Προς το περιεχόμενο

perfect world free online mmorg

kounabi22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα το κατεβασα χθες παιζω. Εκανα εναν werefox ακομα στο ψαξιμο εχω μπερδευτει τοσο που εχασα το ζωακι μου :cry: Μηπως γνωριζει κανεις καλα το παιχνιδι να τον πρηζω που και που? Ψαχνω στο φορουμ αλλα ολα τα λενε στη δικη τους γλωσσα .. :-(

Εκανα στον Delphi γιατι στον oracle εχει πολλα τουμπανα και πολυ ξυλο απο οτι ακουσα. Ηθελα κατι πιο ησυχο.. Ποιος παιζει Delphi?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας

Θα ήθελα βοήθεια σε αυτό το παιχνίδι αν ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να ανεβάσω τα χαρακτηριστικά τον οπλών και των ρούχων ( δηλ. Να τα κάνω να λάμπουν και τα μεν όπλα να βαρούν πιο δυνατά και τα ρούχα να μου παρέχουν μεγαλύτερη άμυνα )

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άρχισα και εγώ να παίζω αυτό το παιχνίδι. Αλλά σαν αρχάριος έχω κάποιες απορίες σχετικά με τα skills. Έχω φτιάξη έναν χαραχτήρα elf και ήθελα να σας κάνω μερικές ερώτησης:

1) πώς μπορώ να μάθω καινούρια skills? (πρέπει με κάποιο τρόπο να μάθω η όπως ανεβαίνω lvl θα μου εμφανίζονται?

2) Πώς μπορώ να δυναμώσω τα skills μου?

(συγνώμη για τα ορθογραφικά μου)

Δημοσ.

ξεκίνησα και εγώ στον lost city (pvp) νταξή πιστεύω για free είναι παρα πολύ καλο...για να μην πω το καλύτερο free..(δεν τα έχω παίξει όλα οποτε δεν έχω απόλυτη γνώμη..)έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά πάντως...αξίζει να το δοκιμάσετε.

Δημοσ.

Δε μπορώ να το ξεκινήσω.Μου κολλάει στο update,και συγκεκριμένα σε ένα αρχείο "badwords.txt".

Έκανα πολλές φορές retry αλλά συνέχεια μου έβγαζε failed.

Δημοσ.
Δε μπορώ να το ξεκινήσω.Μου κολλάει στο update,και συγκεκριμένα σε ένα αρχείο "badwords.txt".

Έκανα πολλές φορές retry αλλά συνέχεια μου έβγαζε failed.

Εχεις κατεβασει τον Client δηλαδη.

Μπες στο σαιτ και κανε τα update χειροκινητα einai ο καλυτερος τροπος.

Εαν τα καταφερεις και μπεις, μπες στον Server Oracle και κανε με add friend.

εχω lvl 64 Human Warrior και θα σε βοηθησω οσο θες και εγω και το Guild.

κανε add οπως στο γραφω: Vazelvon

Δημοσ.
'Οταν λες να μπω στο site και να το κάνω χειροκίνητα εννοείς να κατεβάσω το τελευταίο patch?

Το κατέβασα αλλά και πάλι τίποτα δεν γίνεται.

Αν θες μπορω να σου στειλω το εν λογψ αρχειο να το δοκιμασουμε ετσι.

Δημοσ.

Μα τα αρχεία τα έχω κατεβάσει,αλλά το client δεν κάνει update.

Συνέχεια βγάζει "connection to server failed" ή κάτι παρόμοιο.

Μάλιστα κατέβασα όλα τα patch και όταν πατάω "manual" και επιλέγω ένα patch,πάλι μαλακίες μου λέει για servers!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σε ολους

εχω μπει και εγω στο πεχνιδι (τελειος κοσμος) και εινε τελειο!!!!!!

το 8εμα εινε πως δν μπορς να φτια3ς το δικο μου ακαουντ και ετσι μπενς απο καπιου αλλου το ακ

αφτο γινετε επιδι κα8ε φορα που μπενω να φτια3ω ακ ποτε δν μου ερχετε ε-μαιλ για επιβεβεοση =(

μπορει καπιος να με βοι8ισει (εχω σκεφτει κατι αλλα χριαζομε ε8ελοντη)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

και με λενε χριστόνικο λολ οχι χρισονικο =)

Δημοσ.

πεδια απο που να κατεβασω το perfect world??

και απο που πρεπει να κανω τιν εγκραφη μου για (ακαουντ και πασγορντ)???

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

pasword&account??**

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...