Heatspreader Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Q4 FY2011 Αυτό σημαίνει το τελευταίο τρίμηνο του 11?
Darth_Fanis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εμένα, σκασίλα μου για το Crysis μόνο καλά γραφικά έιχε. Και αυτοί που το έφτιαξαν θα έπρεπε να γνωρίζουν οτι μαγκιά δεν είναι να φτιάξεις παιχνίδι με τα super duper ουάου γραφικά αλλά ένα παιχνίδι με όσο το δυνατόν ωραιά γραφικά που να το τρέχει όμως μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων ( πχ AvP3 ) και όχι μόνο πυρηνοκίνητα PCs. Προσωπικά περιμένω πως και πως το Deus Ex 3. Πιθανότατα θα πάει τα FPS σε άλλο επίπεδο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Εμένα, σκασίλα μου για το Crysis μόνο καλά γραφικά έιχε. Και αυτοί που το έφτιαξαν θα έπρεπε να γνωρίζουν οτι μαγκιά δεν είναι να φτιάξεις παιχνίδι με τα super duper ουάου γραφικά αλλά ένα παιχνίδι με όσο το δυνατόν ωραιά γραφικά που να το τρέχει όμως μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων ( πχ AvP3 ) και όχι μόνο πυρηνοκίνητα PCs. Προσωπικά περιμένω πως και πως το Deus Ex 3. Πιθανότατα θα πάει τα FPS σε άλλο επίπεδο. Καλα αστο δεν.......
Darth_Fanis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Καλα αστο δεν....... Τι "καλά άστο δεν"...; Τι θές να πείς δε κατάλαβα;Εσύ έτσι μιλάς; Το ότι σου άρεσε εσένα αυτή η βλακεία που μόνο ωραία γραφικά είχε δε σημαίνει οτί πρέπει να αρέσει και στους άλλους. Τα γραφικά δεν είναι το πάν. Για σένα βέβαια πρέπει να είναι. Στη ιστορία μένουν τα παιχνίδια που έχουν να προσφέρουν κάτι παραπάνω. Το Crysis θα το εγκαθιστούσα για να θαυμάσω τα γραφικά του. Το Deus Ex 1 (όχι το 2...) για την ατμόσφαιρα, τους διαλόγους, το σενάριο, τους χαρακτήρες κλπ. Η "ιστορία του gaming" θυμάται ακόμα το Deus Ex. Μετα απο 10 χρόνια θα θυμάται το Crysis; Και για άλλη μια φορά ωραία γραφικά δε σημαίνει ωραίο παιχνίδι.
dkmaster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Για fps όμως και σεναριακά μια χαρά ήταν. Δεν ήταν μόνο τα γραφικά που είχε το crysis. Και στο λέω εγώ που πρώτη φορά το τερμάτισα σε 800χ600 low για να μπορέσω να το παίξω.
Darth_Fanis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Για fps όμως και σεναριακά μια χαρά ήταν. Δεν ήταν μόνο τα γραφικά που είχε το crysis. Και στο λέω εγώ που πρώτη φορά το τερμάτισα σε 800χ600 low για να μπορέσω να το παίξω. Κλασσική αμερικανιά ήταν...Οι κακοί βορειοκορεάτες και οι σωτήρες του κόσμου αμερικανοί...
dkmaster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει σε σχεδόν σε όλα τα fps και strategy. Μήπως να το ρίξουμε στα adventures; Αλλά και εκεί κλασσικά πράγματα, κυνηγάς δολοφόνους μαζεύοντας στοιχεία.
kostacurtas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Crysis 2 receives new release date Whilst many were disappointed following the news that the highly anticipated Crysis 2 had been delayed from its previous 2010 release date, Crytek have today revealed when fans can now expect to get their hands on the title. Writing on popular social media site Twitter, Crytek confirm "Crysis 2's new release date: March 22nd, 2011 in North America and March 25th, 2011 in Europe."
