Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα εγκατάστασης USB stick

Hambos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ USB DEVICE ΣΤΟ LAPTOP ΜΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ... ΠΧ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΟΝ ΒΓΑΖΩ ΜΕΤΑ, ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΟΔΗΓΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΝΕΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΤΛ...

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Δημοσ.

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ.. ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.. ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ MAC... ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ

Δημοσ.

Εάν είναι USB stick συνήθως κάνει αναγνώριση της συσκευής την πρώτη φορά που τη βάζεις. Δεν βγάζει τον οδηγό αναγνώρισης υλικού. Αυτό το κάνει, όταν συνδέεις εξωτερικό σκληρό δίσκο. Και πάλι το κάνει μόνο την πρώτη φορά εκτός κι αν αλλάξεις partitions. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα θα λυθεί με την εγκατάσταση των drivers του chipset που αναφέρει και ο samplist.

• Super Moderators
Δημοσ.
ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ.. ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.. ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ MAC... ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ

1. Δεν γράφουμε με κεφαλαία σε δημόσια fora. Τα κεφαλαία σημαίνουν ότι ΦΩΝΑΖΕΙΣ και δεν μας αρέσουν οι φωνές.

2. Προσπάθησε να βάζεις σοβαρούς τίτλους εάν θέλεις σοβαρές απαντήσεις. Το "ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!" που είχες βάλει δεν είναι σοβαρός τίτλος θέματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...