Heatspreader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Για να δούμε. Το έχω προπαραγγείλει από το Zavvi. Τη Beta δεν την έχω κατεβάσει και ούτε πρόκειται. Θέλω να το χαρώ μια και καλή.
zvarthangalos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τη Beta δεν την έχω κατεβάσει και ούτε πρόκειται. Θέλω να το χαρώ μια και καλή. Έτσι έτσι!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ενώ εγώ προσπαθώ να ανεβάσω mad skillz για όταν ξεκινήσουμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Φωτογραφίες από το Crysis 2 που πόσταρε ο χρήστης Sebastian του Thelab Link: http://www.thelab.gr/gaming/crysis-2-a-64881-26.html Post #505
gio@ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 μάρεσε πολύ το Multi αλλά περιμένω την ολόκληρη μήπως και παίζει καλύτερα edit: ξέχασα ότι στο multi θα βάλουν τρελά γραφικά να παίζει σε λίγα pc ώστε να κάνουν πιο πολλές πωλήσεις
zvarthangalos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 edit: ξέχασα ότι στο multi θα βάλουν τρελά γραφικά να παίζει σε λίγα pc ώστε να κάνουν πιο πολλές πωλήσεις Ναι θα το κάνουν έτσι ώστε να παίζει μόνο στα δικά τους pc για να ζηλεύουμε ολοι εμείς α'ι'ντε ρε α'ι'ντε!!!
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Το παρακάνατε με τα engreek παληκάρια. Γράφετε στα ελληνικά, παρακαλώ.
zvarthangalos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Το παρακάνατε με τα engreek παληκάρια. Γράφετε στα ελληνικά, παρακαλώ. Τώρα μπήκε μια τάξη!ετσι μπράβο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εχμ... οκ. Όπως έλεγα πάντως, το έπαιξα στο PS3 (demo) κι αυτό στο EA Challenge (www.eachallenge.gr). Εκεί να δείτε το framerate και να πάθετε... Γιατί να μην έδειχναν στο PC, όπως και το Dragon Age II;
Heatspreader Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Βγήκε Demo για το PS3 στο Playstation Store?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Βγήκε Demo για το PS3 στο Playstation Store? Δεν ξέρω κάτι γι'αυτό. Νομίζω ότι είναι το demo που έδειχναν πριν λίγο καιρό σε δημοσιογράφους.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί το έφερε η EA Hellas; Δεν έκανα εγώ το EA Challenge.
outlaw star Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 εν τω μεταξύ λίγο άσχετο αλλά σε άλλο thread έχει πάει η κουβέντα(off topic και εκεί) σε κονσόλες vs pc και υποστηρίζουν ότι οι κονσόλες έχουν καλύτερα γραφικά και ότι μόνο αν σκας 2χίλιαρα κάθε τόσο είσαι up to date...μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι το uncharted 3 και το gow3 έχουν γραφικά ου ούτε καν τα εχουμε δει σε pc.. εγώ τους είπα να συγκρίνουν videos απο crysis2 σε xbox και pc...βέβαια κανένας δε μου απάντησε περί αυτού..ορισμένοι είναι απάλευτοι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Είπαμε, framerate στο PS3 είναι κλασσικό console stuff. Όταν πήγα πάλι στο PC μου, νόμιζα ότι πήγαινα fast forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα