Millennium Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Μπερδεύτηκε ο Thresh,μη γαζώσεις άδικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 hm, νόμιζα ότι το πήγαν Q3-4 2011, my bad...αλλά και πάλι μέχρι το Μάρτιο θα έχουν βγει οι Sandybridge της Intel
john2gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Στα 'consoles settings' θα σας τρέχει μια χαρά το Crysis2, δεν θα χρειαστείτε τούμπανο. Το έχουμε ξαναπεί ότι εξαιτίας της πόλης, θα τρέχει καλύτερα από το πρώτο Crysis. Λίγη υπομονή λοιπόν
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Γραπτό preview από το PC Gamer: http://www.pcgamer.com/2011/01/10/crysis-2-preview/ Crysis 2 feels like what you’d get if someone explained the first Crysis when heavily sedated. The freedom and lethality of the first game are there in spirit, but they’re given a more focused approach: Crysis 2 is much more driven, a sharpened point to Crysis’s slug. The problem with following such a seminal title is the weight of expectation. My advice is to drop that weight, and just enjoy Crysis 2’s bumsliding ride.
john2gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Cryengine 3 RealTime Immersive Inc. Technοlοgy Demο PS: Αν βλέπω καλά στο 1:33, θα έχουμε AF με POM. Δεν φαίνεται έντονα το POM όμως οπότε δεν ξέρω με σιγουριά. Στο 1:06 πχ φαίνεται να μην υπάρχει AF στο έδαφος οπότε ενδέχεται να πάρουμε τον πούλο για ακόμη μια φορά. Τα σπάνε πάντως το shader effect στην έρημο, τα physics και το night vision!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε και πάλι το νησί, γιατί με τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης που να τα δεις πολλά.
afentiko Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M1YDkLIGtqU&feature=player_embedded
john2gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Όπως λέει το video, X360 exclusive (όπως και το stress test ήταν X360 exclusive). Όταν λοιπόν πέσει πειρατεία να μην κλαίγεται η Crytek και η κάθε Crytek!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Όπως λέει το video, X360 exclusive (όπως και το stress test ήταν X360 exclusive). Όταν λοιπόν πέσει πειρατεία να μην κλαίγεται η Crytek και η κάθε Crytek! Δίκιο έχεις. Έλεος πια με τις βλακείες που μας λένε ενώ μας γράφουν μια ζωή.
Tony_Montana Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Όπως λέει το video, X360 exclusive (όπως και το stress test ήταν X360 exclusive). Όταν λοιπόν πέσει πειρατεία να μην κλαίγεται η Crytek και η κάθε Crytek! Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς;
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τεράστια διαφορά έστω και με High Settings, φαντάζομαι στα Very High με Dx11.....Άντε γεια......
Heatspreader Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν μπορώ να πω ότι είδα διαφορές. Χάθηκα μάλιστα σε κάποια φάση και έπρεπε να γυρνάω το Video πίσω για να βλέπω σε τι πλατφόρμα είναι. Πιστεύω ότι το Video δεν έχει τόσο καλή ποιότητα για να καταλάβουμε.
outlaw star Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εμένα πάλι (μπορεί να είναι η ιδέα μου_ μου φάνηκε ότι η xbox 360 έκδοση τρέχει με αρκετά λιγότερα frames..
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Λογικό είναι. Εδώ το Bioshock έτρεχε με 30 fps cap, τι να κλάσει στο Crysis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα