Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 το θεμα ειναι οτι χτυπιοσαστε για ενα παιχνιδι,κ ελαχιστοι εχετε αξιωθει να το αγορασετε να δειτε πως ειναι το multy. χιλιαδες ευρω για μηχανηματα κ περιμενετε απ το θειο.. Κανείς δεν χτυπιέται για το παιχνίδι, άλλα κάθε PC Gamer που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να κρίνει τι του σερβίρουν. PS: Και δεν δίνουν όλοι "χιλιάδες ευρώ για μηχανήματα".
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Εμενα μ αρεσε το Mp του crysis Το βρηκα διασκεδαστικο
@kyros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 την εχεις ετοιμη τη φωτο για μη σε λενε noobα? νταξ εσυ εισαι σοβαρος gamer,αλλα καταλαβαινεις το σκεπτικο μου.δινουμε κανα φραγκο που και που εκει που γουσταρουμε
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ποιες φοτο και ποιους νουμπαδες μ λετε Εγω απλα επαιζα το game σε mp και μ αρεζε κ οποιος δν πιστευει ----> @@ μου
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Το καταλαβα κ εγω γενικα το λεω...γιατι βλεπω οτι ανεβαζονται φωτογραφιες για να αποδειχτει αν καποιος εχει η δεν εχει γνησια παιχνιδια Νταξ ρε παιδια κ αμα ο αλλος δν σας πιστευει τι εγινε?? Τοσο σημαντικη ειναι η ταυτοτητα σε ενα φορουμ?? (αυτο εννοουσα κ εγω )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Έλεγα να βάλω κι εγώ μια, αλλά άσε. Ας έρθει το demo και από το PC που ξέρουμε με mouse & keyboard να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι και βλέπουμε τί λέει στο gameplay.
privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Tο multi του θα έχει την τύχη του Medal of Honor
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν εννοείς του τελευταίου, κλάψε με μάνα...
privateer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν εννοείς του τελευταίου, κλάψε με μάνα... Εννοείται
Drop_Dead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ρε σεις πλακα κανετε ; Το mp του crysis (οχι το ΙΑ , το αλλο - δεν θυμαμαι το ονομα του) ειναι ολα τα λεφτα. Θυμαμαι να ξημερωβραδιαζομαστε με εναν φιλο στην ταρμακ και να εχουμε περασει τελεια. Και γενικα σε νετ με μεγαλες ομαδες ειναι τρομερο. Το ΙΑ οκ, απλο πιστολιδι δεν ειχε τιποτα το τρομερο. Αμα το crysis 2 εχει μονο ΙΑ θα νε πολυ μεγαλη γκαφα. Sent from my iPhone using Insomnia
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Ντάξει, οι πωρωμένοι του Multiplayer θα το παίξουν και γω ίσως ασχοληθώ λίγο που δεν πολυ-παίζω MP.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Crysis Minimum Specs Revealed The minimum system requirements were posted on the German Crysis 2 Facebook page, and read as follows. OS: XP/Vista/Windows 7 CPU: Intel Core 2 Duo with 2Ghz, AMD Athlon 64 x2 2Ghz 2 GB RAM HDD: 9 GB DVD ROM: 8x GPU: NVidia 8800GT 512Mb RAM, ATI 3850HD 512Mb RAM Audio: DirectX 9.0c Keyboard, Mouse or Microsoft Xbox360 Controller for Windows The minimum specs for Crysis 2 are similar to the recommended specs for the original Crysis, released three years ago. It looks like you won’t need a super-computer to run the sequel, though those without a dual core CPU will be left out. We’ll be able to see just how well the game runs when the multiplayer demo is released. If it looks anything like this, we’ll be happy.
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 το τρειλερ παιζει να το ειδα 10 φορες πολυ hype το παιχνιδι..αντε να βγει το demo Πια!
Athanasios2104 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για ram έπρεπε να λένε 2+4 GB (βάλε τα 4GB ram για memory leak )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα