Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ατυχέστατο το παράδειγμά σου. Είναι σαν να σου προσφέρει το ψωμί στην κανονική τιμή (console version) και το καλύτερο ψωμί που έχεις φάει μέχρι στιγμής σε υψηλότερη τιμή και να τον χλεβάζεις επειδή είναι ακριβότερο (in that case, πάρε το κανονικό ψωμί και μην λιγουρεύεσαι το άλλο. Το ότι σου δίνει την δυνατότητα δεν σημαίνει ότι σε αναγκάζει. Μπιγκ ντιφερενς ). Σαν να σου προσφέρει κάποιος χαβιάρι κι εσύ να λες <<Ναι, μ'αρέσει αλλά είναι πολύ ακριβότερο. Εγώ θέλω να είναι στην τιμή της αθερίνας>>. Το footage το έχουμε που βλέπουμε πως τρέχουν τα τωρινά PCs τα consoles settings. Όσων δεν τραβάει το PC, ας παίξουν σε αυτά. Όσοι θέλουν eye candy, pay the price. Απλά τα πράγματα Θα ήταν έτσι όπως τα λες, αν είχαν κάνει τα πάντα για να είναι Optimized το παιχνίδι με τις σημερινές κάρτες γραφικών. Αν τώρα δεν βλέπετε μερικοί επειδή σας έχει τυφλώσει ο φανμποισμός, ότι πουλάνε Hardware οι τύποι ok, δικό σας θέμα. Δηλαδή είναι μάγκες? Μα φέρνουν το μέλλον στα PC μας? Ε, ας έβγαζαν το Crysis 1 το 2011. Μη πει κανείς ότι ας το έπαιζα τόσο καιρό με Medium - High και του χρόνου να τα βάλω όλα στα Very High. Παιχνίδι είναι, θα παίξω μία δύο φορές και τέρμα, εκτός και αν τελικά μας ενδιαφέρει το bench στοιχείο... ... .... ... ... ... Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με καλά γραφικά που δεν με ενδιαφέρει με τι τρόπο τα εμφανίζουν στην οθόνη, απλά βλέπω όμορφο αποτέλεσμα και φοβερή απόδοση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ε βαλε και το Crysis High και θα βλεπεις ενα ομορφο αποτελεσμα και θα τρεχει και σφαιρα......
Heatspreader Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Ατυχο παραδειγμα, και το crysis μια χαρα τρεχει σε κονσολα σε Low-medium set και αναλυση λιγο πανω απο ps2... To oτι θα τρεχει σε κονσολα με low-medium graphics σε αναλυση λιγο πανω απο ΑΤΑRI δεν σημαινει οτι θα ειναι ελαφρο με full settings ULTRA HIGH QUALITY και σε αναλυση 1920χ1200 και πανω με χ16ΑΑ και ενα χ4ΑΑ.... Βεβαια θα εχουν βγει και νεες καρτες για να το χαρουμε απολυτα...2χ6870 θα σαρωνουν Αν το low medium και τη χαμηλή ανάλυση τη αναφέρεις για να δείξεις ότι το παιχνίδι παίζει καλά και CPU Limited, δεν έχει καμία σχέση η αρχιτεκτονική της κονσόλας με αυτή του PC. Με λίγα λόγια δεν σημαίνει ότι επειδή στη κονσόλα είναι CPU limited (που αυτή η έκφραση στη κονσόλα δεν κολλάει απόλυτα), θα παίζει μια χαρά αν είναι CPU Limited και στη PC έκδοση.
