george_o/c Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 theli idropsxixi gia parapanw apo 675mhz Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό ... Μια modαρισμένη Χ1950Pro με γύρω στο 1.65Vcore ανεβαίνει και > 675MHz on air ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogkolis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον, εχουμε και λεμε : Με το Ati Tray Tools καταφερα να κανω ικανοποιητικο o/c με stock cooling και μιλαμε παντα χωρις να πειραξω ρευμα στην pci-e (default της μοβο μου = 3,33V).Το vcore ειναι απειραχτο,παρα το o/c του επεξεργαστη, στο 1,55V (default) Το ανωτερο οριο που πετυχα ειναι : Core : 573 -> 634mhz Memory : 688 -> 763mhz Τα οποια με πηγαν κοντα στα 6000 στο 3dmark06 απο 5200 που ημουν ( 16% αυξηση δεν ειναι και λιγο πιστευω για ενα συντηρητικο πειραγμα ) Τωρα αυτο που λετε για το vcore τι σχεση εχει με το ποσο ψηλα μπορει να ανεβει η gpu ? το ρευμα του pci-e bus δεν ειναι το μονο υπευθυνο για αυτο (σε συνδυασμο με την ψυξη φυσικα) ? Δε σας τη λεω, ρωταω γιατι δεν ξερω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
painkiller33 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό ... Μια modαρισμένη Χ1950Pro με γύρω στο 1.65Vcore ανεβαίνει και > 675MHz on air ... to thema einai na mpwrei na litourgi h karta olh mera kai oxi mono gia dio metrhshs 3dmark ktl me aeropsixi kai me piragmena reumata to kalokairi thn blepw na psinete thn sigekrimenh karta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης του πολυαγαπημένου Riva με το AMD GPU Clock Tool έτσι ? Αν θέλει να πειράξει ρεύματα, έχω ακούσει ότι γίνεται και μέσω Software, αλλά ο πιο καλός είναι ο πατροπαράδοτος τρόπος με το κολλητήρι και τα trimmers ... Για bios mods θα πω απλά μια λέξη ... Nibitor ... Το nero που λες ποιό είναι ? ... + άλλη μία λέξη rabit το Nibitor είναι για Nvidia μόνο to thema einai na mpwrei na litourgi h karta olh mera kai oxi mono gia dio metrhshs 3dmark ktlme aeropsixi kai me piragmena reumata to kalokairi thn blepw na psinete thn sigekrimenh karta και με αέρα παίζεις κανωνικά και 24/7 αν ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
painkiller33 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ok ante na thn pas me aera apo 675mhz pou thn exw sta 700mhz pirazontas reuma +25mhz ,diladi mikro ofelos kai megali taleporia apla tha leme thn pigame 720 ~ 700 ~ 730ktlp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 είπα άμα ξέρεις, αμα πειράξεις ρεύματα δεν θα πάρεις μόνο 25 Mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
painkiller33 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 default to vcore ths 1950pro thimase poso einai; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ~ 1.28V Core ~ 2.08V Dimm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
painkiller33 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 ~ 1.28V Core ~ 2.08V Dimm me molibi mporo na thn piraxw; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Με μολύβι δεν ξέρω εγώ μονο με καλάι ξέρω να modαρω και αυτό που ξέρω για αυτήν την κάρτα είναι με καλάι παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
painkiller33 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Με μολύβι δεν ξέρω εγώ μονο με καλάι ξέρω να modαρω και αυτό που ξέρω για αυτήν την κάρτα είναι με καλάι παλι thanks gia ths plhrofories arxonta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogkolis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Με μολύβι δεν ξέρω εγώ μονο με καλάι ξέρω να modαρω και αυτό που ξέρω για αυτήν την κάρτα είναι με καλάι παλι για δωσε κανα λινκ η καμια παραπανω πληροφορια για αυτο (πως γινεται δηλ. κτλ) για μας που δε γνωριζουμε. Ουσιαστικα αλλαζεις το ρευμα στο pci-e bus η κανεις κατι αλλο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 @bogkoli i x1950pro pou sou poulisa einai auti pou tha mpi xirourgio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bogkolis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 @bogkoli i x1950pro pou sou poulisa einai auti pou tha mpi xirourgio? yeap....) an kai exw psithei poly na parw thn 3870 (den exw pia thn antika,mhn aporeis!),tha ksetinaksw prwta auth kai meta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 bogkolis πειράζεις το ρεύμα πάνω στον πυρήνα της κάρτας οχι στο Bus του PCI-e όταν πάω σπίτι θα σου ανεβάσω photo απο μια μονταρισμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.