Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

erm... παιδιά, το "and as such we guarantee that none of the pc hardware out there will be able to play the game on full settings within the first 2 years of its release" το πρόσθεσα εγώ, just in case που το θεωρείτε original. Ο john έβαλε το πραγματικό κείμενο και απλώς έκανα μία "διασκευή" :-D

Δημοσ.

Α ναι?Εγω δεν ειδα το τελευταιο review και δεν ηξερα τι ειπε και το πιστεψα.....Να σε βρισω τωρα?ΨΟΦΑ!!!!! :lol:

Το παιχνιδι θα τρεχει σφαιρα απο την αρχη

Δημοσ.
erm... παιδιά, το "and as such we guarantee that none of the pc hardware out there will be able to play the game on full settings within the first 2 years of its release" το πρόσθεσα εγώ, just in case που το θεωρείτε original. Ο john έβαλε το πραγματικό κείμενο και απλώς έκανα μία "διασκευή" :-D

t8zrasr0-t.jpg

Δημοσ.

Κάτσε να δεις ότι θα είναι η πραγματικότητα παρόλα αυτά και θα γελάσουμε πολύ! :lol:

Δημοσ.

Για ακομα μια φορα:

Κατά την διάρκεια της Διάσκεψης Κορυφής 2010 των προγραμματιστών παιχνιδιών στην Ινδία, ο εκτελεστικός παραγωγός Carl Jones κατά την ομιλία του αποκάλυψε ότι το Crysis 2 θα έχει χαμηλότερες απαιτήσεις και βελτιωμένες δυνατότητες γραφικών σε σύγκριση με τον πρώτο τίτλο (Crysis).

Δημοσ.
Κατά την διάρκεια της Διάσκεψης Κορυφής 2010 των προγραμματιστών παιχνιδιών στην Ινδία, ο εκτελεστικός παραγωγός Carl Jones κατά την ομιλία του αποκάλυψε ότι το Crysis 2 θα έχει χαμηλότερες απαιτήσεις και βελτιωμένες δυνατότητες γραφικών σε σύγκριση με τον πρώτο τίτλο (Crysis).

Θα έχει και καλύτερα γραφικά.

Οπότε το χαμηλότερες απαιτήσεις θα είναι σε σχέση με το οπτικό αποτέλεσμα και με τον τρόπο που θα αναπαράγονται τα γραφικά.

Θα το βάλουμε, θα είναι βαρύ, θα βγει ο john2gr και θα μας πει:

"Ρε παιδιά! Το LOD, PSOD, FOD, είναι σε μεγάλο βαθμό. Λογικό, καθώς το TRID, BOD, SOD, είναι σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από ότι σε κάποιο άλλο παιχνίδι που όλοι ξέρουμε!"

:P

Δημοσ.

Και ουτε υπαρχει λογος να την κανει.....Εφοσον το παιχνιδι θα τρεχει στην κονσολα και με τα γραφικα που ειδαμε οι σημερινες καρτες (HD5870/GTX480) θα πρεπει να το κανουν κομματια

Επειτα μην ξεχναμε οτι θα δωσουν και στον CPU βαρος κατι που το οποιο δεν ειχαν κανει στο 1

Δημοσ.
Παίζει ρόλο και η CPU στο Crysis.

Ελπίζω να μη θες να είναι CPU Limited, γιατί θα έχουμε μονοψήφια νούμερα στα Frames!

Multi-Core support

S00r παιζει ρολο η CPU στο Crysis πανω απο 30% cpu usage δεν εχω δει στον Quad

Δημοσ.
Χαλάλι δηλαδή για ένα παιχνίδι που πάλι θα είναι θεόβαρο και πάλι η δικαιολογία ότι κανένα άλλο δεν έχει καλά γραφικά, όσο αυτό, οπότε λογικό είναι να μη παίζει max?

Είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι σε μία πόλη πουλάει μόνος ένας ψωμί και το πουλάει σε 10πλάσια τιμή από τη κανονική, επειδή μόνο αυτός έχει.

Για άλλη μία φορά τα ίδια!

Ατυχέστατο το παράδειγμά σου. Είναι σαν να σου προσφέρει το ψωμί στην κανονική τιμή (console version) και το καλύτερο ψωμί που έχεις φάει μέχρι στιγμής σε υψηλότερη τιμή και να τον χλεβάζεις επειδή είναι ακριβότερο (in that case, πάρε το κανονικό ψωμί και μην λιγουρεύεσαι το άλλο. Το ότι σου δίνει την δυνατότητα δεν σημαίνει ότι σε αναγκάζει κι όλας. Μπιγκ ντιφερενς :P). Σαν να σου προσφέρει κάποιος χαβιάρι κι εσύ να λες <<Ναι, μ'αρέσει αλλά είναι πολύ ακριβότερο. Εγώ θέλω να είναι στην τιμή της αθερίνας>>.

Το footage το έχουμε που βλέπουμε πως τρέχουν τα τωρινά PCs τα consoles settings. Όσων δεν τραβάει το PC, ας παίξουν σε αυτά. Όσοι θέλουν eye candy, pay the price. Απλά τα πράγματα (και είναι κανόνας που υπάρχει εδώ και καιρό στα PC, αλλιώς ούτε στο Unreal θα βλέπαμε τρελά γραφικά, ούτε στο Doom3, ούτε σε κανένα άλλο παιχνίδι).

PS: Το 3D trailer που κυκλοφόρησε είναι realtime footage της PC έκδοσης, in case που πέρασε και αυτό εντελώς τυχαία απαρατήρητο. Όσοι παρακολουθούν τα mods που post-άρω στο Crysis, είναι δημιούργημα κυρίως το HavokSage ;)

Δημοσ.
Ατυχέστατο το παράδειγμά σου. Είναι σαν να σου προσφέρει το ψωμί στην κανονική τιμή (console version) και το καλύτερο ψωμί που έχεις φάει μέχρι στιγμής σε υψηλότερη τιμή και να τον χλεβάζεις επειδή είναι ακριβότερο (in that case, πάρε το κανονικό ψωμί και μην λιγουρεύεσαι το άλλο. Το ότι σου δίνει την δυνατότητα δεν σημαίνει ότι σε αναγκάζει. Μπιγκ ντιφερενς :P). Σαν να σου προσφέρει κάποιος χαβιάρι κι εσύ να λες <<Ναι, μ'αρέσει αλλά είναι πολύ ακριβότερο. Εγώ θέλω να είναι στην τιμή της αθερίνας>>.

Το footage το έχουμε που βλέπουμε πως τρέχουν τα τωρινά PCs τα consoles settings. Όσων δεν τραβάει το PC, ας παίξουν σε αυτά. Όσοι θέλουν eye candy, pay the price. Απλά τα πράγματα

Αυτο δεν λενε να το νιωσουν.......

Ακομα και σφαιρες δοκιμασα παλι τα ιδια :lol:

Δημοσ.
Παίζει ρόλο και η CPU στο Crysis.

Ελπίζω να μη θες να είναι CPU Limited, γιατί θα έχουμε μονοψήφια νούμερα στα Frames!

Ατυχο παραδειγμα, και το crysis μια χαρα τρεχει σε κονσολα σε Low-medium set και αναλυση λιγο πανω απο ps2...

To oτι θα τρεχει σε κονσολα με low-medium graphics σε αναλυση λιγο πανω απο ΑΤΑRI δεν σημαινει οτι θα ειναι ελαφρο με full settings ULTRA HIGH QUALITY και σε αναλυση 1920χ1200 και πανω με χ16ΑΑ και ενα χ4ΑΑ....

Βεβαια θα εχουν βγει και νεες καρτες για να το χαρουμε απολυτα...2χ6870 θα σαρωνουν :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...