john2gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Θα ήταν έτσι όπως τα λες, αν είχαν κάνει τα πάντα για να είναι Optimized το παιχνίδι με τις σημερινές κάρτες γραφικών. Αν τώρα δεν βλέπετε μερικοί επειδή σας έχει τυφλώσει ο φανμποισμός, ότι πουλάνε Hardware οι τύποι ok, δικό σας θέμα. Δηλαδή είναι μάγκες? Μα φέρνουν το μέλλον στα PC μας? Ε, ας έβγαζαν το Crysis 1 το 2011. Μη πει κανείς ότι ας το έπαιζα τόσο καιρό με Medium - High και του χρόνου να τα βάλω όλα στα Very High. Παιχνίδι είναι, θα παίξω μία δύο φορές και τέρμα, εκτός και αν τελικά μας ενδιαφέρει το bench στοιχείο... ... .... ... ... ... You do know ότι αρκετοί παίζουν ακόμα και αυτή την εποχή Unreal1, Deus Ex, Doom2 μέσω JDoom,GRAW2, Splinter Cell 1, κλπ κλπ. Το ότι εσύ προσπερνάς τα παιχνίδια μετά από ένα play through δεν σημαίνει ότι έτσι είναι όλοι. Άλλοι αγοράζουν αυτή την περίοδο το Crysis για να το χαρούν σε Very High (ξαναλέω, το 2007 το έπαιξα σε Very High σε ανάλυση ανάλογη των τωρινών κονσολών, αλλά με framerate και οπτικό αποτέλεσμα πολύ πολύ καλύτερο από οτιδήποτε είχαμε δει τότε σε αυτές). Κανένας από την Crytek δεν σου έβαλε το όπλο στον κρόταφο να σου πει <<Παίξε το σε very high αλλιώς είσαι gay>>. Κλάψιμο είναι αυτό, sorry δηλαδή αλλά it's the truth Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με καλά γραφικά που δεν με ενδιαφέρει με τι τρόπο τα εμφανίζουν στην οθόνη, απλά βλέπω όμορφο αποτέλεσμα και φοβερή απόδοση. Παίξε το σε high settings λοιπόν το Crysis μιας και υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα και φοβερή απόδοση από όλα τα υπόλοιπα PC games που κυκλοφορούν. Αυτό δεν καταλαβαίνω, αφού με τα high settings έχεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ PC games, τι σε νοιάζει το Very High; Εξολοκλήρου βγαίνεις offside δηλαδή με την παραπάνω πρόταση, αφού το μοναδικό παιχνίδι με την καλύτερη σχέση απόδοση/ομορφιά είναι το Crysis στα High settings και κανένα άλλο
theo58 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 You do know ότι αρκετοί παίζουν ακόμα και αυτή την εποχή Unreal1, Deus Ex, Doom2 μέσω JDoom,GRAW2, Splinter Cell 1, κλπ κλπ. Το ότι εσύ προσπερνάς τα παιχνίδια μετά από ένα play through δεν σημαίνει ότι έτσι είναι όλοι. Άλλοι αγοράζουν αυτή την περίοδο το Crysis για να το χαρούν σε Very High (ξαναλέω, το 2007 το έπαιξα σε Very High σε ανάλυση ανάλογη των τωρινών κονσολών, αλλά με framerate και οπτικό αποτέλεσμα πολύ πολύ καλύτερο από οτιδήποτε είχαμε δει τότε σε αυτές). Κανένας από την Crytek δεν σου έβαλε το όπλο στον κρόταφο να σου πει <<Παίξε το σε very high αλλιώς είσαι gay>>. Κλάψιμο είναι αυτό, sorry δηλαδή αλλά it's the truth Εγω και το 1 και το Warhead τα τερματισα σε P4 επταετιας (της υπογραφης μου) σε αναλυση 1024χ768 σε 22αρα οθονη...
Heatspreader Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 You do know ότι αρκετοί παίζουν ακόμα και αυτή την εποχή Unreal1, Deus Ex, Doom2 μέσω JDoom,GRAW2, Splinter Cell 1, κλπ κλπ. Δεν διαφωνώ και εγώ παίζω MGS1,2,3, GOD1,2, Resident Evil 1, κλπ... Όμως επειδή γουστάρω και όχι επειδή τώρα μπορώ. Μακάρι να παίζουν το Crysis επειδή το γουστάρουν και όχι γιατί μπορούν (απλά καλύτερα από πριν) και για να bench-άρουν. Η γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι και ας μη το παραδέχονται παίζουν Crysis περισσότερο για να "δουλέψουν" το σύστημά τους και να βλέπουν πως αποδίδει. Περισσότερο παίζουν με τη κάρτα γραφικών τους, παρά με το Crysis. Κανένας από την Crytek δεν σου έβαλε το όπλο στον κρόταφο να σου πει <<Παίξε το σε very high αλλιώς είσαι gay>>. Κλάψιμο είναι αυτό, sorry δηλαδή αλλά it's the truth Δεν πάει έτσι. Σαν να σου βάζει το όπλο στον κρόταφο είναι, αλλά έμμεσα. Μη γελιόμαστε όσο να' ναι οι PC Gamers έχουν το μάτι τους στο Frame Rate και στα Settings τουλάχιστον. Εδώ εσύ και άλλοι πειράζετε κώδικα στο παιχνίδι! Σαν να σου κόβει τα @@ είναι όταν έχεις High End σύστημα και το παιχνίδι δεν παίζει με Very High και εκεί είναι που ποντάρουν και αυτοί, στο να αγοράζει ο κάθε Gamers κάρτες γραφικών. Παίξε το σε high settings λοιπόν το Crysis μιας και υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα και φοβερή απόδοση από όλα τα υπόλοιπα PC games που κυκλοφορούν. Αυτό δεν καταλαβαίνω, αφού με τα high settings έχεις ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ PC games, τι σε νοιάζει το Very High; Εξολοκλήρου βγαίνεις offside δηλαδή με την παραπάνω πρόταση, αφού το μοναδικό παιχνίδι με την καλύτερη σχέση απόδοση/ομορφιά είναι το Crysis στα High settings και κανένα άλλο Δεν διαφωνώ ότι το Crysis έχει καλά γραφικά. Διαφωνώ στο ότι δεν καταλαβαίνετε ότι το παιχνίδι είναι επίτηδες σχεδιασμένο, φτιαγμένο για να αγοράζουμε Hardware. Δεν το κάνουν για να μας φέρουν το μέλλον των γραφικών στα PC μας, ούτε για παραδειγματισμό, άλλων εταιριών παιχνιδιών, ούτε για να αρχίσουν να φτιάχνονται τέρατα κάρτες γραφικών. Το κάνουν για να τα παίρνουν! Και όσον αφορά το High Settings, σου απάντησα πιο πάνω. Μιλάω ειλικρινά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν, απλά ίσως από εγωισμό?, δεν το παραδέχονται πως έχει... Δεν κράζω το Crysis, ίσα ίσα που το θεωρώ από το καλύτερα (ίσως το καλύτερο) FPS, όχι τόσο για τα γραφικά του, αλλά για το σύστημα στόχευσης, τα όπλα του και το όλο Gameplay του.
Titanomaxos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δεν διαφωνώ και εγώ παίζω MGS1,2,3, GOD1,2, Resident Evil 1, κλπ...Όμως επειδή γουστάρω και όχι επειδή τώρα μπορώ. Μακάρι να παίζουν το Crysis επειδή το γουστάρουν και όχι γιατί μπορούν (απλά καλύτερα από πριν) και για να bench-άρουν. Η γνώμη μου είναι ότι οι περισσότεροι και ας μη το παραδέχονται παίζουν Crysis περισσότερο για να "δουλέψουν" το σύστημά τους και να βλέπουν πως αποδίδει. Περισσότερο παίζουν με τη κάρτα γραφικών τους, παρά με το Crysis. Δεν πάει έτσι. Σαν να σου βάζει το όπλο στον κρόταφο είναι, αλλά έμμεσα. Μη γελιόμαστε όσο να' ναι οι PC Gamers έχουν το μάτι τους στο Frame Rate και στα Settings τουλάχιστον. Εδώ εσύ και άλλοι πειράζετε κώδικα στο παιχνίδι! Σαν να σου κόβει τα @@ είναι όταν έχεις High End σύστημα και το παιχνίδι δεν παίζει με Very High και εκεί είναι που ποντάρουν και αυτοί, στο να αγοράζει ο κάθε Gamers κάρτες γραφικών. Δεν διαφωνώ ότι το Crysis έχει καλά γραφικά. Διαφωνώ στο ότι δεν καταλαβαίνετε ότι το παιχνίδι είναι επίτηδες σχεδιασμένο, φτιαγμένο για να αγοράζουμε Hardware. Δεν το κάνουν για να μας φέρουν το μέλλον των γραφικών στα PC μας, ούτε για παραδειγματισμό, άλλων εταιριών παιχνιδιών, ούτε για να αρχίσουν να φτιάχνονται τέρατα κάρτες γραφικών. Το κάνουν για να τα παίρνουν! Και όσον αφορά το High Settings, σου απάντησα πιο πάνω. Μιλάω ειλικρινά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν, απλά ίσως από εγωισμό?, δεν το παραδέχονται πως έχει... Δεν κράζω το Crysis, ίσα ίσα που το θεωρώ από το καλύτερα (ίσως το καλύτερο) FPS, όχι τόσο για τα γραφικά του, αλλά για το σύστημα στόχευσης, τα όπλα του και το όλο Gameplay του. Ωραια το καταλαβαμε ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ! Ωραια μας αρεσει αυτο, το γουσταρουμε τρελα, εσυ ομως παρε κονσολα αμα δεν μπορεις και παιξε εκει crysis !!!
