dimitris2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Η Σουηδική κατασκευαστική εταιρεία Doro παρουσιάζει το νέο HandlePlus 324gsm, ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως η ευκολότερη τηλεφωνική συσκευή στον κόσμο, χάρης την απλή επιφάνεια διεπαφής που διαθέτει μόνο επτά κουμπιά. Από αυτά τα επτά κουμπιά, υπάρχουν 5 τα οποία είναι δυνατόν να προγραμματισθούν, ένα κουμπί για την ομιλία και άλλο ένα για την λήξη της. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την απλή διάταξη τους, κάνουν το τηλέφωνο αυτό την τέλεια επιλογή για τους ηλικιωμένους ή τους εξαιρετικά νέους χρήστες. Επιπλέον το τηλέφωνο δεν διατίθεται κλειδωμένο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε GSM πάροχο και η τιμή του αγγίζει τα £85.10 ή $179. Εικόνα: Το ευκολότερο κινητό στον κόσμο Πηγή: pathfinder.gr
dimitris2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 πραγματι μονο για κανα παππου θα ναι...
Dr.Strangelove Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Έχω μια απορία. Αν θέλεις να πάρεις αριθμό που θα περιέχει 6,7,8,9 ή 0, τι κάνεις; Ή μήπως αυτά τα νούμερα είναι που μπερδεύουν τους ηλικιωμένους και τους νέους χρήστες και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα υπόλοιπα κινητά
sa3rdna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδιά εδώ δεν έχει οθόνη, τα πλήκτρα σας πείραξαν?
Bougas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 το 6,7,8,9,0 πρεπει να ειναι απο πισω: sa3rdna ειναι απλο.θα εχεις μαζι και μια φορητη τηλεωραση,και οποτε θες να κανεις κληση,κανεις την συνδεση και τελειωσες.
kx5 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Αυτό δεν είναι για παππούδες, αλλά για διανοητικά καθυστερημένους! Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα κινητό. Εδώ μέχρι και η γιαγιά μου έμαθε να χειρίζεται ένα παλιό ΝΟΚΙΑ.
sa3rdna Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 sa3rdna ειναι απλο.θα εχεις μαζι και μια φορητη τηλεωραση,και οποτε θες να κανεις κληση,κανεις την συνδεση και τελειωσες. :lol::lol: έγραψες bougas, έλιωσα στο γέλιο.
dpanosd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 σιγα μην δωσω τοσα λεφτα για να παρω μια πατατα με κεραια... και πως θα διαβαζω μηνυματα?? πολυ αστειο παντως
cosmosfera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ιδου το κινητο του κατμαν.δεν ξερω αν ειναι καλυτερο να χρησιμοποιεις αυτο το κινητο η να εχεις μια μπλουζα που να λεει με τεραστια γραμματα "ειμαι ηλιθιος" η "ειμαι με το ενα ποδι στο ταφο"...
random Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Υποθέτω οτι, κατα τα πρότυπα γνωστών "φιλικών" εφαρμογών, οταν πατάς το κουμπί τερματισμού κλήσης, θα ακούγεται φωνητική προειδοποίηση: "Are you sure, and swear to God, you want to hang up? pres the RED BIG BUTTON again for Yes, keep talking for No, press 1 if you dont understand what i'm talking about, or the 'any' key to restart. Στον παππού θα χαρίσω το Motorola MOTOFONE F3 23 euros και αυτονομία σε επικοινωνία 500 λεπτά . Έχει και manual στα Γαλλικά!! αμ πώς..
geokini Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Το πλέον άθλιο κινητό που έχω δει...είπαμε μας αρέσει η πρακτικότητα αλλα όχι και έτσι....
lefi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Με 5 προγραμματισμένα πλήκτρα δεν είναι το ευκολότερο κινητό είναι Visual Studio σε λίγο θα βγάλουν κινητό για ηλικιωμένους που η λειτουργία του θα γίνεται μέσω της Fortran. Πιον κοροιδεύουν; Καμία εταιρία δεν αντιλαμβανεται την λογική "απλό κινητό".
lalanis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Πλάκα μας κάνουν; Το κινητό που βγάζει η δική μου "εταιρεία" είναι σαφώς πιο εύκολο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα