Aftergr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Εχω εναν athlon xp2400+ πανω σε μια epox 8kha+ me VΙΑ ΚΤ266a chipset Μολις εβαλα την νεα καρτα γραφικων, δεν παιρνει κανεναν αλλο driver εκτος απο αυτον στον κουτι Παρολα αυτα, οταν παω να ξεκινησω μια εφαρμογη(π.χ. 3dmark2006), μου βγαζει το μισητο μυνημα οτι δεν εχω direct3d Eψαξα στο internet και ειδα οτι πολλοι εχουν παρομοιο προβλημα Εχει βρει κανεις καμια λυση?
screwman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Hardware acceleration έχεις ρυθμισμένο στο full??? (δεξί κλικ -> Properties -> Settings -> Advanced -> Troubleshoot -> Hardware acceleration στο full...) Τι ράτσα είναι η κάρτα σου btw? Έχω και εγώ μία Sapphire HD2600ΧΤ και με τους drivers, είτε μαμά είτε άλλους, δεν έχω τα βέλτιστα αποτελέσματα...
XlionkingX Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 EGW EXW KARTA GRAFIKON KLP KLP INTEL K MOLIS ANIGO TO DIDIAG -> OTHONI M LEEI STO DIRECT 3D M LEEI DEN IPARXI K DIPLA DN BORO NA TO ENERGOPOIHSO TH NA KANO PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP EXW PSAKSI TA PADA K EXW KANI TA PADA BOH8IAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
tsismal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 ati καρτες σε mobo με via chipset είχαν παλαιότερα κάποιες ασυμβατότητες. Δεν ξέρω όμως τώρα τι γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.