Προς το περιεχόμενο

Crysis 2

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπε κι ο Psycho, stuttering βλέπουμε κι όχι πτώσεις του framerate... which is a good thing :-D. Και κάνει μπαμ ότι φταίει το video κι όχι το παιχνίδι (στην ίδια την συνέντευξη υπάρχουν κολλήματα... εκτός κι αν το real life έχει stuttering :P)!

Βέβαια αν δεν έχουμε direct feed, τι να το κάνουμε. Και ναι, ήταν η PC έκδοση όπως πήρατε πρέφα (το είχαν πει άλλωστε ότι στην Ε3 θα έχουν όλες τις εκδόσεις διαθέσιμες). Λογικά το direct feed θα γίνει κατά τον Χειμωνά, εκτός κι αν ξεκινήσουν leaks!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ειδικα απο εταιρια που εχει μοναδικο σκοπο της το οπτικο αποτελεσμα θα πιστεψω τον CO της για την ιστορια του παιχνιδιου... Ελα ρε Psycho τωρα, σαν παιδι κανεις λες και δεν ξερεις. Νταξ, ειναι ενα πραγμα να μιλαμε για τεχνικο τομεα και λοιπα και εντελως αλλο να μου λες τωρα οτι θα δωσουν και ιστορια. Ελεος, θα γελαει και το παρδαλο κατσικι.

Δημοσ.
Crysis και story?? Does not compute. Δηλαδη θα δουμε ιστορια επιπεδου Half Life ας πουμε και με κοσμο/ setting που να υποστηριζει πραγματικα αυτην την ιστορια?

Πάντως, νομίζω έκανε λίγο ΖΜΠΑΑΑΑΑΑΑΜ ότι το 3ποδο ρομπότ θυμίζει "κάτι" από hf2 whistling.gif

dog-jumping.jpg

545178666280.jpg

αν θέλουν να προσφέρουν story, το πιο πιθανό είναι να αντιγράψουν μία -πετυχημένη- υπάρχουσα. Όπως λένε άλλωστε "there's no need to reinvent the wheel".

Διαφορετικά οι US commandos με την νανοσουιτς θα σώσουν τον πλανήτη από το τέλος του κόσμου.

Ή, αν θέλουν και Crysis 3 όπως είχαν δηλώσει παλιά, θα σώσουν το 50% τώρα (δλδ την μόνο Αμέρικα), και το υπόλοιπο 50% στο Crysis 3.

Δημοσ.

Athanasie δεν το δοκιμασα, απλα το προτεινα αφου ηξερα πως υπαρχει.

Οσο για το story ειλικρινα τι περιμενετε ? Απο την στιγμη που υπαρχουν εξωγηινοι στην Αμερικη μην περιμενετε πολλα.

Δημοσ.

Κράσαρε κράσαρε, χαχαχαχαχαχαχαχα. Αυτό βέβαια αποκαλύπτει και το ότι μιλάμε για την PC version στο συγκεκριμένο video, τι κι αν πούνε ότι τάχα μου έτρεχαν τον κώδικα του Χ360 :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες τί λέτε τώρα και χάνω τις τρίχες απτο κεφάλι μου;

και το hl2 απο πού το πήρε το 3ποδο; ξέρετε πόσα παιχνίδια είχαν τρίποδα ; ... ας μη πάμε σε σύγκριση plz τεράτων κτλ δε λέει δεν είναι adventure game είναι ενα god damn fps, πόσα διαφορετικά σενάρια θα υπάρχουν στα fps? πόσα διαφορετικά bosses και πόσα διαφορετικά όπλα;

ας μη μιλήσω καλύτερα για τα objectives....

Τελος honestly όλοι αυτοι οι βλάκες που φτιάχνουν παιχνίδια τώρα μικροί έπαιζαν ουφάδικο με super boss ανα level και τα χώνουν και στα fps, βάζω στοίχημα μόνο που ξεχνάνε το σενάριο όπου πρέπει να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟ να νικήσεις το κακό robot τη συγκεκριμένη στιγμή , να σφάζει τους αθώους = να ΜΗ μπορείς να τους σώσεις, να κάνει κιμά τους squadmates σου , αφήνοντάς σε λιπόθυμο , ανοίγοντας τεθωρακισμένα σαν κονσέρβες... ΕΤΣΙ να φτάσεις στο απόλυτο μηδέν και να χαθεί το Κάνσας ξερω γω και ΜΕΤΑ να σε βρεί ένας σκύλος γλύφοντάς σε στο πρόσωπο ... να ψάξεις να βρείς ένα καρτοτηλέφωνο για να καλέσεις το αρχηγείο σου διότι το δορυφορικό του segal δε θα δουλεύει (remember εξωγήινοι = space = sattelites out of order) , έπειτα μετά απο ανελέητο πιστολίδι καραμπίνας προς τα πίσω υπολογίζοντας τις βολές απτους mirrors της cadillac (κοκκινης πάντα - στο δίπλα κάθισμα ξεψυχά ο μαύρος φίλος σου που χατε μπει μαζί στην Ακαδημία λέγοντάς του "Dont You die on me NOW TJ ) να φτάσεις στην Area 51 όπου θα έχουν πάρει κλασσικά δείγμα οι επιστήμονές μας και θα έχουν μετατρέψει το pulse rifle σου με το core απο ένα τέρας που κατάφεραν να πιάσουν όταν το καταπλάκωσαν τα βράχια (απτα πρόσωπα των U.S President ) τυχαίο; δε νομίζω, έτσι λοιπόν θα σου δώσουν και την Alpha Version στολή που θα σού έδιναν κανονικά δώρο στη γιορτή σου. Όμως πέραν απο τη κλεψιά που κάναν στον Χίτλερ και βγάλαν ότι έχουν σήμερα οι γύφτοι βάση Nazi prototypes, το ίδιο θα κάνουν κ εδώ ΑΛΛΑ θα θέλουν να δείξουν και πως ΚΑΙ αυτοί είχαν ετοιμάσει κάτι για μία τέτοια κατάσταση με κονδύλια απτο Κογκρέσσο , για να κάνουν το Αμερικανό χοντροπαίδι να νιώσει περίφανος θα σου δώσουν κλασσικά και ένα SAW να θερίσεις κατσαρίδες μεταλαγμένες μέχρι να κλήσεις κάποιο διακόπτη που όμως θα έχει explosive rounds και εννοείται πως θα σκεφτείς τότε ... κάτσε αφού φοράω nanoστολή... STRENGTH και θα γίνεις Hercules θα πάρεις απτο φλεγόμενο μαύρο γεράκι τους 2 μύλους , έναν στο κάθε χέρι να αντιμετωπίσεις το 3ποδο που στις έριξε πίσω στο Κάνσας και σου φαγε τη γκόμενα που *****ες στο squad σου και είχες δώσει μέχρι και ονόματα στα παιδιά σας. Ναι βλέπεις εκτός απτο σκύλο σου και το εξοχικό σου με τη βεράντα και την Αμερικάνικη σημαία αγάπησες και κάτι ακόμα :/

