EKTELESTES Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά, ακόμα και αν είχε χαμηλά fps η μηχανή του ήταν καλή και ήταν playable το παιχνίδι ακόμα και με 20 κάτι καρέ, ενώ άλλες μηχανές με τα ίδια καρέ είναι άστα να πάνε. Δε ξέρω τι και πως, αυτή την εντύπωση μου έδινε. Το ίδιο πιστεύω λοιπόν ότι θα έχουμε και στο 2ο. Εξάλλου τα γραφικά του ήταν ΤΟΣΟ μπροστά που δεν υπήρχε πρόβλημα να τα μειώσεις λίγο, πάλι ήταν πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό.
outlaw star Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά, ακόμα και αν είχε χαμηλά fps η μηχανή του ήταν καλή και ήταν playable το παιχνίδι ακόμα και με 20 κάτι καρέ, ενώ άλλες μηχανές με τα ίδια καρέ είναι άστα να πάνε. Δε ξέρω τι και πως, αυτή την εντύπωση μου έδινε. Το ίδιο πιστεύω λοιπόν ότι θα έχουμε και στο 2ο. Εξάλλου τα γραφικά του ήταν ΤΟΣΟ μπροστά που δεν υπήρχε πρόβλημα να τα μειώσεις λίγο, πάλι ήταν πολύ καλύτερα από τον ανταγωνισμό. ναι ισχύει αυτό που λες, νομίζω έχει να κάνει με τη χρήση του motion blur που σου δίνει αυτή την αίσθηση.. άραγε αυτό θα υπάρχει και στο δεύτερο?
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Καλα η φωνη της nanosuit η καινουρια ειναι τοσο γ@μηστερη Που αμα ημουν εγω και χωρις καν να εχω στολη να μου το λεγε ετσι "MAXIMUM ARMOR" βαρεια σκοτεινα θα το πιστευα οτι ειμαι ατρωτος πλεον! Πιστευω τα πρωτα 5 λεπτα παιχνιδιου θα αλλαζω συνεχεια modes ετσι για να τ ακουω
ntinos19 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά να παραμείνουμε εντός θέματος... Οι επιδόσεις του hardware στο Crysis έχουν συζητηθεί πολλές φορές στο θέμα του πρώτου παιχνιδιού. το ίδιο θα συμβεί και με το Crysis 2. full στα spec θα είμαστε και συνέχεια θα μετράνε FPS με διαφορετικές κάρτες, αναλύσεις κτλ όπως και με το πρώτο για κανένα χρόνο και βάλε... κάπως πρέπει να ξεκινήσουν τα "όργανα"
dfk_7677 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Για όσους ενδιαφέρονται για πληροφορίες αλλά και συζήτηση για το Crysis 2, περάστε μια βόλτα από το EA Challenge 2.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Στο crysis 2 θα εχουμε τον Nomad η αυτον τον Αλκατραζ που λενε??
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ποιόν Άλκατραζ ρε χαχαχαχαχ Δεν υπάρχει Άλκατραζ, Άζτεκ υπήρχε στο 1 ο οποίος σκοτώθηκε. 3 Έμειναν από την Raptor Team Nomad, Psycho και Prophet.
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρω πολυ αλλα για διαβασε αυτο A new Crysis 2 singleplayer gameplay trailer was released today showing the protagonist Alcatraz battling against the Alien invaders and the Crynet Systems troops. We can hear, presumably, the Crynet Systems boss speaking throughout the trailer revealing some bits and pieces of the storyline. The featured music is a version of 'New York, New York' by Rob Graves. You can watch this new trailer below. wtf? Το ειδα σημερα κ λεω τι σκ@τ@
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Λέγεται ότι το codename Alcatraz είναι το νέο codename του Nomad (Ράδιο Αρβύλα μέχρι στιγμής)
Stavrakas13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ελπιζω τουλαχιστον να το κολλησουν καπως με την ιστορια των προηγουμενων Crysis γιατι αλλιως το SP δν θα αξιζει μια για μενα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ γιατί νόμιζα ότι ο Alcatraz είναι νέος χαρακτήρας; Λίγο περίεργο δεν θα ήταν να άλλαζαν το codename του Nomad;
john2gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Λένε ότι άλλαξε codename γιατί έκλεψε από την Crynet την νέα nanosuit. Ξαναλέω ότι είναι Ράδιο Αρβύλα αυτά οπότε παίζει όντως να μιλάμε για νέο χαρακτήρα. Jake "Nomad" Dunn steals a Nanosuit 2.0 from Crynet Systems and this will result that he is hunted by Crynet Systems. His codename will change from "Nomad" to "Alcatraz". 1. The Crytek co. staff already explained to several preview writers (on purpose or by misstake) that the character we see in the trailer "marine salvage" is Jake "Nomad" Dunn.2. The same source also announced that Jake "Nomad" Dunn will return in Crysis 2 (counts for Laurence "Prophet" Barnes to). 3. It was known earlier that "Alcatraz" is on the run for Crynet Systems for hijacking a nanosuit 2.0. 4. Several online game magazines already written in there preview that the main character will be once again Jake "Nomad" Dunn (look for previews written in June/July 2010). 5. And a game magazine where i am not familiar with wrote that Alcatraz is the new code name for Nomad, together with the information already given above. 6. Crytek also announced Crysis 2 will be linked to Crysis 1 in such manner that unsolved questions from Crysis 1 will be answerd and that players who step in Crysis 2 don't need Crysis 1 to understand the story. They also revealed that in the process they might trigger players to replay Crysis 1 because it gives a different view on the Crysis 1 storyline
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Meeeeeeeeeeh. Nomad = Nomad. Αν είναι να αλλάζουμε codenames, χeσε μέσα.
Stavrakas13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θα βγαζαμε τρελα γουστα σε ενα παιχνιδι τυπου CrysisVsPredators?
ntinos19 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ένα νέο βίντεο εδώ και μία συνέντευξη εδώ. (έχει και δεύτερη σελίδα η συνέντευξη. κάτι μου λέει οτι θα έχει πολύ φάση το multi-player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα