Προς το περιεχόμενο

Βραχυκύκλωμα δίσκου

tazgeorge2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HELP HELP HELP

εχω ένα 120 wd ο οποίος αρνηται να λειτουργίσει

Μεγάλη ιστορία

Μια μέρα το PC δεν ξεκίνησε υποψιάστικα ότι μπορεί να είναι τροφοδοτικό....

Την επόμενη μέρα δούλεψε απο μόνο του....

Μια week later πάλι δεν ανοίγει....μετά απο μία δύο προσπάθειες κάνει εκίνηση αλλά μετά απο ένα δευτερόλεπτο σβήνει και δεν ανήγει μετά....

Το παλεύω λίγο (πατάω πολλες φορές του κουμπί εκκίνησης) και ξεκινάει ....αλλα τα ίδια ξεκινάει το ανεμιστηράκι κανει ήχο το mobo παει να ξεκινήσει ο δισκος και νεκρώνει ....Αφού το έκανε 2-3 φορες ( πατάω πολλες φορές του κουμπί εκκίνησης)

αποφάσισα να τον ανοίξω

και διαπιστώνω με trial&error ότι ο δισκος έχει πρόβλημα γιατί μόνο όταν είναι αυτός ΄κολλάει το σύστημα....

Τον παρατάω για μία μερα και το επόμενο πρωί παλι ξεκινώ και ΩΩΩΩΩΩΩ δουλεύει

αφού εσώσα ότι είναι να σώσω μου έμεινα γύρω στα 10 giga χωρίς να τα σώσω γιατί λέω next time....Οπότε έρχετε η next time κια ο δίσκος για μία μέρα δεν δουλεύει πάλι όσπου την επόμενη ενώ αρχικα δεν δούλευε τον έβγαλα τον γείωσα με το καλοριφερ( δεν ξερω αν δουλεψε ως γείωση) και εκίνησε κανονικα...Ο αλλαζόνας μετα τον έκλεισα για να συνδεσω και τα υπολοιπα drives (2ο σκληρό και dvdrw _πάνωαλλά μετά γιοκ....

O δίσκος πάει για πέταμα και έχω βάλει το πρόγραμμα ανγορά νέου το σαβάτο αλλά λέω μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για να δουλέψει για λίγο να σώσουμε

και τα υπόλοιπα giga

παντώντας το κουμπι του ρευματος επανηλημένα προφανως αποφορτίζονταν και για αυτό κατέληξα στο συμπερασμα του βραχυκυκλώματο

Δημοσ.

dokimi se kala allo pc mppas kai tou erthei na doulepsei.kai otan mporeis kai mpeneis se ena disko perneis olo to backup apeutheias.den afineis gia tin epomeni ora.dokimase ton pali xoris tipota pano ama mporis kai o theos boithos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...