john2gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν πάει έτσι.Σαν να σου βάζει το όπλο στον κρόταφο είναι, αλλά έμμεσα. Μη γελιόμαστε όσο να' ναι οι PC Gamers έχουν το μάτι τους στο Frame Rate και στα Settings τουλάχιστον. Εδώ εσύ και άλλοι πειράζετε κώδικα στο παιχνίδι! Εγώ και οι άλλοι τα πειράζουμε ώστε αφενός να έχουμε το WOW factor, αφετέρου να τρέχουν και ομαλά. Αν σου δείξω εικόνες από mods σε High settings (κι όχι σε very high), θα τρελαθείς και δεν θα το πιστεύεις ότι πρόκειται για High settings. Μην κολλάτε στο Very High Σαν να σου κόβει τα @@ είναι όταν έχεις High End σύστημα και το παιχνίδι δεν παίζει με Very High και εκεί είναι που ποντάρουν και αυτοί, στο να αγοράζει ο κάθε Gamers κάρτες γραφικών. Δεν διαφωνώ ότι το Crysis έχει καλά γραφικά. Διαφωνώ στο ότι δεν καταλαβαίνετε ότι το παιχνίδι είναι επίτηδες σχεδιασμένο, φτιαγμένο για να αγοράζουμε Hardware. Το Crysis υπάρχει στην αγορά από το 2007 και έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Απαιτεί εδώ και τρία σχεδόν χρόνια συγκεκριμένο RAW power στην Χ ανάλυση με τα Ψ settings. Είναι DE FACTO πράγματα. ΔΕΝ φταίει λοιπόν η Crytek γι' αυτό αλλά η Nvidia με την ΑΤι που τον παίζουν και δεν βγάζουν κάρτες γραφικών που να το τρέχουν νεράκι. Δεν το κάνουν για να μας φέρουν το μέλλον των γραφικών στα PC μας Από την στιγμή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ εν έτη 2010, όχι απλά μας έφεραν το μέλλον το 2007, αλλά έγραψαν ιστορία με το κατόρθωμά τους να μείνουν κυρίαρχοι για τρία ολόκληρα χρόνια. Είναι σαν να βγει παιχνίδι με γραφικά επιπέδου CGI και να λες ότι είναι μούφα επειδή δεν τρέχει ομαλά. Όσα studios τους κατακρίνουν, ας βγάλουν γραφικά ανάλογου επιπέδου με λιγότερες απαιτήσεις (η Epic έφαγε για τα καλά τα μούτρα της όταν τόλμησε να πει ότι το Gears Of War στο PC θα είχε καλύτερα γραφικά από το Crysis). Επειδή όμως δια μαγείας δεν μπορείς να push-άρεις περισσότερα shaders effects και πολύγωνα ώστε να έχεις καλύτερα γραφικά με λιγότερες απαιτήσεις από το Crysis (και λόγω βεβαίως της φύσης του multiplatform), δεν έχει βγει τίποτα που να το πλησιάζει. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ για το art direction εννοείται που ίσως να μην αρέσει σε μερικούς, οπότε μην ακούσω άκυρα σχόλια . Τελειώνει εκεί το θέμα και συνεχίζουμε να βλέπουμε το μέλλον με το Crysis, όσο και να πονάει αυτό (και πραγματικά, είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ επί τρία χρόνια να έχει τα καλύτερα γραφικά). Το κάνουν για να τα παίρνουν! Εδώ είναι ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάθος σου. Δεν τα παίρνει η Crytek από κανέναν, μα κυριολεκτικά από κανέναν. Η Nvidia κι η ΑΤΙ τα σουφρώνουν πανέξυπνα από όσους δεν λογαριάζουν τι αγοράζουν με κάθε νέα κάρτα που κυκλοφορούν. Αυτοί δεν βγάζουν κάρτα που να το τρέχει νεράκι. Αυτοί τα παίρνουν, οπότε blame the right persons! Μιλάω ειλικρινά και πιστεύω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν, απλά ίσως από εγωισμό?, δεν το παραδέχονται πως έχει... Θα στο ξαναπώ. Εν έτη 2007 με την 8800GTX μου έπαιζα σε Very High settings με ομαλό framerate και με την sub-HD