Προς το περιεχόμενο

νεο κουφο απο HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδυασμός Ιnternet και τηλεφωνίας σε ένα πακέτο με μοναδικά προνόμια μόνο από ?21,90 το μήνα

- Χωρίς πάγιο ΟΤΕ

- Τηλεφωνία για σταθερά εντός Ελλάδας και σε 38 χώρες με τιμή χαμηλότερη της αστικής ΟΤΕ

- Μέχρι 24Mbps ταχύτητα στο internet

- Δωρεάν ασύρματος εξοπλισμός (Wi-Fi router)

- Δωρεάν ενεργοποίηση, διατηρώντας τον τηλεφωνικός σας αριθμό

-Δωρεάν 2η τηλεφωνική σύνδεση και τηλεφωνικός αριθμός

- Δωρεάν 24ωρη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη

- Και επιπλεόν:

1 ώρα Δωρεάν κάθε μήνα αστικές και υπεραστικές κλήσεις για 6 μήνες

πηγη http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=3&itmID=101&la=1

εγω οταν εκανα συμβολαιο και ενεργοποιθηκα με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ τωρα λεει

''με τιμή χαμηλότερη της αστικής ΟΤΕ'' τι ειναι αυτο δλδ και οι παλιες συνδεσεις θα υσχεειει αυτο ????

τι ειναι τουτο???

δεν εχω κατι με την εταιρια αλλα αυτο ειναι τελειως παραλογο αν καπου δεν εχω καταλαβει κατι ή κανω καποιο λαθος διορθοστε με!!!

Δημοσ.

ναι ναι πειρα και την hol παντως την ωρα που το ειδα ηταν μονο το καινουριο πακετο γιαυτο κουφαθηκα και μου ειπαν πως εκεινη την ωρα το εβαζαν γιαυ το ετσι

Δημοσ.

Είναι το γνωστό double play χωρίς απεριόριστη τηλεφωνία...

Ενδιαφέρει όσους θέλουν κυρίως ίντερνετ, και τηλέφωνο μόνο για να τους καλούν ή για ώρα ανάγκης...

Δημοσ.

και αν δεν μιλάει πολύ, σε σταθερά τηλέφωνα κάποιος, 12 € δεν είναι λίγα, ίσως και να μην τα κάνει.

Δημοσ.

Αν το σκεφτείς καλύτερα αν κάνεις κάποια τηλέφωνα έστω και λίγα η διαφορά θα κατεβεί περισσότερο από 12 euro. Τότε σκέπτεται κανείς, για τόση μικρή διαφορά δεν διαλέγω την απεριόριστη τηλεφωνία να μην έχω και καμία πίεση; Δεν πιστεύω ότι είναι καλή προσφορά από την hol. Αν το δείτε πιο βαθύτερα με αυτό το πακέτο θα αυξήσει κατά πολύ τα κέρδη της σε σχέση με την απεριόριστη τηλεφωνία. Μιλάμε για 12 euro και μπορεί να κάνεις απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις. 'Eπρεπε να κατεβάσει και άλλο την τιμή. Αυτό είναι αισχροκέρδεια δεν είναι προσφορά. Καλά εντάξει διπλά στον ΟΤΕ αποκτά φωτοστέφανο, αυτό είναι άλλο. Ισως στο μέλλον το κάνει λόγω του ανταγωνισμού. Ως τότε ας περιμένουμε.

Δημοσ.

εξαρταται πως το βλεπεις...εγω ας πουμε δεν χρειαζομαι σταθερο καθολου και κρινω οτι εχει σχεδον πεθανει σαν ειδος επικοινωνιας. οποτε θελω σταθερο χρησιμοποιω onePhone (Cosmote) και παει ως τωρα μια χαρα. και σε τελικη δινεις μερικες πενταροδεκαρες στο skype και μιλας και με ζιμπαμπουε, και φυσικα δεν εννοω μονο με PC

Δημοσ.

Βασικά το εξέταζα ως προσφορά, την οποία δεν την θεωρώ διόλου καλή. Αν δεν θέλεις να κάνεις κανένα τηλέφωνο και επικεντρώνεσαι στο Internet, τότε αναγκαστικά σε σύγκριση με τον ΟΤΕ, αρχίζεις και το σκέπτεσαι αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν είναι καλή προσφορά. Αν αναλογιστείτε τα χρήματα που βγάζουν αυτές οι εταιρείες τότε θα αντιληφτείτε ότι μας χρεώνουν τριπλάσια από όσο θα έπρεπε να μας χρεώνουν κανονικά.

Δημοσ.

οκ εχεισ πολυ δικιο ολες οι εταιριες με πρωτο και καλυτερο τον ΟΤΕ κονομανε τρελα. απλως εγω προτιμω να το βλεπω οχι ως προσφορα αλλα ως μεγαλυτερη γκαμα επιλογων για τον πελατη, ο οποιος πρεπει να εχει την ευχερεια να διαλεξει μ***κια αν ετσι γουσταρει και με αυτην την εννοια χαιρομαι πολύ που υπαρχει και αυτο (για εμένα πχ οπως ειπα και πριν και συμφωνα με τις δικες μου αναγκες ειναι σουπερ).

Δημοσ.
Βασικά το εξέταζα ως προσφορά, την οποία δεν την θεωρώ διόλου καλή. Αν δεν θέλεις να κάνεις κανένα τηλέφωνο και επικεντρώνεσαι στο Internet, τότε αναγκαστικά σε σύγκριση με τον ΟΤΕ, αρχίζεις και το σκέπτεσαι αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν είναι καλή προσφορά. Αν αναλογιστείτε τα χρήματα που βγάζουν αυτές οι εταιρείες τότε θα αντιληφτείτε ότι μας χρεώνουν τριπλάσια από όσο θα έπρεπε να μας χρεώνουν κανονικά.

Κοίτα σαν προσφορά είναι καλύτερη απο αυτό που δίνει αυτή τη στιγμή η forthnet (στα 29Ε), αφού πέρα από τη φθηνότερη τιμή δίνει και δεύτερη γραμμή δωρεάν... όπως ειπώθηκε και πιό πάνω, για όσους έχουν άλλη λύση για εξερχόμενες (πχ σταθεροκινητό Voda) ή απλά δεν έχουν ανάγκη για προπληρωμένες κλήσεις, είναι μια καλή λύση....

Δημοσ.
Κοίτα σαν προσφορά είναι καλύτερη απο αυτό που δίνει αυτή τη στιγμή η forthnet (στα 29Ε), αφού πέρα από τη φθηνότερη τιμή δίνει και δεύτερη γραμμή δωρεάν... όπως ειπώθηκε και πιό πάνω, για όσους έχουν άλλη λύση για εξερχόμενες (πχ σταθεροκινητό Voda) ή απλά δεν έχουν ανάγκη για προπληρωμένες κλήσεις, είναι μια καλή λύση....

Σαφώς και είναι και καλά κάνεις που το γράφεις για αυτούς που ενδιαφέρονται. Αλλά οποιαδήποτε εταιρεία και να πάρουμε η τιμή είναι ακριβή. Μπορούν να κάνουν καλύτερη προσφορά. Έχουν τη δυνατότητα να χαμηλώσουν και άλλο την τιμή.

Δημοσ.

Έκανα αίτηση σήμερα στην Hellas Online για την προσορά με τα 24Mbps στήν τιμή τών 6Mbps και σε 20 μεέρες ακριβώς θα μου έρθει.Υσχήει μέχρι 31/01/08,όσοι προλάβετε...μετά TΕΛΟΣ!!!

Η Ηol έχει την καλύτερη πρόταση για ADSL στή χώρα μας.

H προσφορά του hol double-play,είναι αναμφισβήτητα η καλυτερη που υπάρχει...

Η τιμή η καλύτερη της αγοράς.

Δημοσ.
Έκανα αίτηση σήμερα στην Hellas Online για την προσορά με τα 24Mbps στήν τιμή τών 6Mbps και σε 20 μεέρες ακριβώς θα μου έρθει.Υσχήει μέχρι 31/01/08' date='όσοι προλάβετε...μετά TΕΛΟΣ!!!

Η Ηol έχει την καλύτερη πρόταση για ADSL στή χώρα μας.

H προσφορά του hol double-play,είναι αναμφισβήτητα η καλυτερη που υπάρχει...

Η τιμή η καλύτερη της αγοράς.[/quote']

Η σύνδεσή σου μπορεί να κάνει από 45 μέρες (μην ξεχνάς ότι έρχονται Χριστούγεννα και οι 20 μέρες που σου είπαν είναι εργάσιμες και ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ) μέχρι 7 μήνες (ναι έχει γίνει και αυτό). Μην αμελείς σε καμιά περίπτωση να παίρνεις κάθε εβδομάδα τηλέφωνο γιατί οι αιτήσεις έχουν την τάση να χάνονται και κανείς να μην ασχολείται πλέον με την αίτησή σου που εσύ νομίζεις ότι τρέχει ακόμα. Στα λέω γιατί είμαι παθών - περίμενα 3 μήνες για double play ενώ ήμουν ήδη στο hibox στο ιδιόκτητο της HOL και ακύρωσα...Όταν πήγα για την ακύρωση ήταν εκεί άτομα που ήταν 1,5 μήνα χωρίς τηλέφωνο και τέτοια... Όχι ότι στις άλλες εταιρείες τα πράγματα είναι καλύτερα...

Δημοσ.

auto mallon tha sinebi giati o ote tha ekane ti foritotita kai tha kathisterise to kikloma. ekei iparxei ena problima. pantos an eisai se shared LLU sti hol einai poli pio eukola ta pragmata giati ginetai aitisi gia foritotita tou arithmou kai o ote apla apodesmeuei to kalodio tou tilefonou gia na kopsei to tilefoniko reuma. eisai idi se kikloma (DSLAM )tis HOL opote i anamoni einai safos mikroteri

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...