qsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δέν έχει πρόβλημα. Σίγουρα θα διορθωθεί η φάση με νέους drivers ή profiles, απλώς τώρα είναι βλακεία να καίς 150 Watt παραπάνω και να έχεις 15 - 20 fps λιγότερα. Και η πλάκα είναι ότι και καλά στα release notes των Cap 18/3 υποτίθεται ότι βελτιώνεται το crossfire performance στο Crysis 2. Τέλος πάντων. Θα κάνουμε λίγο υπομονή. Κλεισε το cf και παιξε, μια χαρα το σηκωνει και η μια στο hardcore Ανησυχησε αμα βγει dx 11 Sent from my LG-P500 using Tapatalk
john2gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Πετάνε οι σφαίρες; Πετάνε πετάνε Πετάνε και οι γλάστρες; Αμέ σου λέω (που είναι ένας γάϊδαρος να πετάει και αυτός). Παρατηρήστε στο βάθος και το ενυδρείο που είναι και αυτό στον αέρα Κι όμως, το SUV κολλάει σε μια κολώνα του δρόμου που δεν πέφτει με τίποτα. Να μας ζήσει το destructibility Το... αόρατο μπαζούκας Αυτά είναι ένα δείγμα των bugs που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ παίζει φάση το Crysis2 να είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα bugs που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό (χώρια τα bugs της ΑΙ και των physics στα πτώματα. Αυτά τα βλέπουμε σε τόσα παιχνίδια οπότε δεν υπάρχει καν νόημα να αναφέρω ότι υπάρχουν κι εδώ)! PS: Αυτό το video πρέπει να το δείτε. OK, bug-αρε το ΑΙ, δεν είναι εκεί το θέμα. Όλα τα λεφτά είναι στο πως πεθαίνει ο αντίπαλος
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Για να δούμε τι λέει. Εντυπώσεις αργότερα, η αλλιώς αύριο...
mandipl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 οντως το AI ειναι αρκετα εκνευριστικο μερικες φορες και το οτι δεν μπορω να σκοτωσω τα ζομπι επισης ...τα γραφικα ωραια ..η αισθηση των οπλων πολυ καλη ...περιμενα να ειχαμε τπτ νεες ικανοτητες ... γενικα ενα 8/10 το παιρνει ...
outlaw star Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το είδαμε και αυτό..σύμφωνα με το ign μάλλον θα πρέπει να ευχαριστούμε τις κονσόλες.. Expect greatly improved performance on the same hardware in comparison to Crysis and Crysis: Warhead. In this case, PC players benefit from Crysis 2's journey to consoles. Το παραπάνω είναι απο το review του παιχνιδιού απο το ign...
manost Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Το... αόρατο μπαζούκας Τί να πω ρε συ; Αν δε 'πιάνεις' την λογική των δημιουργών, ποιος σε φταίει; Το έντυσαν το μπαζούκας με Nanosuit (έτσι νομίζω λέγεται), για να μην το διακρίνουν οι οχτροί Τί ήθελες, να σου χαλάσει ένα όπλο την μεταμφίεση;
ntinos19 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μιλώντας με τον αδερφό μου που του είχε άρεσε τo 1ο έως το σημείο που άρχιζες να πολεμάς με alien (έτσι τουλάχιστον μου είπε), μου είπε ότι το 2o, λίγο που ασχολήθηκε μαζί του έχει γίνει ποιο shooter. Στο 1ο είχε και κάποια stealth στοιχεία, ενώ τώρα οι εχθροί βγαίνουν κατά μιλούνια κάτι κοιτάς απλά να τους σκοτώσεις. Όντως, έχει αλλάξει τόσο; Swyped from my HTC Desire using Tapatalk όχι και τόσο, σου δίνει και εδώ τη δυνατότητα να περάσεις με stealth, να φανταστείς οτι έχω ρίξει 2199 melee και πολύ λιγότερες σφαίρες. υπάρχουν σημεία που όσους και να σκοτώσεις δεν τελειώνουν (αυτό κατάλαβα εγώ). τα ammo τα βρήκα υπερβολικά πολλά. edit: jonh το μπαζούκας το είχες κάνει lock με το visor? μου το είχε κάνει και σε εμένα αλλά μόνο όταν το έκανα lock με αυτό το τρόπο. όταν έφτασα κοντά και μπήκα σε normal mode στην armor εμφανίστηκε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 το είδαμε και αυτό..σύμφωνα με το ign μάλλον θα πρέπει να ευχαριστούμε τις κονσόλες.. Expect greatly improved performance on the same hardware in comparison to Crysis and Crysis: Warhead. In this case, PC players benefit from Crysis 2's journey to consoles. Το παραπάνω είναι απο το review του παιχνιδιού απο το ign... Πόσες φορές πρέπει να το πω; Το IGN γλύφει την ΕΑ, δεν βάζει κακό βαθμό σε παιχνίδι της και όλα είναι "φοβερά".
Aplostra Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω αν το εχει αναρτήσει κάποιος αλλος αλλα σήμερα ειδα αυτο: http://www.fileplanet.com/219312/210000/fileinfo/Crysis-2---Advanced-Graphics-Options-Utility
aekoupoli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 καλα ωραια η crytek,γινεται να παιξεις online κ με του θειου την εκδοση,πριν λιγο το βρηκα Hahahaha, it does indeed work online... maximum fail! It will surely be patched in the future, but still nice to be able to try it for a bit. μολις το δοκιμασα οντως πιανει χαχαχα,βαζεις ενα τυχαιο cd key κ πιανει στην εκδοση 1.1 ομως κ εδω σε μια πιστα που εχω μπει πολυ ξεφτιλα ρε παιδια,ελεος δηλαδη,οι αλλοι πληρωνουν για να εχουν εστω το online κομματι κ η crytek δεν εχει κανει τιποτα γιαυτο κ μπαινει οποιος θελει απλα με ενα 20ψηφιο νουμερο
Πέτρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αυτά είναι ένα δείγμα των bugs που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ παίζει φάση το Crysis2 να είναι το παιχνίδι με τα περισσότερα bugs που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό (χώρια τα bugs της ΑΙ και των physics στα πτώματα. Αυτά τα βλέπουμε σε τόσα παιχνίδια οπότε δεν υπάρχει καν νόημα να αναφέρω ότι υπάρχουν κι εδώ)! PS: Αυτό το video πρέπει να το δείτε. OK, bug-αρε το ΑΙ, δεν είναι εκεί το θέμα. Όλα τα λεφτά είναι στο πως πεθαίνει ο αντίπαλος Δε λέω, σπίρτο αναμμένο ο Οχτρός... Κάτι ακόμα, όμως: Γιατί η σημαία κυματίζει προς τα δεξιά, την ώρα που τα φύλλα, τα χαρτιά και ότι έχει σχέση με άνεμο πάει αριστερά? Τόση προσοχή στη λεπτομέρεια, πια?
SlackulatoR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δε λέω, σπίρτο αναμμένο ο Οχτρός... Κάτι ακόμα, όμως: Γιατί η σημαία κυματίζει προς τα δεξιά, την ώρα που τα φύλλα, τα χαρτιά και ότι έχει σχέση με άνεμο πάει αριστερά? Τόση προσοχή στη λεπτομέρεια, πια? Επειδή ο άνεμος είναι ανατολικο-δυτικός, δεν άκουσες την EMY; Φαντάζομαι επειδή δεν υπάρχει άνεμος στο παιχνίδι, animated objects είναι. Πωω τρελά γραφικά αυτό το Crysis 2 ρε παιδί μου, τέτοια φύλλα ούτε το Toy Story Πάντως όσο προχωράει η ιστορία γίνεται καλύτερο και σαν gameplay και σαν γραφικά(το crysis2). Uploaded with ImageShack.us
john2gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Καλά μιλάμε για τραγελαφικά bugs και για ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΗ nanosuit. Αντί για nanosuit 2.0 έπρεπε να λεγόταν nanosuit 0.5. Και εντάξει, στο easy είσαι κυριλέ. Στο hard όμως ο π@παρομαλάκας ο Alcatraz ούτε να τρέξει για να κρυφτεί δεν μπορεί, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις τα τρίποδα είναι η έννοια της π@παριάς το παιχνίδι.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Και μετά λέγατε για τα 2D δέντρα του Gears 2...
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Σε μενα περα απο καποια ωραια bugs που παρατηρησα Οποτε συνδεομαι σε online game με πεταει μετα απο μερικα λεπτα γραφωντας the connection to your opponent has been lost you have been signed out συνεχεια ομως...ενα ματσακι δεν μπορεσα να τελιωσω Να πεις οτι φταιει το Ping αλλα σε οτι server και να μπηκα το εκανε Να πεις οτι φταιει η συνδεση μου τα παει μια χαρα Και στο demo δεν μου ειχε τυχει καμια φορα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα