Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τέλειωσα το Crysis, τώρα πάω για το Warhead.

Εντυπώσεις:

super duper γραφικά (ειδικά με το fxmod + xtreme graphics που είπε ο john) και γενικά έπαιζε smooth και κόλλησε μόνο σε κάποια στιγμή όταν τέλειωσε η ram (πχ. άρχισα με ~3GB και μετά από ώρα έβλεπα 500ΜΒ - memory leak much? ). Stuttering σε ελάχιστα σημεία, άλλα με Vsync on δεν γινότανε.

Το σενάριο κλασσική Αμερικανικά με Α κεφαλαίο, ωστόσο δεν κούραζε σε σημείο που να το κλείσεις γιατί το έχεις ξαναδεί. Κάποιοι διάλογοι πάντως ήτανε ΠΑΝΤΕΛΩΣ αποτυχημένοι στην εκτέλεση.

Gameplay αρκετά καλό, ίσως λίγο repetitive + κουραστικό σε κάποια σημεία με την KPA. Θα προτιμούσα πάντως μεγαλύτερη ποικιλία όπλων + το cloak να διαρκούσε περίσσοτερο για πιο stealth gameplay.

Αυτά τα ολίγα ;)

PS: Στην τελευταία πίστα δεν είναι θέμα τόσο memory leak, όσο DX10. Πρέπει να έκανα τουλάχιστον καμιά 20αρια restart, μέχρι να γοογλάρω και να δω ότι αν κάνεις force το dx9 τότε παίζει κανονικά (όπως και έγινε).

Δημοσ.
λοιπόν, μόλις μου ήρθε το Crysis Maximum Edition (να είμαι ενημερωμένος εν όψει crysis 2, αν και την είχα ψιλοδιαβάσει την ιστορία :P), έβαλα τα πάντα-όλα-full (8X AA + very High) και παίζω με ~30-40 fps.

Βέβαια δεν έπαιξα πολύ, κανά 10λεπτο μόνο στη ζούγκλα, δεν ξέρω αν θα γονατίσει το σύστημα αργότερα, άλλα προς το παρόν όλα μου φαίνονται smooth (γραφικά + κίνηση).

Q9550 @3Ghz (δλδ ελάχιστο ocing)

5850 @950/1200

4GB ddr3 dominators

W7 64bit

Αναλογα την αναλυση....

Δημοσ.

Επρεπε να το αναφερεις, σε αυτες τις αναλυσεις παιζεται ανετα, ανεβα σε ανω των Full HD και αρχιζουν τα προβληματα.

Δημοσ.

Ναι, απλα το ειπα γιατι δεν αναφερε αναλυση οταν ειπε 30-40fps και ετσι μερικοι ισως το παρεξηγησουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σχετικά με το 3D που λέγαμε:

"You will laugh now," CEO and founder Cevat Yerli told VideoGamer.com. "Our impact is 1.5 per cent. You play 2D or 3D, you have no difference. It's pretty much for free. People, when they ask how, I say it's our little magic.
"That's why we also can do it on 360. That's the ironic part of it. In a funny way, people banked their investment on PS3 or on other 3D solutions, thinking the 360 can not do it. I'm saying, well, we've proven it. Whenever we show 3D, we show it intentionally on 360 to make the point. It works. It works flawless on PS3, 360 and PC as well. It just works; and one-and-a-half per cent impact only. Out of 30 frames it's 0.4 frames. So you don't notice it. That's what I want to say."

"I use the term 'for free', with this game. It's so negligible. And people ask, how do you do it? I say, well, we do render only once. That isn't magic. But we create a second image out of the first one. But how we do it is the magic. That's the secret sauce. I'm happy that we figured it out!

Θέλω να το δω in-action αυτό το 1.5% και να πειράξω εννοείται τα depth+convergence για εντονότερο depth/pop-out effect! Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Πάντως στο πρώτο crysis πριν την κυκλοφορία, το πατατράκ του ενθουσιασμού γιαυτα που έβλεπαν τα ματάκια μου,

ήταν ομολογουμένως πολύ μεγαλύτερο. Μου λείπει και λίγο η ζούγκλα! απλά ήθελα να το πω :o

Δημοσ.

Το πρωτο Crysis στην E3 φαινοταν πολυ φτωχο.....

Τσεκαρε ενα video να δεις απο το πρωτο map και μετα βαλε και το κανονικο παιχνιδι και θα καταλαβεις τι εννοω ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Crysis 2: Limited Edition sighted

Swedish online store Webhallen.com briefly carried a listing for the Crysis 2 Nano Edition priced at the equivalent of nearly $200. What Crysis 2 swag could be worth that much?

German website PlayFront.De managed to snag a few pictures of the ultra-expensive edition before Webhallen took it down, and I have to say, that's one fancy looking nano-suit backpack. Measuring 46cm x 34cm (18 inches by 13 inches), the bag features a metallic spine similar to those found on the nano-suits in the game. It's definitely fancy, but not quite an extra $140 worth of fancy.

No, that's made up by the 7.9 inch-long Prophet statue, the 176-page art book, a SCAR hologram, something called a "Waffenskin SCAR - Camouflage," access to higher ranks and unlockable items, and a special steelbook case.

According to PlayFront.de, the price listed for the Nano Edition was the equivalent to €158, or $199. It's extremely fancy, very pricy, and of course, now it's gone from Webhallen.

crysisd.jpg

Δημοσ.
crysisd.jpg

Αν είναι κανονικό backpack (aka back protector) καλής ποιότητας για ski, η τιμή είναι normal. Άλλα εμένα πιο πολύ για σχολική τσάντα πλάτης μου μοιάζει, αφού μπροστά (από όσο διακρίνω) δεν υπάρχουν οι απαραίτητες ασφάλειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...