The End

Επεξ/σία από Vasilius
Δημοσ.
Κράσαρε κράσαρε, χαχαχαχαχαχαχαχα. Αυτό βέβαια αποκαλύπτει και το ότι μιλάμε για την PC version στο συγκεκριμένο video, τι κι αν πούνε ότι τάχα μου έτρεχαν τον κώδικα του Χ360 :P

Να φανταστεις οτι ειχα μεινει με το στομα ανοιχτο "Σε X360 τρεχει τωρα αυτο το πραγμα?" και το κρασαρισμα με προσγειωσε στην πραγματικοτητα, χαχαχα. Μαρεσει που το περασαν στο ντουκου παντως και δνε ειπαν τιποτα! :lol:

• Moderators
Δημοσ.

Γενικά στην Ε3 περνάνε διάφορα στο ντούκου, όπως και το Kinect βίντεο με τον jedi που πρώτα κάνει ο χαρακτήρας την κίνηση και μετά ο παίχτης. :P

Δημοσ.

Και που να δεις στο net τι γίνεται. Άλλοι μιλάνε ότι τάχα μου ήταν video και δεν έπαιζε κανένας (δεν εξηγείται βέβαια το ότι όταν κρασάρει δεν υπάρχει δείγμα από κάποιον media player, ενώ με το ποντίκι φαίνεται ξεκάθαρα ότι πατάει στο εικονίδιο του Crysis για να τρέξει ξανά), άλλοι λένε για console emulation (doooooooooink), άλλοι για console settings στην PC build.

Αν μη τι άλλο, έχει γέλιο η όλη φάση :P

Δημοσ.
Και που να δεις στο net τι γίνεται. Άλλοι μιλάνε ότι τάχα μου ήταν video και δεν έπαιζε κανένας (δεν εξηγείται βέβαια το ότι όταν κρασάρει δεν υπάρχει δείγμα από κάποιον media player, ενώ με το ποντίκι φαίνεται ξεκάθαρα ότι πατάει στο εικονίδιο του Crysis για να τρέξει ξανά), άλλοι λένε για console emulation (doooooooooink), άλλοι για console settings στην PC build.

Αν μη τι άλλο, έχει γέλιο η όλη φάση :P

Στην Ε3 της Microsoft, σε κάποια σημεία σκέφτηκα ότι τα Demo των παιχνιδιών όπου παίζουν και καλά, είναι Video και απλά αυτοί κουνιούνται... Απλά μου πέρασε από το μυαλό.

Όσον αφορά το Crysis και εμένα μου πέρασε από το μυαλό ότι πρόκειται για emulator.

Με βλέπω να ξενερώνω πάντως πάλι, όπου δεν θα έχουν μπει στον κόπο να μη σου γράφει πάτα "Y", "B", κλπ...

PC είναι γ@μώ το, όχι XboX!

Δημοσ.

μου φαινεται ή το παιχνιδι μοιαζει (κ σε γραφικα κ σε gameplay) καπως με το FEAR 2? αυτη η μικρη θολουρα που εχει κ τα χρωματα του μου το θυμιζουν λιγο..μονο σε μενα φαινεται ετσι?

Δημοσ.
Με βλέπω να ξενερώνω πάντως πάλι, όπου δεν θα έχουν μπει στον κόπο να μη σου γράφει πάτα "Y", "B", κλπ...

PC είναι γ@μώ το, όχι XboX!

Το Crysis 2 υποστηρίζει το 360 controller (όπως και το πρώτο Crysis).

Όταν παίζεις με πληκτρολόγιο/ποντίκι σου λέει π.χ. Press Shift

Όταν παιζεις με το controller σου λέει π.χ. Press Y

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...