mokas1234567 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει σε σχεδόν σε όλα τα fps και strategy. Μήπως να το ρίξουμε στα adventures; Αλλά και εκεί κλασσικά πράγματα, κυνηγάς δολοφόνους μαζεύοντας στοιχεία. Πλακα πλακα ετσι γινεται,κακοι ρωσσοι καλοι αμερικανοι,κακοι αραβες καλοι αμερικανοι ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ(καπου ειδα σε ενα βιντεο για ενα game στο οποιο η κορεα γινεται τεραστια χωρα και κατακταει τα παντα ξερει κανεις πιο ειναι)?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Πλακα πλακα ετσι γινεται,κακοι ρωσσοι καλοι αμερικανοι,κακοι αραβες καλοι αμερικανοι Αφού και οι εξωγήινοι αμερικάνικα αγγλικά μιλάνε. (εκτός αν είσαι η Empire του Star Wars οπότε θα μιλάς αγγλικά με βρετανική προφορά. )
mokas1234567 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Αφού και οι εξωγήινοι αμερικάνικα αγγλικά μιλάνε. (εκτός αν είσαι η Empire του Star Wars οπότε θα μιλάς αγγλικά με βρετανική προφορά. ) χαχααχαχα αυτο δεν το ηξερα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Crysis 2 - GC 2010: Multiplayer Debut (stream) [gt]702949[/gt] 1) GAMEPADS, ΘΕΕ ΜΟΥ! Σοβαρά, δεν μπορώ να βλέπω FPSs με gamepads... Πονάω και εκεί που αδειάζει γεμιστήρα, δεν κάνει τίποτα ο άλλος κοιτάζονται, κάνει το reload επιτέλους και τον σκοτώνει. Άλλωστε όταν ένα παιχνίδι το ξέρεις μόνο για PC, να το βλέπεις έτσι μετά... argh. 2) Οκ, δεν τρελάθηκα αυτή τη φορά, μου άρεσε που πιάνεσαι από ledges και το εφφετζίδικο landing α λα Matrix/Crysis 1 Intro/Section 8/κλπ. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2010 από GhostRiderLSOV
Bigi444444 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Σαν θα τελειώσει το βίντεο ξυπνήστε με... Ά ρε κονσόλες, μεγάλη πληγή...
kostacurtas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Crysis 2 Game Modes and Screenshots So I guess this is supposed to be out of Gamescom 2010; below you will find two game modes described for Crysis 2, along with a handful of screenshots. Crash Site Crash Site is a team-based game mode where 2 sides compete for control of Ceph Drop Pods launched periodically into the map by dropships patrolling overhead. Teams score points by guarding the pods and keeping enemies at bay. Team Instant Action Team Instant Action is a standard game mode pitting 2 teams against each other. Kill as many opponents as possible, whilst attempting to minimize your own deaths. Use the Nanosuit to sneak up on enemies in Stealth mode, or charge in and gun them down in Armor.
Insignificant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Περίμενα πολύ περισσότερα αλλά φαίνεται απλά ένα τυπικό shooter με προυτσου προυτσου όλη την ώρα. Είναι 4 λεπτά βίντεο και το μόνο που ακούς είναι ένα μονότονο ρατατατατα από όλους που μου πήρε τα αυτιά και σε μια φάση ακούς νταν-νταν-νταν-νταν-νταν. ΑΛΛΑ, οι παίχτες είναι χάλια και τα features του nanosuit τα δείξαν με κακό τρόπο και ελάχιστα. Χάλια παρουσίαση και ναι θα συμφωνήσω, τέτοια παραγωγή κάνουν τι μας βάλαν τους κουλούς που δεν φτάνει που είναι με gamepad δεν ξέρουν να σημαδεύουν κιόλας. Κοίτα πόση ώρα κάνει να σημαδέψει με το sniper, που να ήταν και μακριά ο εχθρός δηλαδή. Τυχαίοι gamers από το κοινό μπορεί να παίζαν και καλύτερα από αυτούς. Βέβαια μπορεί να τους δώσαν και κάτι για τα νεύρα και για αυτό να μην παίξαν καλά, γιατί είναι γνωστό τι οργή υπάρχει στους console players και μπορεί να τα σπάγαν όλα, ενώ αυτοί σαν υπνοβάτες κάθονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα