telegamesvg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Mαλλον ειμαστε μακακες που τα σκασαμε γερα για μητρικες σαν την Striker ,με στοχο την συμβατοτητα,τις επιδοσεις και την επεκτασιμοτητα ....
johnnyelectro Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Mαλλον ειμαστε μακακες που τα σκασαμε γερα για μητρικες σαν την Striker ,με στοχο την συμβατοτητα,τις επιδοσεις και την επεκτασιμοτητα .... Έτσι όπως το είπες είναι... Σκάσαμε καμιά 260αριά ευρώ όταν την πήραμε με σκοπό να την κρατήσουμε κανένα 2άρι χρόνια αφού έλεγε ότι θα είναι συμβατή και με τους μελλοντικούς cpu. Μόλις τώρα κοίταξα στο site της asus η οποία γράφει στα specs της striker οτι υποστηρίζει τους cpu 06/05Α/05Β. Ο 9650 είναι 05Β οπότε σκεφτόμαστε συμβατός και όλα ωραιά... Όμως έχει και ένα link που σε στέλνει σε intel και σου λέει για συμβατότητες μεταξύ mobo και cpu και έχει την striker με τον 9650 την βγάζει εκτός... Δεν μαμιέστε λέω εγώ να ασπρήσετε εκεί στην asus:mad:
telegamesvg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 To αρθρο που εβαλες υπαρχει πιο πανω...Μην λεμε τα ιδια παλι..Παντως το πλαισιο εφερε τον Yorkfield στα 950 euros http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=1025716 Αναμενεται συντομα λεει ....
telegamesvg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 .. Δεν μαμιέστε λέω εγώ να ασπρήσετε εκεί στην asus:mad: +1 , αλλα εδω πρεπει να φταιει και η NVIDIA .... Οποιος κ να φταει ομως το σιγουρο ειναι το επομενο m/b για εμενα ΔΕΝ θα ειναι Asus και ΔΕΝ θα εχει nvidia chipset... ;-)
panos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Αναμενεται συντομα λεει .... Συγνωμη που δεν το αναφερα...
TechnoPrisoner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Αναμενεται συντομα λεει .... σε μενα λεει "Παράδοση εντός 24 ωρών" τωρα εχω βρεθει κ γω σε διλλημα Q6600 τωρα ή αναμονη καμια 70 μερες για αγορα Penryn? αρκετα γρηγορα ειναι τα Q6600 ηδη κ με το o/c πανε ακομα πιο γρηγορα κ καλη τιμη εχουν.Τι κ αν παρω Penryn που κ καμια 50-70 ευρω παραπανω θα δοσω κ 70 μερες στην αναμονη κ ολα αυτα για 10-20 % cpu power παραπανω? σε βαθιες σκεψεις βρησκομαι
panos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 σε μενα λεει "Παράδοση εντός 24 ωρών" τωρα εχω βρεθει κ γω σε διλλημα Q6600 τωρα ή αναμονη καμια 70 μερες για αγορα Penryn? αρκετα γρηγορα ειναι τα Q6600 ηδη κ με το o/c πανε ακομα πιο γρηγορα κ καλη τιμη εχουν.Τι κ αν παρω Penryn που κ καμια 50-70 ευρω παραπανω θα δοσω κ 70 μερες στην αναμονη κ ολα αυτα για 10-20 % cpu power παραπανω? σε βαθιες σκεψεις βρησκομαι Δεν θα ειναι μονο το 20 % παραπανω που θα παρεις! Επειδη η Penryn ειναι 45νμ το ποσοστο κλοκαρισματος θα ειναι αντιστοιχα μεγαλυτερο. Αυτα τα 70 ευρω παραπανω που θα δωσεις τοτε μπορει να τα εχεις γλυτωσει και απο την μνημη γιατι λογικα τα γρηγορα μοντελα (1200 Mhz) θα εχουν πεσει. Οποτε το κερδος θα ειναι ακομα μεγαλυτερο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 oxi mono megalytero clockarisma (me aera) alla kai ligoterh katanalwsh kai xamhloteres 8ermokrasies...
