dpanosd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα σε καποιο site το ειχανε δοκιμασει και ειπαν οτι δεν ειδαν την διαφορα που τους ειχαν υποσχεθει
dpanosd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 βεβαια μπορει να ειναι και μουφα η πηγη, αλλα ποτε δεν ξερεις.. εαν δεν το δω παντως με τα ματια μου ειμαι πολυ επιφυλαχτηκος.. καλυτερα να κατσουν και να βγαλουν και κανενα update για τα vista αξιολογο λεω εγω...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα σε καποιο site το ειχανε δοκιμασει και ειπαν οτι δεν ειδαν την διαφορα που τους ειχαν υποσχεθει ok... βεβαια μπορει να ειναι και μουφα η πηγη, αλλα ποτε δεν ξερεις.. εαν δεν το δω παντως με τα ματια μου ειμαι πολυ επιφυλαχτηκος..καλυτερα να κατσουν και να βγαλουν και κανενα update για τα vista αξιολογο λεω εγω... Εχμ,τα xp που τα χρησιμοποιει πολυ περισσοτερο κοσμος οποτε φανταζομαι πως δεν ειναι παραλογο να τα βελτιωσουν λιγο ακομα.
dpanosd Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 δεν λεω, να βγαλουν για χp. αλλα και να βγαλουν και καποιο καλο για τα vista,... τοσα λεφτα δωσαμε
kwstas_salonikios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δεν είναι καθόλου γερασμένο, ίσα, ίσα είναι καλοδουλεμένο και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα λόγο ηλικίας. XP Rules (Για Microsoft πρόγραμμα), αλλίως δείτε εδώ http://vixta.sourceforge.net/
21century Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 To καλό είναι οτι θα εχει χαρακτηριστικά δανεισμένα από τα Βίστα, επίσης νέα δυνατά πρότυπα ασφάλειας και λέγεται επίσης ότι θα θωρακίζει το σύστημα σε θέματα ασφάλειας και θα είναι πιο γρήγορο...
kostasSTi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ας βγεί η κανονική έκδοση με το καλό και τα βλέπουμε κι αυτά...
Bougas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ηδη τα XP,ειναι μακραν το καλυτερο λειτουργικο που κυκλοφορει.με το SP3,απλα θα γινουν αχτυπητα.το περιμενω πως και πως.
johnnyelectro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μέχρι να φτιαχτούν τα vista ώστε να τρέχουν τέλεια μου φαίνεται ότι είναι καλή ιδέα να βελτιώσουμε ακόμα περρισσότερο τα xp. Μακάρι να γινόταν κάτι και για υποστίριξη σε xp με directx 10...
elis88 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Afto to beta SP3 kserei kaneis pou mporoume na to vroume?
aliendna51 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ...αλλίως δείτε εδώ http://vixta.sourceforge.net/ Απίστευτο! χαχα! Δεν το είχα υπόψιν μου! Το Beryl βέβαια συνεχίζει να είναι ότι πιό εντυπωσιακό έχω δει στον κόσμο του linux, αλλά και πάλι...
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Καλή φάση Αλλά για μάς που δεν έχουμε γνήσια XP ??? Θα περιμένουμε να "σπάσει" τίποτα den ginetia na min bgei tipota.edo i microsoft apo tote pou ebgale ta vist akai malon asxolite arketa me auto oute kapia new serial numbers den exei kanei block akoma:P
kosmasgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 χαχαχαχαχαχα Αντε να δούμε Με ενσωματωμένο το sp3 ε ? Να τα έχουμε και σε cd
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 kai na to peraseis esi xexorista den pirazei.se ligo kairo oloi tha pezoun me vista opote .alla nai gia grigores katastaseis tha einai kalo me sp3 ensomatomeno.apo tin alli na doume posa updates tha bgoun mexri to 2010 pou tha stamatisei pleon to leitourgiko xp
gizmo78 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μενει να το δουμε εν δρασει στα pc μας για να καταλαβουμε. Πολλά ειχαμε ακουσει και για τα vista αλλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα