pantsi83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Γεια χαρα! Έχω δύο σκληρους δισκους, ο ένας WD 80GB κι ο αλλος MAXTOR 40GB.Θέλω να βάλω στον πρώτο Vista και στον δεύτερο XP.Δοκίμασα να βάλω πρώτα τα Vista και πλέον έχω πρόβλημα.Μου ανοίγουν μόνο τα xp και ο δίσκος με τα Vista δεν κάνει εκκίνηση!Αποφάσισα να κάνω την διαδικασία απ΄την αρχή και χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν παίζει ρόλο ποιος σκληρός θα είναι master η slave.Γενικά αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο setup,παρακαλώ να μου πει ένα ένα τα βήματα.Ευχαριστώ
gdp77 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Θα βάλεις πρώτα XP και μετά Vista. Όπως είσαι τώρα, θα μπορέσεις να κάνεις δουλειά με κάποιο 3d party boot loader (αλλά δε γνωρίζω να σου πω ποιο, επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα)
ababapanos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 egw pou exw valei prwta ta xp kai meta ta vista doulevoun kanonika kai mou dinei epilogi stin ekinisi, otan tora thelw na kanw format kai na ksanaperaqsw ta xp, ti tha ginei? tha prepei na ksanaperasw kai ta vista? den iparxei ali lusi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.