oldnew Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 σε μενα λεει "Παράδοση εντός 24 ωρών" τωρα εχω βρεθει κ γω σε διλλημα Q6600 τωρα ή αναμονη καμια 70 μερες για αγορα Penryn? αρκετα γρηγορα ειναι τα Q6600 ηδη κ με το o/c πανε ακομα πιο γρηγορα κ καλη τιμη εχουν.Τι κ αν παρω Penryn που κ καμια 50-70 ευρω παραπανω θα δοσω κ 70 μερες στην αναμονη κ ολα αυτα για 10-20 % cpu power παραπανω? σε βαθιες σκεψεις βρησκομαι Να σημειωσω και εγω οτι δεβ ειναι 10-20% αυξηση επιδοσεων. Πολοι δεν το εχουν καταλαβει, αλλα ενα απο τα γημαντικοτερα,αν οχι ΤΟ σημαντικοτερο συν των penrin, ειναι τα SSE , ή πως λεγονται. Η εξελιξη τους, η οποια στηριζετε στην εκμεταλευση των 4 πυρινων σε μεγαλο ποσοστο, εχει σαν αποτελεσμα σε συνγκεκριμενες εφαρμογες να εχει αυξηση επιδοσεων 100% χαρη στα sse. Συγκεμριμενα σε κωδικοποιηση divx τοσο ειναι η αυξηση των επιδοσεων. Και θα μου πειτε, ελα μωρε τωρα, δεν με ενδιαφερει η κωδικοποιηση divx εμενα.., σε συντομο μελον ομως, αναμενεται και πολλες αλλες εφαρμογες να κανουν χρηση αυτων των επιταχυντων του νεου επεξεργαστη και να δειτε αναλογες αυξησεις επιδοσεων σε αυτες τις εφαρμογες. Αλλωστε αυτο που ενδιαφερει ολους ,ειναι η αυξηση επιδοσεων στις ζορικες εφαρμογες, και οχι σε word ,excel κλπ που κανεις μια χαρα τη δουλια σου και με ενα αρχαιο επεξεργαστη. Ουτε στα παιχνιδια που 90% πεζει ρολο η καρτα γραφικων. Αν λαβουμε υποψιν και το τεραστιο περιθωριο overclock των penrin τοτε νομιζω οτι δεν υπαρχει διλημα για το αν αξιζει να περιμενει κανεις που εχει ηδη υπολογιστη να κανει για την ωρα τη δουλια του. Και οποιος ανφιβαλει για αυτα που γραφω για την αυξηση επιδοσεων σε συμπιεση divx, ας κοιταξει στο νετ, οπου θα δει οτι ο ΔΙΠΙΡΙΝΟΣ penrin ειναι γρηγοροτερος απο ΤΕΤΡΑΠΥΡΙΝΟ conroe.. ακριβως λογω της χρησης του νεου sse. (στα ιδια mhz παντα...) Μαλιστα σε ενα συγκριτικο που διαβαζα, εγραφε, οχι δεν ειναι λαθος οτι ο διπιρινος ειναι γρηγοροτερος απο τον τετρεπυρινο, σωστα διαβαζετε.. (Και εγω κοιτοντας τις μπαρες του συγκριτικου και χωρις να εχω διαβασει τι γραφει ελεγα, τους μ@λ@κες, κανανε λαθος τα ονοματα των επεξεργαστων εδω σιγουρα... Οπως καταλαβενετε δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
TechnoPrisoner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 aaaaargggh!!!! με ψυλοπεισατε να περιμενω!!!! δεν ειναι το βασικο μου pc ΑΜD64 x2 4400 που θελει αλλαγη αλλα το 2o το "βοηθητικο" το ATHLON 1700XP του οποιου τη θεση 8α παρει το χ2 κ main pc θα εχω το quad. το φλεβαρη σαν φλεβισει καλοκαιρι θα μυρισει, μαρτης γδαρτης κ παλουκοκαφτης ζησε μα'ι' μου να φας τριφυλλι για να δουμε σε ποιον απο ολους θα πεσουμε,αντε υπομονη...
panos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 oxi mono megalytero clockarisma (me aera) alla kai ligoterh katanalwsh kai xamhloteres 8ermokrasies... Swsta! akoma megalytero kerdos dildi!!! Perimenete paidia!!!
littlelouievegos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Bare in mind οτι λογω chipset limitation δυσκολα οι Penryn θα δινουν πανω απο 500αρι fsb αν ισχυουν οι φημες και τα μεχρι τωρα τεστς. Multi θα εχουν 8x οποτε do the math και να τα χεσω τα 45nm αμα μπορω να κλοκαρω και εχω fsb wall και τοσο μικρο multi. Moνο ο ξεκλειδωτος 9650 θα πηγαινει οσο μπορει..
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 δεν τα ξέρεις καλά μάλλον τα μικρά C2D retail που βγήκαν ήδη έξω πάνε πολύ καλά 4+
iced Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 τα μικρά C2D retail που βγήκαν ήδη έξω πάνε πολύ καλά 4+ Ε καλα για να δουμε και τα επομενα. Στην αρχη οι 6600 πηγιαναν 4+ και πιο μετα 3,7. MArketing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.