Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με o/c χ1950pro

bogkolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Λοιπον, εχουμε και λεμε :

Με το Ati Tray Tools καταφερα να κανω ικανοποιητικο o/c με stock cooling και μιλαμε παντα χωρις να πειραξω ρευμα στην pci-e (default της μοβο μου = 3,33V).Το vcore ειναι απειραχτο,παρα το o/c του επεξεργαστη, στο 1,55V (default)

Το ανωτερο οριο που πετυχα ειναι :

Core : 573 -> 634mhz

Memory : 688 -> 763mhz

Τα οποια με πηγαν κοντα στα 6000 στο 3dmark06 απο 5200 που ημουν ( 16% αυξηση δεν ειναι και λιγο πιστευω για ενα συντηρητικο πειραγμα :-) )

Τωρα αυτο που λετε για το vcore τι σχεση εχει με το ποσο ψηλα μπορει να ανεβει η gpu ? το ρευμα του pci-e bus δεν ειναι το μονο υπευθυνο για αυτο (σε συνδυασμο με την ψυξη φυσικα) ? Δε σας τη λεω, ρωταω γιατι δεν ξερω !:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό ... Μια modαρισμένη Χ1950Pro με γύρω στο 1.65Vcore ανεβαίνει και > 675MHz on air ... :shock: :-D

to thema einai na mpwrei na litourgi h karta olh mera kai oxi mono gia dio metrhshs 3dmark ktl

me aeropsixi kai me piragmena reumata to kalokairi thn blepw na psinete thn sigekrimenh karta

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης του πολυαγαπημένου Riva με το AMD GPU Clock Tool έτσι ? :-D

Αν θέλει να πειράξει ρεύματα, έχω ακούσει ότι γίνεται και μέσω Software, αλλά ο πιο καλός είναι ο πατροπαράδοτος τρόπος με το κολλητήρι και τα trimmers ... Για bios mods θα πω απλά μια λέξη ... Nibitor ... ;) Το nero που λες ποιό είναι ? ... :confused: :-D

+ άλλη μία λέξη rabit το Nibitor είναι για Nvidia μόνο

to thema einai na mpwrei na litourgi h karta olh mera kai oxi mono gia dio metrhshs 3dmark ktl

me aeropsixi kai me piragmena reumata to kalokairi thn blepw na psinete thn sigekrimenh karta

και με αέρα παίζεις κανωνικά και 24/7 ;) αν ξέρεις :-)

Με μολύβι δεν ξέρω εγώ μονο με καλάι ξέρω να modαρω και αυτό που ξέρω για αυτήν την κάρτα είναι με καλάι παλι :-(

για δωσε κανα λινκ η καμια παραπανω πληροφορια για αυτο (πως γινεται δηλ. κτλ) για μας που δε γνωριζουμε. Ουσιαστικα αλλαζεις το ρευμα στο pci-e bus η κανεις κατι αλλο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...