localy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 exo 512 mnimi sto pc mou kai otan paizo ena game mou vgazi ena eikonidio gia virtual memory den eparki...ti mporo na kano???to paixnidi den einai vari se apaitisis..
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 και τ παιχνίδι είναι; λοιπόν,δεξί κλκ στο my computer-->properties-->advanced system--->advanced-->δες εκεί στην καρτέλα να λέει κτ για settings,στις επιλογές performance.Πάτα στο settings,-->advanced και δες να λέει εκεί για virtual memory πάτα change μετά θα βγάλει μια άλλη καρτέλα,επέλεξε το system managed size και μετά set,ok και κάνε επανεκκίνηση τν υπολογιστή.Κ δοκίμασε να τρέξεις τ παιχνίδι κ πες μας.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ή καλύτερα, κάνε ένα search εδώ μέσα για "Virtual Memory" ή "Swap File". Έχουμε γράψει πολλές φορές για τον αποδοτικότερο τρόπο ρύθμισης...
akisk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ποιό παιχνίδι; τα 512 ίσως δεν αρκούν ό,τι ρύθμιση της βίρτουαλ μέμορι κ να κάνεις.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 akisk, μην λές ό,τι θές. Όλα τα προγράμματα γράφουν στην virtual memory, καί όταν δεν βρίσκουν αρκετή, τα Windows πετάνε αυτό το μήνυμα. Δεν έχει σχέση με την RAM.
akisk Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 To όλα είναι μια γενίκευση που δεν ισχύει επιθετικέ μου φίλε Μάρκο. Τρανή απόδειξη το γεγονός ότι έχω εντελώς off τo swap και παίζουν τα πάντα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Εγώ είπα ότι τα 512 ίσως δε φτάνουν ΑΣΧΕΤΑ με το θέμα που συζητάμε εδώ. Γκέγκε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.