονται οι παίκτες μεταξύ τους(υποθετικά θα είναι όλοι συγγενείς με άλλους στο game) πως και αν θα επηρεάζει αυτό το παιχνίδι.

• Moderators
Δημοσ.

Θα παίρνει έναν μήνα μέχρι να αποφασίσεις να φορτώσεις ενέργεια για κίνηση; :P

"Πόσα άτομα χρειάζονται να αλλάξουν μια λάμπα στο DBZ;"

"Ένας (ο Son Goku συνήθως), αλλά θέλει 30 επεισόδια" ;)

Δημοσ.
"Πόσα άτομα χρειάζονται να αλλάξουν μια λάμπα στο DBZ;"

"Ένας (ο Son Goku συνήθως), αλλά θέλει 30 επεισόδια" ;)

Χαχαχαχα καλό...όντως μια μάχη κράταγε 50 επεισόδια !

Δημοσ.
μπορει να είναι μούφα αλλά είναι ο μόνος τρόπος να αρχίσω τα mmo.Ετσι και κυκλοφορήσει θα το πάρω σίγουρα, έστω για μια δοκιμή.

etsi opos to diatiposes einai les kai to ftiaxnoune mono kai mono gia na arxiseis esy ta mmo :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...