ανάλυση των 1024x768 (θα μπορούσα να είχα το πολυπόθητο 720p, ΑΛΛΑ είναι απείρως καλύτερο το 16xCSAA που προσφέρει λιγότερα jaggies από το να λέω απλά ότι το τρέχω σε 720p). Το αν θα αγοράσω πχ την GTX680 (τυχαίο παράδειγμα) δεν σημαίνει αυτομάτως ότι το παιχνίδι ΠΡΕΠΕΙ να τρέχει σε 1080p με όλα full. Αν δεν τραβάει η κάρτα, γ@μιέται η Nvidia. Δεν φταίει το παιχνίδι. Το άτοιμο έχει τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις από το 2007. Και η λογική της Nvidia και της ATI είναι πολύ απλή σχετικά με το performance του Crysis: <<Αφού δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι με καλύτερα γραφικά, γιατί να βγάλω μια single-GPU που να το τρέχει τέλεια και να χάσω τα λεφτά από τα refresh products μου κι από το SLI;>>. Και είναι απόλυτα λογική πολιτική (business strategy). Γι' αυτό το έχω πει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές. Να αγοράζετε κάτι όταν καλύπτει τις ανάγκες σας και μόνο τότε Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2010 από john2gr
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 στο zavvi προς το παρόν το βρίσκω πιο φτηνά, ~30e
liakjim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με τον john2gr...
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μα και γω εχω πει χιλιες φορες οτι αλμα στις καρτες δεν εχει γινει απο εποχη G80.Τωρα να ακουω τον d3m0n να μου λεει οτι το Crysis δεν προκειται να τρεξει ποτε σφαιρα επειδη δεν βλεπει τα Tflops των GPU
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 λοιπόν, μόλις μου ήρθε το Crysis Maximum Edition (να είμαι ενημερωμένος εν όψει crysis 2, αν και την είχα ψιλοδιαβάσει την ιστορία ), έβαλα τα πάντα-όλα-full (8X AA + very High) και παίζω με ~30-40 fps. Βέβαια δεν έπαιξα πολύ, κανά 10λεπτο μόνο στη ζούγκλα, δεν ξέρω αν θα γονατίσει το σύστημα αργότερα, άλλα προς το παρόν όλα μου φαίνονται smooth (γραφικά + κίνηση). Q9550 @3Ghz (δλδ ελάχιστο ocing) 5850 @950/1200 4GB ddr3 dominators W7 64bit
john2gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Στα χιόνια θα φας παραπάνω performance hit. Επίσης, η τελευταία πίστα έχει memory leaks οπότε αν δεις να σέρνεται, κάνε reload (το έχω πει πολλές φορές, η τελευταία μάχη στο Crysis είναι ένα unoptimized POS... εδώ είχα καταφέρει να μπω μέσα στο έδαφος )
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Στα χιόνια θα φας παραπάνω performance hit. Επίσης, η τελευταία πίστα έχει memory leaks οπότε αν δεις να σέρνεται, κάνε reload (το έχω πει πολλές φορές, η τελευταία μάχη στο Crysis είναι ένα unoptimized POS... εδώ είχα καταφέρει να μπω μέσα στο έδαφος ) Ναι και εμενα ειχε εξαφανιστει το TAC GUN.......
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Στα χιόνια θα φας παραπάνω performance hit. Επίσης, η τελευταία πίστα έχει memory leaks οπότε αν δεις να σέρνεται, κάνε reload (το έχω πει πολλές φορές, η τελευταία μάχη στο Crysis είναι ένα unoptimized POS... εδώ είχα καταφέρει να μπω μέσα στο έδαφος ) note to myself: disable AA + lower settings on snows κανένα συγκεκριμένο mod προτείνετε ή να το παίξω vanilla;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα