Προς το περιεχόμενο

σταθερή συσκευή

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω μιά σταθερή συσκευή και έχω βολτάρει τόσο σε Media Markt όσο σε Electro World κλπ. Όμως οι πωλητές σε όλα όσα έχω πάει, δεν ξέρουν και πολλά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώ τί θα επιλέξω. Ούτε στα κουτιά τους μπορείς να βγάλεις άκρη. Έχει ψάξει κανείς να μου προτείνει κάποια συσκευή? Α από αυτές που κυκλοφορούν και μάλλον έχω προτίμιση είναι το Siemens 5020 και το Panasonic KX-TCSIIEX. Μπας και τις έχει κανείς ώστε να ακούσω κανένα σχόλιο.

Τϊ θέλω πάνω κάτω? Σίγουρα να μην είναι ασύρματη, να έχει πολλές μνήμες για τηλέφωνα που να μπορείς να τα καταχωρίσεις ονομαστικά, να μπορούν να προβάλλονται όταν σε καλούν, να έχει ανοικτή ακρόαση να παίρνει μπαταρίες όταν πέφτει το ρεύμα, να είναι home use τηλέφωνο... εμ πείτε κι εσείς!

Δημοσ.

genikos panasonic pernoun oi perisoteroi ka imet asiemens.pleon oloi oi kainourioi kanoun ta panta.sto site tha deis xaraktiristika .apla den exo dei kanenan asirmato pou na pernei reuma apo mpataria gia na mporeis na milas ama kopei to reuma.ta ipoloipa pou zitas pleon ta exoun sxedon oloi oi new asirmatoi

Δημοσ.
Θέλω να αγοράσω μιά σταθερή συσκευή και έχω βολτάρει τόσο σε Media Markt όσο σε Electro World κλπ. Όμως οι πωλητές σε όλα όσα έχω πάει, δεν ξέρουν και πολλά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δώ τί θα επιλέξω. Ούτε στα κουτιά τους μπορείς να βγάλεις άκρη. Έχει ψάξει κανείς να μου προτείνει κάποια συσκευή? Α από αυτές που κυκλοφορούν και μάλλον έχω προτίμιση είναι το Siemens 5020 και το Panasonic KX-TCSIIEX. Μπας και τις έχει κανείς ώστε να ακούσω κανένα σχόλιο.

Τϊ θέλω πάνω κάτω? Σίγουρα να μην είναι ασύρματη, να έχει πολλές μνήμες για τηλέφωνα που να μπορείς να τα καταχωρίσεις ονομαστικά, να μπορούν να προβάλλονται όταν σε καλούν, να έχει ανοικτή ακρόαση να παίρνει μπαταρίες όταν πέφτει το ρεύμα, να είναι home use τηλέφωνο... εμ πείτε κι εσείς!

Bάλε UPS γιά αυτονομία σε περίπτωση διακοπής και δες και το FS E450 SIM.

Δημοσ.

Κανοντας μια αναζητηση στο google 'τηλεφωνικες συσκευες' θα βρεθεισ μπροστα σε απειρεσ. Μπες και τσεκαρε αναλογα την τιμη και το γουστο σου. Παρακατω σου βαζω το λινκ του οτεshop που σιγουρα θα εχεισ στη γειτονια σου.

Και μιλαω για ενσυρματη συσκευη! :X

http://www.oteshop.gr/product_catalog.asp?gcid=1&hop=h&wid=&cid=1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...