ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Για χαρα σε ολους.Εχω ενα προβληματακι: Εκανα format στο laptop μου (fujitsu-siemens) εγκατεστησα ξανα τα xp, το προβλημα μου ειναι οτι τα παλια αρχεια δεν σβηστικαν,αλλα αποθηκευτικαν σε φακελους και ειναι ξανα στον σκληρο με αποτελεσμα ο χωρος στον σκληρο να ειναι μειωμενος.Μηπως γνωριζει καποιος πως διαγραφονται τελειως; Ευχαριστω.
S2Katana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δεξι κλικ-> και βγαλε το τσεκαρισμα στο ''Read Only''.Μετα delete. Λογικα θα δουλεψει.
polidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Ekanes kathari engatastasi ta XP h apo recovery CD?
ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Τα εγκατεστησα απο το cd που μου εδωσαν οταν αγορασα τον υπολογιστη
polidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Τα εγκατεστησα απο το cd που μου εδωσαν οταν αγορασα τον υπολογιστη E etsi pes mas gia. Den einai file mou kathari engatastasi einai to CD/DVD pou sou dinoune an tixon pathis kapio provlima na epanafereis to litourgiko(Recovery CD/DVD). Kai etsi pali mpikane ola mesa. An thes na min eiparxoune mesa ta proengatestimena programata prepi na kaneis Format na peraseis tous odigous tou FS kai na vreis ena katharo CD to XP
vassar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Σε ένα Amilo Xi 1546 που έχω το CD με τα windows xp που μου έδωσαν κάνει κανονικά format, απλώς στην αρχή πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις format ή να γίνει επιδιόρθωση. Αν κοιτάξεις τις οδηγίες που σου έχουν δώσει για το pc “Notebook Easy Guide” τα εξηγεί όλα τα βήματα, αν δεν έχεις τον οδηγό φαντάζομε μπορείς να τον κατεβάσεις από το site της Fujitsu: http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/index.html
S2Katana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 E etsi pes mas gia.Den einai file mou kathari engatastasi einai to CD/DVD pou sou dinoune an tixon pathis kapio provlima na epanafereis to litourgiko(Recovery CD/DVD). Kai etsi pali mpikane ola mesa. An thes na min eiparxoune mesa ta proengatestimena programata prepi na kaneis Format na peraseis tous odigous tou FS kai na vreis ena katharo CD to XP Σωστος, αυτο δεν το σκεφτηκα.
no11 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δεν ρωτάνε έτσι κι αλλιώς αν θές να κάνεις εγκατάσταση ή επαναφορά? Και που να βρεί κανείς το καθαρό cd των windows αν δεν του έχουν δώσει με την αγορά?
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Το πιο σωστό είναι στην αρχή όταν μπουτάρεις απο το cd των windows να επιλέξεις "διαγραφή διαμερίσματος" και μετά να το κάνεις διαμόρφωση (την αργή όχι την γρήγορη) και μετά να εγκαταστήσεις τα windows.
ΓΙΩΡΓΟΣ100 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Παιδια ευχαριστω πολλυ, μαλλον οπως λεει ο GREGKERKYRA πρεπει να γινεται
michalis2610 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Όπως έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω, κατά την εισαγωγή των Recovery Disks που έχεις πρέπει να επιλέξεις να διαγραφούν όλα τα υπάρχοντα partitions και να κάνεις καινούρια καθαρή εγκατάσταση. Μετά θα περάσεις κανονικά τους οδηγούς και αφότου κάνεις καμιά δεκαριά επανεκκινήσεις συνολικά, ο φορητός θα είναι σαν καινούριος. Καλή τύχη.
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Όπως έγραψαν και τα παιδιά παραπάνω, κατά την εισαγωγή των Recovery Disks που έχεις πρέπει να επιλέξεις να διαγραφούν όλα τα υπάρχοντα partitions και να κάνεις καινούρια καθαρή εγκατάσταση. Μετά θα περάσεις κανονικά τους οδηγούς και αφότου κάνεις καμιά δεκαριά επανεκκινήσεις συνολικά, ο φορητός θα είναι σαν καινούριος. Καλή τύχη. Δεν νομιζω να το κάνει κανείς αυτο; Μονο στο partition που σε ενδιαφέρει όχι σε όλα , μετά θα τρέχεις κ δεν θα φτάνεις...
michalis2610 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μα δεν αναφέρεται κάπου ότι έχει χωρήσει το σκληρό δίσκο σε άλλα διαμερίσματα. Εφόσων έχει κρατήσει αντίφραφα των δεδομένων του μπορεί να διαγράψει τα διαμερίσματα και να κάνει καθαρή εγκατάσταση. Γιατί να τρέχει και να μη φτάνει δηλαδή? Wipe το δίσκο θα κάνει, δεν θα πάρει σφυρί να το διαλύσει. Ούτος ή άλλος το recovery partition θα δημουργηθεί εκ νέου εάν υπάρχει και εννοείς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.