BRAXOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους. Με ενδιαφερει να κανω μια λιστα στο excel και να βαλω μια σαν βαση δεδομενων μεσα ετσι ωστε να χτυπαω εναν κωδικο και να μου βγαινει το ονομα που θα εχω καθορισει. Μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω; Πως θα κανω την βαση δεδομενων και πως θα την βαλω μεσα στο EXCEL Ευχαριστω!
tarrasque Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 μπορείς να βάλεις τα δεδομένα σου σε ένα sheet και στα πεδίο του κωδικού να χρησιμοποιήσεις το Δεδομένα/Φίλτρο/Αυτόματο Φίλτρο
BRAXOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 μπορείς να βάλεις τα δεδομένα σου σε ένα sheet και στα πεδίο του κωδικού να χρησιμοποιήσεις το Δεδομένα/Φίλτρο/Αυτόματο Φίλτρο Επειδη ειμαι και ψιλο ασχετος, μπορεις να γινεις οσο πιο παραστατικος μπορεις;;; Σαν να μιλας σε μικρο παιδι
tarrasque Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 αν με βοηθήσεις να καταλάβω τι θέλεις θα σε βοηθήσω και εγώ η βάση υπάρχει; θα τη φτιάξεις από την αρχή; τι πεδία θα περιλαμβάνει; πόσες εγγραφές θα έχει;
BRAXOS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Βαση δεν υπαρχει.Εχω απλες λιστες με 5πεδια. Εχει κωδικο, ονομα, περιοχη,ειδος, τιμη.Εχω απλα συμπληρωσει τα πεδια.Εχω φτασει 10000 γραμμες.Απλα επειδη οι πελατες ειναι γυρω στους 600 και καθε μερα αγοραζουν πολλα πραγματα θελω να κανω την ζωη μου πιο ευκολη.Να χτυπαω τον κωδικο και να βγαινει ο πελατης στο διπλα κελι με τα στοιχεια του.
random Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Αφου έχεις το excel, μαλλον θα εχεις και την access στο πακετο office. η δουλειά που θελεις, ειναι σωστότερο να γίνει στην access. ιδιου βαθμου δυσκολία με το εξελ ειναι, αλλα οι δυνατότητες περισσότερες (να ενημερώνεις στοιχεια 1 πελατη, να βρεις 1 συγκεκριμένο, να τυπωσεις, να προστατεψεις απο κατα λαθος αλλαγη, κλπ)
tarrasque Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2007 θέλεις access όπως λέει και ο random με μια απλή φόρμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.