Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Στο χβοχ θα ειναι στο medium , αλλα το ps3 οχι ολα ( hdr και shaders θα τα εχει στο low ) . Στο χβοχ θα εχει AA στο ps3 θα εχει θολουμπα, και επισης στο χβοχ θα τρεχει καμια 10αρια frames πιο πανω. στα screenshots μέχρι στιγμής το οπτικό αποτέλεσμα είναι καλύτερο στο PS3...
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 για κοιτα καλα στην πανω photo, Τουε φωτισμους τους φαγανε παλι στο sony!!!! Εαν ειναι καλυετερο τελικα στο ps3 το crysis απο το χβοχ σκιζω ολα τα διπλωματα μου.... http://www.lazygamer.co.za/xbox-360/cryengine-3-ps3-vs-xbox-360-comparison-shots Αποτελεσμα -> From my perspective the PS3 seems to have the better draw distance but when we get up close and personal the 360 seems to take the lead in the lighting and textures department. Πιστευω ομως οτι τελικα σε ολα θα ειναι καλυτερη η εκδοση του xbox 360....Γιατι παραξενο σας φαινεται που το πιστευω Bεβαια θα τα δω καλυτερα οταν βγουν... τωρα βασιζομαι σε αυτα που λενε... Ας μου βρει καποιος ενα παιχνιδι που ειναι καλυτερο στο ps3 ! Αλλα να ειναι, και οχι το διαβασε εκει. Γιατι και το dirt το λεγανε καλυτερο στο ps3 και ειχανε παρει το τρακτερ και κουρεψανε τα μισα δεντρα, οπως και το hdr δια μαγειας εγινε μια λαμμψη αλλα gran turismo prologue!!! Διπλα, διπλα τα εχω τα μηχανηματα και τα τεσταρω...δεν καθομαι να διαβασω τις μουφο συγκρισεις του καθε site. Εδω στο BATMAN μου τεσταρανε στο eurogamer το εισαγωγικο βιντεακι που pc,xbox,ps3 ειναι το ιδιο! Πληρης ασχετοσυνη! Μαλλον για να μην δειξουν την αληθεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) στη 2η photo πάντως είναι ψιλοάθλιο το XBox360... aha, πρώτα μου παραθέτεις το site και το conclusion του και μετά μου λές και μουφοσυγκρίσεις του κάθε site... Apokleire, δεν σε πιάνουμε πουθενά... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2009 από ThReSh
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τhresh μην βιαζεσαι! Θα τα δουμε οταν βγουν... Παντως να ειναι καλυτερο στο sony επετρεψε μου να πιστευω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
sozz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 λολ για ξαναδες τις οικονες και δες που εχει καλυτερα γραφικα το ps 3 εχει μεγαλη διαφορα απο το xbox 360 στην 2 οικονα. ΥΓ εχουνε χαμηλωσει του xbox την αποσταση και του εχουνε αναιβασει τα αλλα για αυτο στην μια εχει ποιο καλα απο την αλλην. ΥΓ εγω δεν εχω ουτε το ενα ουτε το αλλο απλως κρινω τις οικονες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Τhresh μην βιαζεσαι! Θα τα δουμε οταν βγουν... Παντως να ειναι καλυτερο στο sony επετρεψε μου να πιστευω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! εγώ βιάζομαι? με βλέπεις να λέω πουθενά ότι σκίζω τα διπλώματά μου? τα screenshots έκρινα απλά, εσύ έχεις βγάλει τελεσίδικες αποφάσεις... δεν περίμενα να πίστευες κάτι άλλο...
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 εγώ βιάζομαι? με βλέπεις να λέω πουθενά ότι σκίζω τα διπλώματά μου? τα screenshots έκρινα απλά, εσύ έχεις βγάλει τελεσίδικες αποφάσεις... δεν περίμενα να πίστευες κάτι άλλο... Εγω βιαζομαι να μιλησω γιατι το ζω σε καθε συγκριση σε game ps3 vs xbox 360
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 το πανεπιστήμιο της ζωής ε? LOL...
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Στο ps3 θα ειναι καλυτερο γιατι εχει nvidia
pappous_soulis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Εν τω μεταξύ τα PC την έχουν μεγαλύτερη.
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Εν τω μεταξύ τα PC την έχουν μεγαλύτερη. ετσι ετσι
Heatspreader Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά, μου είχατε εμένα να "Don't Feed the Troll" και κάνετε το ίδιο εσείς... Το άτομο ή το κάνει επίτηδες ή παίρνει κάτι...
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά, μου είχατε εμένα να "Don't Feed the Troll" και κάνετε το ίδιο εσείς...Το άτομο ή το κάνει επίτηδες ή παίρνει κάτι... Ελα για καφε να σου βαλω 100 τιτλους να συγκρινουμε διπλα διπλα, εσυ θα φυγεις -> Το μαθαμε τωρα, πεταμε ενα Dont feed the troll και κουραφεξαλα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) γιατί δεν είσαι troll? είναι σαν να αρνούμαι ότι είμαι spammer Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2009 από ThReSh
pscrazy Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Ακου thresh, εδω ειμαι ενα να λεω αυτο που βλεπω, χωρις εκπτωσεις, χωρις να λεω δεν βαριεσαι σιγα τη διαφορα, χωρις μα αποκριπτω την αληθεια. Λεω αυτο που βλεπω, αν δεν αρεσει σε καποιους σκασιλα μου.... Δεν ειμαι εγω που ειπα οτι βλεπω στον ηλιο ενω οι αλλο στο φεγγαρι! Δεν ειμαι εγω που εθαβα την dualshock τεχνολογια για την βαλω μετα! Δεν ειμαι εγω που ελεγα εχω την κονσολαρα και σας γραφω developers κοψτε το λαιμο σας και βγαλτε παιχνιδια. Δεν ειμαι εγω, αυτος που εταξε λαγους με πετραχιλια και μετα μετριοτητες. Δεν ειμαι εγω αυτος που διατιμπανιζα τα 2 tflop power! Δεν ειμαι εγω που ανακοινωσα τα 4d graphics στην κονσολα μου! Εγω απλα βλεπω->συγκρινω=λεω τη βλεπω -> το γραφω στο insomnia και βγαινει πχ απο πανω να μου πει εισαι trol με τα τρανταχτα επιχειρηματα του, απλα εισαι troll, τελος Δηλαδη κολοκατασταση Τωρα εαν εξακολουθεις να πιστευεις οτι εγω ειμαι το troll και οι αλλοι οχι, τοτε παω πασο και σεβαστη η αποψη σου! Την καρδια μας δεν την χαλαμε ρε αδερφε.... Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2009 από pscrazy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα