*nenya* Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Με την 5730 μου θα μπορώ να το παίξω έστω και σε χαμηλές ρυθμίσεις;
ntinos19 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Με την 5730 μου θα μπορώ να το παίξω έστω και σε χαμηλές ρυθμίσεις; σε very high σίγουρα, με την 2600 που έχω και θεωρείτε unsupported κάρτα παίζω με 26-30 fps
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Use console commands to enable hidden graphic settings options in Crysis 2 Πόσο δουλεύουν αυτά και τί κάνουν, αφήνω στον J2g.
ntinos19 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 πρώτη μέρα, πρώτο patch. · Server Browser shows incorrect pings - Fixed· Some matches never initiate - Fixed · Faster text chat - As speedy as can be · Console re-enabled - Console has been re-activated · Cheat detection - Now in place to ensure all users are on a level playing field · Fix USB headset issues – Current issues have been addressed and fixed · Fix hologram icon staying on screen after being used - Fixed · Remove Auto Aim - This has now been completely removed due to overwhelming community feedback MyCrysis edit:
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 υπαρχει καποιο καλο site που να το εχει και σε καλη τιμη?
aekara21jimenez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 υπαρχει καποιο καλο site που να το εχει και σε καλη τιμη? Worldgames.gr στα 35 ευρω και ειναι ηδη διαθεσιμο. Το πηρες με κλειστα ματια.
panther_512 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Use console commands to enable hidden graphic settings options in Crysis 2 Πόσο δουλεύουν αυτά και τί κάνουν, αφήνω στον J2g. Χωρίς να θέλω να απογοητεύσω, εκ πρώτης όψεως, καμία από τις εντολές δεν βλέπω να ανεβάζει τα γραφικά παραπάνω από αυτό που μπορείς μέσω του κανονικού μενού. Οι εντολές για τα γραφικά είναι: # sys_spec_gameeffects = 3 [] # sys_spec_objectdetail = 3 [] # sys_spec_particles = 3 [] # sys_spec_physics = 3 [] # sys_spec_postprocessing = 3 [] # sys_spec_shading = 3 [] # sys_spec_shadows = 3 [] # sys_spec_sound = 3 [] # sys_spec_texture = 3 [] # sys_spec_water = 3 [] Όπου και συμπεραίνω ότι οι τιμές που μπορείς να βάλεις είναι από 1 μέχρι 3, όπου αντιστοιχούν στα "High", "Very High" και "Extreme" Απλώς μέσω της κονσόλας, αν το μηχάνημά σου δεν αντέχει όλα στο φούλ και παίζεις στο "High" ή το "Very High", μπορείς να έχεις ας πούμε τα περισσότερα στο "Extreme" και να βάλεις για παράδειγμα τα textures στο "Very High" και τις σκιές και τα physics στο "High". Για αυτόν που το μηχάνημά του τραβάει καλά, δεν νομίζω να μπορείς να ξεκλειδώσεις κάτι παραπάνω από το "Extreme" setting.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εμ... νόμιζα ότι Gamer / Advanced / Hardcore άλλαξαν ονομασία σε High / Very High / Extreme για το retail; Με μπέρδεψες.
aekara21jimenez Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εμ... νόμιζα ότι Gamer / Advanced / Hardcore άλλαξαν ονομασία σε High / Very High / Extreme για το retail; Με μπέρδεψες. Οπως τα λες ειναι.
panther_512 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όπως και να τα ονομάσεις, τα πραγματικά τους ονόματα είναι 1,2,3.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Όπως και να τα ονομάσεις, τα πραγματικά τους ονόματα είναι 1,2,3. Άρα δεν έχει 4. Χμ... περίεργα πράγματα, δεν έχω και το game να δω. (Παρασκευή το D2D )
panther_512 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ε, δέν είναι και τόσο περίεργα τα πράγματα αν το παιχνίδι φτιάχτηκε κατα κύριο λόγο για τις κονσόλες. Φυσικά αυτό θα σημαίνει όμως ότι το παιχνίδι είναι πιό optimised από το 1ο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Νόμιζα ότι τα παιχνίδια φτιαγμένα για PCs είναι πιο optimised. Τώρα αν γενικά είναι πιο ελαφρύ γενικά συγκριτικά με το πρώτο στην εποχή του, ναι. Θα μπορούσε όμως να ήταν και τίγκα unoptimised.
PCkiller Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 # sys_spec_gameeffects = 3 [] # sys_spec_objectdetail = 3 [] # sys_spec_particles = 3 [] # sys_spec_physics = 3 [] # sys_spec_postprocessing = 3 [] # sys_spec_shading = 3 [] # sys_spec_shadows = 3 [] # sys_spec_sound = 3 [] # sys_spec_texture = 3 [] # sys_spec_water = 3 [] Επιλογή για motion blur δεν έχουμε? Ποτέ δεν μου άρεσε στο πρώτο. Δεν με άφηνε να απολαύσω τα γραφικά και το είχα off (κέρδιζα και καμιά 5αριά frames ).
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Έχουμε: http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3927883&postcount=1298
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα