Nik.K Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Οκ την μια στιγμη παλευει με τους ανθρωπους στις μαυρες στολες και την αλλη ανεβαινει σε ελικοπτερο μαζι τους ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Οκ την μια στιγμη παλευει με τους ανθρωπους στις μαυρες στολες και την αλλη ανεβαινει σε ελικοπτερο μαζι τους ? Πρώτη φορά γίνεται;
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Οκ την μια στιγμη παλευει με τους ανθρωπους στις μαυρες στολες και την αλλη ανεβαινει σε ελικοπτερο μαζι τους ? αιχμάλωτο φαίνεται να το παίρνουν ρε συ, αφού ο άλλος τον πετάει κάτω στα σκαλιά και είναι ζαλισμένος... πάντως, από το demo που είδα και την πίστα (πλατεία - καφετέρια - πόλη) φαίνεται καραμπινάτο linear level/story design. Μάλλον πάνε να το κάνουν cod4 για να προσφέρουν το κινηματογραφικό στοιχείο.
Nate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μια χαρά τα γραφικά. Μακάρι το βίντεο να είναι όντως σε xbox 360 έτσι ώστε να είναι ακόμα καλύτερα σε ps3. Εμένα μου φαίνεται κάπου στο high του crysis 1. Μπορεί να είναι και καλύτερα, γιατί μου κολλάει το βίντεο και δεν μπορώ να το δω καλά. Όταν το δω καλύτερα θα σας πω περισσότερα.
sozz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μια χαρά τα γραφικά. Μακάρι το βίντεο να είναι όντως σε xbox 360 έτσι ώστε να είναι ακόμα καλύτερα σε ps3. Εμένα μου φαίνεται κάπου στο high του crysis 1. Μπορεί να είναι και καλύτερα, γιατί μου κολλάει το βίντεο και δεν μπορώ να το δω καλά. Όταν το δω καλύτερα θα σας πω περισσότερα. το xbox 360 εχει καλυτερη καρτα γραφικων οποτε χειροτερα τα βλεπω
Nate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 το xbox 360 εχει καλυτερη καρτα γραφικων οποτε χειροτερα τα βλεπω Ναι αλλά μην ξεχνάς τον cell του ps3 που νομίζω ότι είναι ο μοναδικός επεξεργαστής που μπορεί να λειτουργήσει και σαν κάρτα γραφικών.
john2gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μια χαρά τα γραφικά. Μακάρι το βίντεο να είναι όντως σε xbox 360 έτσι ώστε να είναι ακόμα καλύτερα σε ps3. Εμένα μου φαίνεται κάπου στο high του crysis 1. Μπορεί να είναι και καλύτερα, γιατί μου κολλάει το βίντεο και δεν μπορώ να το δω καλά. Όταν το δω καλύτερα θα σας πω περισσότερα. Medium με μοναδικό high στους shaders και κάνει και μπαμ
sozz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ναι αλλά μην ξεχνάς τον cell του ps3 που νομίζω ότι είναι ο μοναδικός επεξεργαστής που μπορεί να λειτουργήσει και σαν κάρτα γραφικών. δεν παιζει κατι τετοιο το παιχνιδι ειναι καθαρα gpu...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Eμένα μου φαίνεται κάπου στο high του crysis 1. ακριβώς, σου φαίνεται
Nate Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Όχι ακριβώς medium, κάπως πιο κάτω από το high. Πολύ ανώτερο το 1 πάντως στον τομέα των γραφικών.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 προφανώς όταν συγκρίνεις κονσόλες με PC
Nik.K Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ας πηγαινει ετσι και στο PC και ευτιχισμενοι θα ειμαστε....
Nate Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ας πηγαινει ετσι και στο PC και ευτιχισμενοι θα ειμαστε.... Μπα. Καλύτερα όχι. Αν πηγαίνει έτσι στο low:p είμαι μια χαρά, αλλά όχι για κάποια καλύτερη ρύθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα