Titanomaxos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Το ειδα το Shift στο pc, 1920χ1080 full (χωρις φιλτρα και μλκιες), δεν μου φανηκε καλυτερο, οσο για GT5, αν δεν δω το τελικο αποτελεσμα δεν θελω να κανω συγκριση. Αλλα και παλι το GT5 ειδικα, δεν νομιζω να το ξεπερασει. Παντα εφτανε την κονσολα στα ακρα αυτο το παιχνιδι. Δεν θελω να βιαστω να παρω μια αποφαση. Ας το δουμε και βλεπουμε. Το NFS SHIFT ειναι ΟΡΟΦΟΥΣ πανω, δεν ξερω τι θες να μας πεις! Και τι σημαινει οτι εφτανε στα ακρα την κονσολα... Φιλε μου και το YUGO στα ακρα να το πας την Ferrari δεν την περνας! Ειδικα στο pc το nfs shift σου το ξανα λεω δεν πιανεται! Αντακλασεις real time, αμαξια, περιβαλοντα, hdr, εσωτερικο αμαξιων αλλο επιπεδο απο τον ανταγωνισμο αλλα να καθομαι να αραδιαζω specs και στο ΤΕΛΟΣ να μου πεις UNCHARTED γιατι εκει θα το πας και αυτο θα μου πεις!!! το ξερω και εχω βαρεθει την αρρωστια των sonakidon ... Σε λιγο βγαινει και NFS SHIFT 2....
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν προκειται να πω τιποτα για UNCHARTED μιας και δεν μου αρεσε απο οσο το επαιξα (ουτε το ενα ουτε το δυο). Αρρωστια.. Δεν ειμαι sonakias, nintendakias ειμαι αλλα τεσπα, αλλο θεμα ειναι αυτο. Απο οσο εζησα και τις δυο κονσολες (και μαλιστα το 360 το εχω απο Δεκεμβριο 09 και το PS3 Ιουλιο 10), το 360 απλα δεν μπορει να το ξεπερασει. Και εγω βαρεθηκα την αρρωστια των fanboys, αλλα τι να κανουμε.. Ετσι ειναι αυτα.. Ναι το εμαθα για το shift2.. Εδω το Hot pursuit δεν ειδαμε, αυτοι ετοιμαζουν κι αλλο..
Titanomaxos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δεν προκειται να πω τιποτα για UNCHARTED μιας και δεν μου αρεσε απο οσο το επαιξα (ουτε το ενα ουτε το δυο). Αρρωστια.. Δεν ειμαι sonakias, nintendakias ειμαι αλλα τεσπα, αλλο θεμα ειναι αυτο. Απο οσο εζησα και τις δυο κονσολες (και μαλιστα το 360 το εχω απο Δεκεμβριο 09 και το PS3 Ιουλιο 10), το 360 απλα δεν μπορει να το ξεπερασει. Και εγω βαρεθηκα την αρρωστια των fanboys, αλλα τι να κανουμε.. Ετσι ειναι αυτα.. Δεν κανεις καμια αναβαθμιση στο pcaκι σου να ξεμπουκωσουν τα ματακια σου ...και εγω εχω κονσολες και μαλιστα απο οταν βγηκαν αλλα δεν κανω ετσι! Χβοχ και Ps3 απο λανσαρισμα.... βεβαια οσο περναει ο χρονος τοσο σκονιζονται, ειδικα το ps3 το εχω βαλει σε Κουτι Κενου Αερος !
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Αφου ακομα δεν μου κολλαει στα παιχνιδια, δεν βαζω τιποτα. Αν αρχησουν τα γερα κολληματα, τοτε κατι μπορει να γινει (ή θα αρχισω να παιζω τα παντα στο Χ360 κοπιες ) Σταματησα να τρεχω πισω απο κονσολες απο τοτε που εκανα pc για παιχνιδια. Οταν πεσουν οι τιμες (και εχω καποια λεφτα στην ακρη) θα την χτυπησω. Κουραστικα να κανω οπως εκανα με γενια PS2-GameCube. Οταν λες λανσαρισμα σε εμενα απευθυνεσαι..? Εμενα ολα σκονιζοντε πλεον.. PSP for the win!
Titanomaxos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Αφου ακομα δεν μου κολλαει στα παιχνιδια, δεν βαζω τιποτα. Αν αρχησουν τα γερα κολληματα, τοτε κατι μπορει να γινει (ή θα αρχισω να παιζω τα παντα στο Χ360 κοπιες ) Σταματησα να τρεχω πισω απο κονσολες απο τοτε που εκανα pc για παιχνιδια. Οταν πεσουν οι τιμες (και εχω καποια λεφτα στην ακρη) θα την χτυπησω. Κουραστικα να κανω οπως εκανα με γενια PS2-GameCube. Οταν λες λανσαρισμα σε εμενα απευθυνεσαι..? Εμενα ολα σκονιζοντε πλεον.. PSP for the win! σε μενα! Το PSP το πουλησα, αλλη πατατα απο εκει! Τα αποφαγια του ps3, περα απο 5-6 παιχνιδια ολα αυτα τα χρονια! .....παιζω κατα βαση PC γιατι μου δινει αυτα που θελω! Επιστροφη στο CRYSIS 2 απο εδω και περα.....
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Οντως.. Μαμηθηκε.. Αφου δεν ειχαν κερδος.. Τουχαχιστον μας δινει ελπιδα το Ghost of Sparta. Εσυ τι λες, θα ειναι πιο ελαφρυ το 2 ή πιο βαρυ..?
Titanomaxos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Οντως.. Μαμηθηκε.. Αφου δεν ειχαν κερδος.. Τουχαχιστον μας δινει ελπιδα το Ghost of Sparta. Εσυ τι λες, θα ειναι πιο ελαφρυ το 2 ή πιο βαρυ..? Αυτο που εχει πει ο john ισχυει! Δηλαδη το οτι εφυγαν απο την ζουγκλα και πηγαν σε πολη αυτο ειναι ενα boost για το engine. Μεσα στη ζουγκλα επρεπε να υπολογιζει ΠΑΠΑΔΕΣ απο shadows και διαφορα αλλα στοιχεια... Πιστευω οτι και το καλυτερο προγραμματισμο που εκαναν θα παιζει αρκετα καλυτερα απο το crysis 1. Βεβαια δεν ξερω εαν πεταξουν τιποτα super extreme settings για να αξιοποιουν και τις επομενες καρτες...αλλα απο την αλλη DX9 ειναι! ....μακαρι να χωσουν tesselation και διαφορα dx11 στοιχεια, για οποιον θελει να τα σκασει παραπανω για να δει κατι πιο advance! Θα δουμε... ....σε ενα 8 μηνο απο τωρα παρε απο αγγελιες μια 5870 στα 150 ευρω και θα εισαι κομπλε! Κομματιαζει η καρτουλα! (παιζει αρκετα καλυτερα απο 2χ4850-> στο λεω να το ξερεις) Οχι ακομα, περιμενε ενα 8 μηνο...
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ειδα την 5850 οταν ειχε πρωτοβγει (ειχα κανει συνθεση για εναν φιλο μου) και ζηλεψα τρελλα! Το θεμα με εμενα ειναι οτι δεν ειμαι upgrade junkie.. Αμα δω οτι με βγαζει, θα το κρατησω, δεν θα το αλλαξω. Αν δεν με τραβαει full, θα το χαμηλωσω λιγο.. Βρηκα κατι system req, αλλα δεν ξερω αν ισχυουν 100%. PREDICTED System Requirements (based on recommended system requirements) Intel Processor : Core 2 Duo E6850 3.0GHz AMD Processor : thlon 64 X2 Dual Core 5800+ Nvidia Graphics Card : GeForce GTS 240 ATI Graphics Card : Radeon HD 3870 RAM Memory : 4 GB Hard Disk Space : 10 GB DirectX : 9 Αν ισχυουν, πιστευω το παιζω 1920x1080 full (χωρις φιλτρα, ΑΑ) εδω η 5850 > 2x4850.. φανταζομαι η 5870!!
Titanomaxos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Ειδα την 5850 οταν ειχε πρωτοβγει (ειχα κανει συνθεση για εναν φιλο μου) και ζηλεψα τρελλα! Το θεμα με εμενα ειναι οτι δεν ειμαι upgrade junkie.. Αμα δω οτι με βγαζει, θα το κρατησω, δεν θα το αλλαξω. Αν δεν με τραβαει full, θα το χαμηλωσω λιγο.. Βρηκα κατι system req, αλλα δεν ξερω αν ισχυουν 100%. PREDICTED System Requirements (based on recommended system requirements) Intel Processor : Core 2 Duo E6850 3.0GHz AMD Processor : Αthlon 64 X2 Dual Core 5800+ Nvidia Graphics Card : GeForce GTS 240 ATI Graphics Card : Radeon HD 3870 RAM Memory : 4 GB Hard Disk Space : 10 GB DirectX : 9 Αν ισχυουν, πιστευω το παιζω 1920x1080 full (χωρις φιλτρα, ΑΑ) Σιγουρα το εχεις χωρις ΑΑ ( με ενα 35-40 average fps)
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Λες τοσο πολυ? Με την προϋποθεση οτι ισχυουν τα παραπανω sys req ομως.. Αχ.. Θα δειξει..
Titanomaxos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Λες τοσο πολυ? Με την προϋποθεση οτι ισχυουν τα παραπανω sys req ομως.. Αχ.. Θα δειξει.. Το λεω με βαση πως το φανταζομαι και οχι με βαση τα system req ... Εκει θα εισαι εκτος εαν βαλουν καποια special extras στα γραφικα για μας τους enthousiasts (που δεν το βλεπω) καλα οχι οτι το χρειαζεται το crysis αλλα οτι επιπλεον μπαινει καλοδεχουμενο ειναι
sozz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 αν μιλαμε για το crysis δεν νομιζω να το παιξεις φουλ με 35-40 fps εδω το πρωτο δεν μπορεις να βγαλεις πανω απο 20fps...
Titanomaxos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 αν μιλαμε για το crysis δεν νομιζω να το παιξεις φουλ με 35-40 fpsεδω το πρωτο δεν μπορεις να βγαλεις πανω απο 20fps... Μην πεταμε γενικοτητες ! - 2χ4850 μπορουν να δωσουν 30+fps average στο crysis 1 σε 1920χ1080 χωρις ΑΑ... Πιστευω οτι στο crysis 2 θα εισαι παραπανω απο το crysis 1
sozz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Μην πεταμε γενικοτητες ! - 2χ4850 μπορουν να δωσουν 30+fps average στο crysis 1 σε 1920χ1080 χωρις ΑΑ... Πιστευω οτι στο crysis 2 θα εισαι παραπανω απο το crysis 1 εχεις κανενα benchmark γιατι αρχιζω και γελαω εδω η gtx 460 βγαζει 33 fps στο gamer(high)...
JohnVani18 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 @sozz Και με μια 4850 το επαιζα τερμα (1920x1080, ολα full χωρις ΑΑ, φιλτρα και τετοιες μλκιες). Ποιος το ειπε οτι δεν το βγαζω πανω απο 20fps? Ξερεις οσο ποιο καινουργιοι οι drivers τοσο πιο πολυ αποδοση καταφερνουν να βγαλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα